Vinka Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 А перебирает своей постелью кто? Мда, "Ах, я не права, значит, я вру. Если я вру, значит, я брешу. Если я брешу, значит, я — собака… Мама, он меня сукой обозвал!" Сам дописал про постель, сам проорал. Перебирать - когда после первых здрасьте, сразу до свидания. Что там нового можно понять через постель - хз 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Ну и еще один "лох" "Третий брак Абрамовича со светской львицей Дашей Жуковой (она успела родить олигарху еще двоих детей) тоже закончился не хэппи-эндом, а баснословными отступными. Супруги развелись в 2017 году и, по некоторым данным, Жукова получила более $1 млрд" Миллиардами разбрасывается! Нет чтобы Бездомного послушать. Бггггг та нехай хоч би й з даху хмарочоса стрибають я до того яким боком ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Девочка умная, зять хорошо маскировался, пользуясь ее влюбленностью.Мне кажется, или начало предложения не стыкуется с серединой и концом? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Мне кажется, или начало предложения не стыкуется с серединой и концом? Стыкуется все прекрасно. Или не вы чуть выше рассказывали про гормоны?)) Или это только мужчины не несут ответственность за свой тестостерон?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Мне кажется, или начало предложения не стыкуется с серединой и концом? бабам так не здається :lol::lol: Добавлено через 42 секунды Стыкуется все прекрасно. Или не вы чуть выше рассказывали про гормоны?)) Или это только мужчины не несут ответственность за свой тестостерон?)) чоловікам же "нє рожать" - скінчив в піхву та тікать:lol: злягайся відповідально 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Или не вы чуть выше рассказывали про гормоны?)) Или это только мужчины не несут ответственность за свой тестостерон?))Я нигде не называл отравленный тестостероном организм "умным". Наоборот, я называл его "малолетним дебилом". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 та нехай хоч би й з даху хмарочоса стрибають я до того яким боком ? А якого боку ты до кучи актеров,баскетболистов и прочих жизнеописаний замечательных людей,что тут спамил ? Вопрос риторический. Приведенные примеры показывают ущербность псевдотеорий низкого пошиба. Лук,стайл,примативность и остальное бубубу . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 (змінено) А якого боку ты до кучи актеров,баскетболистов и прочих жизнеописаний замечательных людей,что тут спамил ? Вопрос риторический. а я відповім - питання ніфіга не "риторичне" - актори , баскетболісти , футболісти , е.т.с. навіть мультімільярдери - то такі самі люди , яких використовують та зраджують баби , розводять їх на бабло , та навіть на бабліще . Їх навіть ще успішніше - бо в них є реальні бабліща , а не оті крихти , які є у Васі Пупкіна , в якого вагіномаразь з Кагарлику віджала двушку на Подолі ,яка йому дісталася у спадщину від його матусі , прикриваючись дитиною , нагуляною під час шлюбу з Васею від Ашота . лохів - незалежно від статусу та статків , розводять , якщо вони дозволяють те робити . Вчитися треба не в Бєзоса , Абрамовіча та подібних йму лохів , а в Лєо Дікапріо , який цінічно використовує вільних незалежних красунь у якості насадок на член , і при тому - завжди вільний та незалежний , вчитися - у Бредлі Купера , який має спільну опіку на дитину , спільну з Іриною Шейк Змінено 8 жовтня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 :lol: Классика жанра. Похер,что Безос счастлив как и Абрамович. А от приклад Ди Каприо то не похер. Бо не жонатий. Ну и наконец ты выдавил из себя про лохов Безоса и Абрамовича. Признаться ждал,да. Занавес! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Лєо Дікапріо , який цінічно використовує вільних незалежних у якості насадок на член , і при тому - завжди вільний та незалежний Читаю и радуюсь, что у меня сын. Не дай Бог девочке встретить на своем пути парня, воспитанного человеком с такой искалеченной психикой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 (змінено) Читаю и радуюсь, что у меня сын. Не дай Бог девочке встретить на своем пути парня, воспитанного человеком с такой искалеченной психикой. сподіваюся , пані , ваш чоловік вас до виховання сина не підпускав . бо інакше - передайте йому мої співчуття Змінено 8 жовтня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Звичайно ж винна - бо обрала курваша споживай відповідально Приклад : якщо від "сильної незалежної" доньки Ярослава піде чоловік - винна буде саме вона хера с два он кудата пойдёт, принаймні зара тим паче батько тиран лупить дэвачку, нееее, треба захищати ну а серьёзно, то как выйдет, но в любом случае хорошо будет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 :lol: Классика жанра. Похер,что Безос счастлив как и Абрамович. А от приклад Ди Каприо то не похер. Бо не жонатий. Ну и наконец ты выдавил из себя про лохов Безоса и Абрамовича. Признаться ждал,да. Занавес! Всі ми родом з дитинства . Поцікався біографіями цих чоловіків . і Безос , і Абрамович - то дуже травмовані діти , позбавлені у дитинстві батьківського піклування. Якщо тобі так вже подобаються приклади мільярдерів , то пропоную вивчати стосунки Алішера Усманова та Ірини Вінер. Там - норм . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Всі ми родом з дитинства . Поцікався біографіями цих чоловіків . і Безос , і Абрамович - то дуже травмовані діти , позбавлені у дитинстві батьківського піклування тута неувязочка выходит - возможно именно благодаря отсутствию присутствия и вопреки они добились сегодняшнего статуса 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Вы тоже женились на разведённой. Тоже обвиняете ее в том, что она виновата в развале предыдущего брака? Или для нее все таки есть оправдание? да, почему вдруг одна разведенная старая хвойда не виновата в разводе? бо судьба была сильнее - встретить сей нежный бриллиант )) пысы: хотя опять все помнят оправдание - у нее же квартирка была) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 (змінено) тута неувязочка выходит - возможно именно благодаря отсутствию присутствия и вопреки они добились сегодняшнего статуса я , навіть , не буду те заперечувати - можливість самородку безбатьченку раптово рандомно вирости в щось гідне існує. я просто запропоную порівняти кількість безбатьченків , які досягли успіхів - а мій улюбленець - Квентін Тарантіно - теж приклад того ж порядку ( я , навіть моделював "розвиток Тарантіно" , коли формував хлопців ) , з кількісттю безбатьченків , які не досягли нічого , навіть гірше - пропали ні за фунт табаку . Звісно ж - якщо за батька такий дід , як твій - то можна й без татка обійтися . Але ж з "нічого" зазвичай буває лише "нічого" - нічого хорошого Вільям Шекспір Добавлено через 9 минут Якщо тобі так вже подобаються приклади мільярдерів , то пропоную вивчати стосунки Алішера Усманова та Ірини Вінер. Там - норм . доречі , Вінер на момент початку стосунків , вже була РСП але ж виключення - то лише виключення , й нічого більше : якщо баба погоджується на укорот - то ОК , навіть , якщо вона РСП , але ж , де ви бачили РСП , яка погоджується на укорот ?:lol: Змінено 8 жовтня 2020 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 сподіваюся , пані , ваш чоловік вас до виховання сина не півдпускав . бо інакше - передайте йому мої співчуття Обязательно передам.:lol: У него, в отличие от вас, был большой выбор. Его не ловили "на пузо", не тащили в ЗАГС перед родами, все решения принимал сам. Поэтому и не женился на "разведенке", не делал тесты днк, чтобы убедиться, что сын действительно его, и не жалеет, что женился))). И сына учит разбираться в людях не зависимо от пола, а не просто бояться барышень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Обязательно передам.:lol: У него, в отличие от вас, был большой выбор. Его не ловили "на пузо", не тащили в ЗАГС перед родами, все решения принимал сам. Поэтому и не женился на "разведенке", не делал тесты днк, чтобы убедиться, что сын действительно его, и не жалеет, что женился))). И сына учит разбираться в людях не зависимо от пола, а не просто бояться барышень. навіщо їх боятися ? :lol: їх цинічно використовувати треба :lol: При правильному підході - баби не лише небезпечні , вони ще й можуть бути корисні:lol: Але ж , необхідно пам'ятати як "отче наш" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Похер,что Безос счастлив как и Абрамович. А от приклад Ди Каприо то не похер. Бо не жонатий.Прасцице, что влезаю Вообще-то лохом считают не в зависимости от того, счастлив кто-то или нет (это зависит от соотношения гормонов). А в зависимости от того, делилось ли бабло при разводе. Так вот Ди Каприо не лох, в отличие от тех двоих. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Обязательно передам.:lol: У него, в отличие от вас, был большой выбор. Его не ловили "на пузо", не тащили в ЗАГС перед родами, все решения принимал сам. Поэтому и не женился на "разведенке", не делал тесты днк, чтобы убедиться, что сын действительно его, и не жалеет, что женился))). И сына учит разбираться в людях не зависимо от пола, а не просто бояться барышень. :pozor: у якому віці він одружився ? Йому ж рочків не багато:pozor: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 навіщо їх боятися ? :lol: їх цинічно використовувати треба :lol: При правильному підході - баби не лише небезпечні , вони ще й можуть бути корисні:lol: Але ж , необхідно пам'ятати як "отче наш" Жена в курсе, что вы ее использовали?)) Или все-таки она вас?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Жена в курсе, что вы ее использовали?)) Или все-таки она вас?)) безумовно - баба також цинічно використовує чоловіка :lol: надважливо , щоб то була дорога у двосторонньому напрямку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Прасцице, что влезаю Вообще-то лохом считают не в зависимости от того, счастлив кто-то или нет (это зависит от соотношения гормонов). А в зависимости от того, делилось ли бабло при разводе. Так вот Ди Каприо не лох, в отличие от тех двоих. Прасцице,но это нищеброд детект. Про лохов Безоса и Абрамоаича ))) Ди каприо на их фоне инфантильный мальчик. Актеришка . Для низших слоев населения и Лео ого-го ,это да. А правда жизни в том,что кто как хочет,так и дрочит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 безумовно - баба також цинічно використовує чоловіка :lol: надважливо , щоб то була дорога у двосторонньому напрямку Она вас "словила на пузо" взамен на жилплощадь?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2020 Про лохов Безоса и Абрамоаича ))) Ди каприо на их фоне инфантильный мальчик. Актеришка Ага, то есть те, кого развели на бабло - это не лохи, а тот, кого не развели - лох. Это пять, ящетаю! Жгите дальше против здравого смысла. А правда жизни в том,что кто как хочет,так и дрочит.Альтернативную математику не для вас, случайно придумали? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз