Бездомный Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Вопрос к условно свободным: Как вы находите с кем поебаваляться во время карантина? у хлопця є охоча постійна знайома , яку він валяє по шість разів на день - щоб валятися разом - шлюб брати не обов`язково Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 у хлопця є охоча постійна знайома , яку він валяє по шість разів на день - щоб валятися разом - шлюб брати не обов`язково прастите! а по количеству фрикций в подходе вам подают отчет? пысы: про шлюб Леон не спрашивал. Но кому шо ))) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Вопрос к условно свободным: Как вы находите с кем поебаваляться во время карантина? Ох, епт. У вас одно на уме. Называется куда куй, туда и ноги. Я еще дальше пошел. Двоих детей удалось сделать в таких тяжелейший условиях внебрачья. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Я еще дальше пошел. Двоих детей удалось сделать в таких тяжелейший условиях внебрачья. дурне діло не хитре.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Алан Харпер - зразок того , як жінка робить чоловіка "сильнішим" - і таких ОАлеанів Харперів - повен світ . дамбас - то психіатричний діагноз : можна вивести людину с дамбасу , але не можна вивести дамбас з людини Люди часто ставят другим такие диагнозы, которые они тщательно в себе скрывают 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 (змінено) прастите! а по количеству фрикций в подходе вам подают отчет? ))) якщо цікаво - можу спитати - між нами немає заборонених тем:lol: усвідом - стосунки тато/син - то не стосунки син/мама мама відносно дівчини сина , ні на що , окрім ревнощів не здатна а з татом можна обговорювати що завгодно - хоч би й кількість фрикцій:lol: Добавлено через 2 минуты дурне діло не хитре.. але ж чомусь "сильні незалежні" на те "дурне не хитре" діло неспроможні Змінено 20 травня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v.ard Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 прастите! а по количеству фрикций в подходе вам подают отчет? Читай внимательнее. Вот это и было количество фрикций: він валяє по шість разів на день 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Читай внимательнее. Вот это и было количество фрикций: скоростріл ? :lol: інших по собі не судять :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v.ard Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 :lol: інших по собі не судять :lol: Та ну бросьте. Мне до таких рекордов каких-то пяти фрикций не хватает. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Та ну бросьте. Мне до таких рекордов каких-то пяти фрикций не хватает. в 20 рочків шість палок на день ? Та чи не рекорд :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Шикарно - двадцатилетний мальчик докладывает папе обо всем, что у него в постели творится! Молодца, Бездомный, настоящего мужика вырастил! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 якщо цікаво - можу спитати - між нами немає заборонених тем:lol: усвідом - тато/син - то не син/мама мама стосовно дівчини сина , ні на що , окрім ревнощів не здатна а з татом можна обговорювати що завгодно - хоч би й кількість фрикцій:lol: мы давно усвідомили, как вы гордитесь тем, чего у вас никогда не было море радости от половых "достижения" сын класс-класс! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 (змінено) Шикарно - двадцатилетний мальчик докладывает папе обо всем, что у него в постели творится! не подобається - не їж але ж ще й у чергу шикуються ще й бьються між собю за можливість посмоктати чупа-чупс :lol: їжачихи плакали , кололися , але продовжували трахатися з кактусом :lol: Молодца, Бездомный, настоящего мужика вырастил! "справжній мужик" - то справжнісінький лох , бабораб . "справжнім мужиком" свого сина виховуйте . Змінено 20 травня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Шикарно - двадцатилетний мальчик докладывает папе обо всем, что у него в постели творится! Молодца, Бездомный, настоящего мужика вырастил! Ну так нужно ж отчитываться куда средства, выделенные заботливым отцом, растратил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 (змінено) Ну так нужно ж отчитываться куда средства, выделенные заботливым отцом, растратил? які кошти ? Гроші на руки ніхто не дає - навіщо йому гроші , якщо є засіб виробництва ? Не давай рибу - дай вудку , щоб зловити рибу , та навчи як зловити рибу (с) Добавлено через 2 минуты мы давно усвідомили, как вы гордитесь тем, чем у вас никогда не было море радости от половых "достижения" сын класс-класс! продовжуй-продовжуй, мені подобається , як ти сичиш та бризкаєш отрутою :lol: Так , у двадцять рочків в мене не було ані вільної квартири , ані автівки , ані брендових шмоток , ані айфону , ані атлетичної статури , ані зросту 190 см. бе взуття , ані харизми , ані зіхвалого наглого погляду від якого в дічат паморочиться в голові - я був забитою мамчиною дитиною - виховувала мене майже виключно мама , яка весь час пропадала на роботі . Так , ти права - це своєрідний реванш розумна дівчинка , візьми пиріжок з шухлядки :hlop: А ще - це приватний експеримент - що сильніше впливає на особистість - гени , чи виховяння Змінено 20 травня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 продовжуй , мені подобається , як ти сичиш та бризкаєш отрутою :lol::lol: Ваша жена в курсе, чем вы тут хвастаетесь? За размер трусов уже ж выгребали от неё))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Понятно, денежное довольствие оплата сдельная, значит 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 які кошти ? Гроші на руки ніхто не дає - навіщо йому гроші , якщо є засіб виробництьва ? Т.е. презики ты ему сам выбираешь и покупаешь? А как понять какие ему больше нравятся? Помню, по твоим наставлениям, на раз не менее 2 нужно )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 продовжуй-продовжуй, мені подобається , як ти сичиш та бризкаєш отрутою :lol::lol: даа, это настоящий лол )) согласна ;) Так , ти права - це своєрідний реванш :good: Розумна дівчинка , візьми пиріжок :hlop: А ще - це приватний експеримент - що сильніше впливає на особистість - гени , чи виховяння 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Так , у двадцять рочків в мене не було ані вільної квартири , ані автівки , ані брендових шмоток , ані айфону , ані атлетичної статури , ані зросту 190 см. бе взуття , ані харизми , ані зіхвалого наглого погляду - я був забитою мамчиною дитиною - виховувала мене майже виключно мама , яка весь час пропадала на роботі . То есть, в 20 лет вы были "никем" - забитым дрыщом с низкой самооценкой, которому никто не давал даже за коленку подержаться? Потом вас случайно подобрала ваша жена, сделала из вас человека, родила вам детей, и вы решили, что теперь можно отомстить всем женщинам с помощью сыновей? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 а мне еще интересно А ще - це приватний експеримент - що сильніше впливає на особистість - гени , чи виховяння это у старшого чьи такие лядские гены? упс.. раз Бездомный был тихоней или это воспитали его таким? мстить. мстить )!) запуталась 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 это у старшого чьи такие лядские гены? От осинки не родятся апельсинки (с) Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Грустно.. Грустно осознавать, что входим в возраст, когда своих побед/достижений/свершений уже нет и все что остается - хвастать победами детей.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 (змінено) То есть, в 20 лет вы были "никем" - забитым дрыщом с низкой самооценкой, которому никто не давал даже за коленку подержаться? Потом вас случайно подобрала ваша жена, сделала из вас человека, родила вам детей саме так усе і було я ж вже розповідав неодноразово Один нюанс - я западав завжди виключно на найкращих - найвродливіших дівчат - підсвідомо бажав дітлахів красунчиків . Так - з красунями мені зазвичай не таланило , але ж йти на компроміси та знижувати планку забаганок , бажання в мене також не було . и вы решили, что теперь можно отомстить всем женщинам с помощью сыновей? Та що ви таке бельмечете ? Яка там помста ? Я не мав на увазі ніякої помсти - просто я провів "роботу над своїми помилками" - робив усе можливе , щоб виправити мої вади , які , як я вважав , були закладені в мене саме хибним бабовихованням - на рівні імпринтів . І , як виявилося - "вона працює" Добавлено через 3 минуты Грустно.. Грустно осознавать, что входим в возраст, когда своих побед/достижений/свершений уже нет и все что остается - хвастать победами детей.. звабити охочу теличку ? Та чи не досягненя Хіба що для підлітка Імхо - успішність не вимірюється кількісттю покладених у ліжко коханок , або кількісттю кинутих палок . Але , усвідомлення того приходить значно пізніше , ніж у двадцять рочків . Добавлено через 3 минуты От осинки не родятся апельсинки (с) Бездомный я ж казав неодноразово - в них дуже вродлива мама - красуня а мне еще интересно это у старшого чьи такие лядские гены? упс.. раз Бездомный был тихоней Ланусік , якби мені у мої 20 рочків так охоче дівки давали , ох як би я цим користався - тільки б гай шумів-труси літали :lol: ==================================================================== Добавлено через 7 минут Вважаю , що заради збереження інтимності , довірливості стосунків між батьком та синами , в якийсь визначальний момент дозрівання хлопців , батько мусить стати для синів старшим братом - хочеш втримати - відпусти мати того НИКОЛИ не зможе втямити - НІКОЛИ Добавлено через 16 минут От осинки не родятся апельсинки (с) Бездомный Це не тільки генів стосується - це ще й виховання - закладення імпринтів - батьківських патернів стосується . Змінено 20 травня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 в 20 рочків шість палок на день ? Та чи не рекорд :lol: Вот что значит мускулистая рука баскетболиста) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз