SermenK Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 Що з нижчеприведеного вам профінансувало успішне складання ЗНО ? : Шановний, Ви плутаєте причину і наслідок. ЗНО - це наслідок, а причина цього наслідку - те(знання, наприклад) що у голові. Розвиток ? Харчі ? Транспорт ? Одяг ? Взуття ? Помешкання ? Розваги ? Дівчата ? Коли є причина, то цей список набагато доступніший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 Шановний, Ви плутаєте причину і наслідок. ЗНО - це наслідок, а причина цього наслідку - те(знання, наприклад) що у голові. ЗНО - не показник знаннь , ЗНО - показник - чи мають батьки час та гроші , щоб витратити їх на підготовку дитини до складання ЗНО , чи не мають . Коли є причина, то цей список набагато доступніший. усі ці речі - і є причина . І жодну з цих речей успішне складання ЗНО не вирішує. з грошима усі ці речі доступні . Я наголошую - не доступніші , а - доступні . Без грошей , ці речі такі ж не доступні , як політ на Місяць , незалежно від балу ЗНО . без грошей ти мертвий (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 ЗНО - не показник знаннь , ЗНО - показник - чи мають батьки час та гроші , щоб витратити їх на підготовку дитини до складання ЗНО , чи не мають . Повна нісенітниця. Максимальні "гроші на ЗНО" - кілька сотень, щоб купити посібники і пройти пробне ЗНО. Все, більше нічого крім бажання і світлої голови не потрібно, щоб здати не менше 150 балів. Я просто знаю "хто" і "які" складають менше 150 і в мене цілком сформований світогляд стосовно даних людей. Просто дивина, мабуть випадково саме в той прошарок попадає переважна більшість відвертої бидлоти і ледачих неуків/нероб. Без образ. p.s. я розумію, якщо орли забили на навчання, але не треба через це критикувати ЗНО і казати що воно "нічого не показує". Показує, якраз дуже сильно. Єдиний реальний показник, рівень оцінювання на сьогодні. Шкода, що диплом в універах вручають не після якогось СпецВищЗНО, було б взагалі круто!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 (змінено) Повна нісенітниця. Максимальні "гроші на ЗНО" - кілька сотень, щоб купити посібники і пройти пробне ЗНО. посібники зараз безкоштовні - онлайн пробне зно - платне , так Все, більше нічого крім бажання і світлої голови не потрібно, щоб здати не менше 150 балів. ніхто у школі не вчить дітей як підготуватися - уся справа на батьках Я просто знаю "хто" і "які" складають менше 150 і в мене цілком сформований світогляд стосовно даних людей. Просто дивина, мабуть випадково саме в той прошарок попадає переважна більшість відвертої бидлоти і ледачих неуків/нероб. Без образ. Та які там образи ? для якісної підготовки англійської - а саме аудіювання - необхідний хороший викладач усе інше готували вдома з татом-мамою - і не тому , що гроші на репетиторів зажали , а тому , що гідних репетиторів з графіком , який би влаштовував нас та їх , не знайшлося - вони усі не тільки "на вагу золота" - вони дуже зайняті , у коронах ходять , немов , без них підготуватися неможливо p.s. я розумію, якщо орли забили на навчання, але не треба через це критикувати ЗНО і казати що воно "нічого не показує". Окрім англійської , орлів по предметам до ЗНО готували разом з дружиною - тому можу свідчити - ніхто ні на що не забивав . Дітей у школі тупо не навчили якісно працювати з учбовими матеріалами - вчити довелося їх майже з нуля ( і славаБогу - легше навчити з нуля , ніж перенавчати ). І саме тому можу впевненно стверджувати , що школа до гідного складання ЗНО не має жодного відношення . Що й підтвердили бали ЗНО інших учнів - батьки яких довірили підготовку своїх дітлахів школі. Можна було б й на вищий бал півдготуватися , але така мета не ставилася - і так на підготовку до ЗНО кроїли час вдома - замість того , щоб робити домашні завдання , чим викликали скажене непрйняття шкільних педовагінь . Показує, якраз дуже сильно. Єдиний реальний показник, рівень оцінювання на сьогодні. ще раз кажу - якби не якісний репетитор ( якого знайшли десь з сьомої спроби - після шести невдалих спроб) + обоє батьків з вищею освітою ( півтори технічних та дві гуманітарні ) , дзуськи б хлопці склали ЗНО на 150+ репетитори з англійської - то окрема сумна їсторія Школа - у тому - поганий помічник . Потім директорка школи так і сказала : а що ж ви хочете - усе ж сім`ї іде ... Так навіщо тоді туди 11 років щодня ходити , якщо так чи інакше усе за рахунок сім`ї? Щоб битися щоденно ? Змінено 5 лютого 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 піднялася рука взяти оте авто ? А в чем проблема, если сын решил сделать подарок маме, которая его вырастила без альфонса папы настоящим мужчиной? Думаете, что он себе не купил? Это проблема только у тех, кто мальчика вырастил иждивенцем, которому все должны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 ви - баби , надто меркантильні , переважна більшість баб - тупі й жадібні :D Не хотят мужиков содержать? Все, кого вы здесь в пример приводили, как успешных мужчин, финансово состоятельны. Вы сами этот пункт в обязательное трио высокорангового самца включили. ЗНО достатньо скласти на 100 балів - якщо на контракт іти А как потом учиться на том контракте с такими баллами? Они же не просто так маленькие, а из-за отсутствия знаний от слова вообще. Смысл в институте штаны протирать, если знания, которые он дает, не нужны в жизни? Может у детей таланты в другой области, где они взлетят? А вместо того, чтоб их развивать, мальчики вынуждены тратить время на катание девочек в папиной машине, заправленной на папины деньги. а потім оболтуси влаштовуються у житті краще за заучок За заучек, которые учат все подряд бо так сказали, да. Но значительно хуже (в среднем), чем те, кто дурака не валяли. Бывают исключения, но очень редко . Не надо только вспоминать творческие личности - те знания, что им нужны, нигде не преподают. чому ви вигадали , що в нас погано з англійською мовою ? Ошибаюсь? В2 есть? от як ви за нас піклуєтеся - навіть їсти не можете С чего решили? Мы же обсуждаем подходы, а не конкретные личности. Посему ни аппетит ни сон мне терять нечего. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 А в чем проблема, если сын решил сделать подарок маме, которая его вырастила без альфонса папы настоящим мужчиной? Думаете, что он себе не купил? Это проблема только у тех, кто мальчика вырастил иждивенцем, которому все должны. "справжній чоловік" - то маніпулятивний штамп купити собі авто - то не здобуток Добавлено через 7 минут В2 есть? все , що нижче b 2 - це точно погано ? Intermediate - не годиться ? Галя ну дуже балувана - Галя ну дуже далека від народу , який голсує за ЗЕкоманду , Жоппоблок та тимошончиху Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 посібники зараз безкоштовні - онлайн пробне зно - платне , так Ага. Гривен 150 помнится. ніхто у школі не вчить дітей як підготуватися - уся справа на батьках А чего там учить, как подготовиться? Учишь предмет - тренеруешься онлайн. Не фокус как бы. для якісної підготовки англійської - а саме аудіювання - необхідний хороший викладач А в чем проблема-то? Да, английский сам не выучишь. В школе тоже отстойное преподавание (хотя есть исключения) Но курсы и репетиторы по скайпу всегда готовы помочь :D усе інше готували вдома з татом-мамою - і не тому , що гроші на репетиторів зажали , а тому , що гідних репетиторів з графіком , який би влаштовував нас та їх , не знайшлося - вони усі не тільки "на вагу золота" - вони дуже зайняті , у коронах ходять , немов , без них підготуватися неможливо Да ладно. Если учиться, то можно и без репетитора и без папы с мамой подготовиться. Проверено на собственных детях. У старшей было 8 занятий с репетитором украинского. После чего она обломалась ездить. У средней занятий 15 по скайпу. Физику, математику, английский к ЗНО без репетиторов (и без мамы с папой) готовили - эти предметы для будущей учебы нужны были. Английский, естественно, не в школе учили : сначала на курсах, потом с репетитором по скайпу, когда графики курсов перестали подходить. Так что я не понимаю, а в чем проблема-то? Окрім англійської , орлів по предметам до ЗНО готували разом з дружиною - тому можу свідчити - ніхто ні на що не забивав . Дітей у школі тупо не навчили якісно працювати з учбовими матеріалами - вчити довелося їх майже з нуля ( і славаБогу - легше навчити з нуля , ніж перенавчати ). Вот согласна. Потому или учительницу/школу надо выбирать очень серьезно. Или самим впрягаться сразу, а не в 10-11 классах. І саме тому можу впевненно стверджувати , що школа до гідного складання ЗНО не має жодного відношення . Ваша школа. Ту, которую Вы сами выбрали для своих детей. Наша школа тоже к ЗНО не готовила, но те, кто учился, а не дурака валял, прекрасно сами справились с подготовкой Можна було б й на вищий бал півдготуватися , але така мета не ставилася - і так на підготовку до ЗНО кроїли час вдома - замість того , щоб робити домашні завдання , чим викликали скажене непрйняття шкільних педовагінь . Ну и что? Значение аттестата сведено к 0. Так навіщо тоді туди 11 років щодня ходити , якщо так чи інакше усе за рахунок сім`ї? Щоб битися щоденно ? Да можно было забрать детей из школы и не мучиться - экстернат давно разрешен всем желающим. Чего не забрали-то? Мне реально интересно. Я давно поняла, чтоб переплюнуть опытных высококвалифицированных педагогов, мне надо потратить столько же лет, сколько они. А с учетом, что они опыта набирались в рабочее время, а мне пришлось бы в свободное, то ... к правнукам Потому очень серьезно подходила к выбору школы и учителей по профильным предметам и в результате полностью довольна результатом их работы. Вы же не идете к первому попавшемуся врачу лечится? Так и с учителями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 (змінено) Потому очень серьезно подходила к выбору школы и учителей по профильным предметам и в результате полностью довольна результатом их работы. Вы же не идете к первому попавшемуся врачу лечится? Так и с учителями. я не знаю , як там у вас , у нас у "так званих хороших" школах у учнях , як у смітті риються . Так і казали : а що ж ви хотіли ? Це ж ми вирішуэмо - хто буде професором , а хто - сміття прибиратиме Ми чотири школи змінили - усюди +/- той самий ідіотизм . В "так званих хороших" школах , лише навантаження ( дурні , безглузді ) вище , а педовагіні - такі й самі методично малограмотні совдепівські гестапівки з однією ізвивиню. Не від хорошого життя й не заради економії змушені були брати процес підготовки до ЗНО у власні руки . Результати інших учнів класів довели , що ті , хто того не зробив - потім пошкодував . Хоча зараз , за якоюсь хитрою схемою , деякі ВНЗ , охоче беруть до навчання на контракт навіть тих , хто ЗНО успішно не склав - не вистачає абітурієнтів Змінено 5 лютого 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 все , що нижче b 2 - це точно погано ? Моя старшая, когда на 3 курсе стала интересоваться вакансиями, выяснила, что интересные предложения хотят С1. Благо В2 уже был и добить до С1 не представлялось проблемой. Intermediate - не годиться ? А он хоть есть реально? Это школьные 12, если не спецшкола. И 170+ на ЗНО. Тесты сдавали? Добавлено через 2 минуты купити собі авто - то не здобуток А здобуток - ездить на родительском авто, заправленном за родительские деньги, одеваться и кушать за родительские деньги и беречь здоровье, не напрягаясь ни работой ни учебой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 Моя старшая, когда на 3 курсе стала интересоваться вакансиями, выяснила, что интересные предложения хотят С1. Благо В2 уже был и добить до С1 не представлялось проблемой. в них дещо інші вимоги до англійської А он хоть есть реально? Это школьные 12, если не спецшкола. И 170+ на ЗНО. Тесты сдавали? самому цікаво стало - який точний рівень по тестам. для початку завтра зателефоную - поцікавлюся точним рівнем здобутків у репетититора та до якого найближчого рівня можна рівень покращити А здобуток - ездить на родительском авто, заправленном за родительские деньги, одеваться и кушать за родительские деньги и беречь здоровье, не напрягаясь ни работой ни учебой? вважаю , що 18 - 20 рочків - то ще рано для якихось видатних здобутків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 5 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2020 я не знаю , як там у вас , у нас у "так званих хороших" школах у учнях , як у смітті риються . Так в хороших школах хорошие ученики в цене. Тех, кто дурака валяет, ценить-то за что? а що ж ви хотіли ? Це ж ми вирішуэмо - хто буде професором , а хто - сміття прибиратиме То есть одних учат, а других полы мыть отправляют? Не від хорошого життя й не заради економії змушені були брати процес підготовки до ЗНО у власні руки .Так чего не забрали детей из школы и не взяли хотя бы в 5 классе процесс в свои руки, если так все плохо и виноваты в этом исключительно учителя? Результати інших учнів класів довели , що ті , хто того не зробив - потім пошкодував . Ну да. Если ребенка не удалось правильно мотивировать. Если ребенок знает, что мама с папой заплатят за контракт, то чего ему напрягаться и самому учиться? Проще же дурака валять Ни один учитель в голову немотивированному ученику ничего не впихнет. Хоча зараз , за якоюсь хитрою схемою , деякі ВНЗ , охоче беруть до навчання на контракт навіть тих , хто ЗНО успішно не склав - не вистачає абітурієнтів Знаете, в Сумах есть вуз (не помню название). Так там в вакансиях работодатели пишут "с высшим образованием кроме ..." :D Никуда в приличное место (диплом которого ценится) не берут без ЗНО. А так даже знаменитый Оксфорд берет всех подряд - плати и делай что хочешь :D Такие оболтусы его позаканчивали ... Кстати, им это никак в жизни не помогло, бо не в коня корм. Никого же не волнует, что за знания может получить студент, не способный освоить школьную математику хотя бы на 185+ баллов. Платите Ваши денюжки ... Добавлено через 26 минут в них дещо інші вимоги до англійської У кого? У тех, кто готов выпускнику бакалаврата платить штуку баксов? Если не хотеть многого, то и без английского можно работу найти. Но уже на другую зарплату. самому цікаво стало - який точний рівень по тестам. для початку завтра зателефоную - поцікавлюся точним рівнем здобутків у репетититора та до якого найближчого рівня можна рівень покращити Мой Вам личный совет : сперва поинтересуйтесь, какой тест сдавал сам репетитор и сколько баллов получил. А потом просите его оценить уровень знаний детей. Если ЗНО английское не сдавали, то посадите детей онлайн пройти пару вариантов и подсчитайте средний балл (открытое задание не оцените, но можно считать, что они получили половину баллов за него) . Можно еще отправить детей в Бритиш кансел (курсы в Киеве). Там их бесплатно протестируют и скажут +/- уровень. Я просто в курсе сколько стоит квалифицированный репетитор английского, имеющий представление о современных методах преподавания. Имела личный опыт, когда дочка год занималась и мне репетитор рассказывала, какая моя дочка молодец. А потом я повела ее на тестирование и выяснила, что она ничего! за год не выучила. вважаю , що 18 - 20 рочків - то ще рано для якихось видатних здобутків Да зачем видатних. Хоть каких-то. 20 лет - 4 курс? Уже первую работу по специальности пора искать. Без опыта работы работодатели предпочитают студентов-соискателей. Считают вполне резонно, что, если не работал студентом, то ленивый, инфантильный и не амбициозный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 Знаете, в Сумах есть вуз (не помню название). Так там в вакансиях работодатели пишут "с высшим образованием кроме ..." :DСумский национальный аграрный университет (СНАУ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 Час , що ти робиш , зупинись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Сумский национальный аграрный университет (СНАУ) Тю , а я знаю , що ветеринарів з дніпровського агроуніверситету охоче запрошують на ферми до Данії , Німетчини , Нідерландів . Окрім тестів на фахову підготовку , умова - беруть лише шлюбні подружжя:D Є такі пари , які звертають одне на одне увагу - паруються та одружуються , саме щоб поїхати у "цівілізований світ" худобі хвости крутити :D Змінено 6 лютого 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 І ще одне питання - якщо усі такі розумні , як ви кажете , то хто ж тоді за ЗЕбілів та ригоАНАЛів голосує ? Бездомный, ты ж сам "голосував" за ригоанала Януковича Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Бездомный, ты ж сам "голосував" за ригоанала Януковича у першому турі я голосував за Ющенка , у другому - проти газпромовської принцеси . я й зараз вважаю , що якщо б тоді перемогла ота паскудна баба , Україна вже зараз була б окупована по Збруч Змінено 6 лютого 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 я й зараз вважаю , що якщо б перемогла ота паскудна баба , Україна вже зараз була б окупована по Збруч Лише через свою жадібність яник не злив країну під нуль, а от тимошонка продала б все за 30 шекелів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Speaking - b 2 Listening - b 2 Reading - b 1 Writing - b -1 не вважаю , що це - погано . ви тут налякали мене . Змінено 6 лютого 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 ви тут налякали мене . Чем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 Лєна , гугли значення слова "сарказм" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 Лєна , гугли значення слова "сарказм" Между сарказмом и твоими оправданиями нет никакой связи. Странный ты человек. Неужели для ощущения гордости за своих детей, тебе необходимо стороннее мнение? Побуду тут Леной, если у кого памяти нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2020 Speaking - b 2 Listening - b 2 Reading - b 1 Writing - b -1 не вважаю , що це - погано . ви тут налякали мене . Ну супер. А чего тогда ЗНО анг не сдавали? Там реально было бы 185 минимум, а то и 190+. Его охотно принимают в качестве второго сертификата почти все вузы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2020 усе ми сдавали . потім англійську 1,5 - 2,5 рочки прокачували у університетського викладача + спілкування з носіями + рок та реп пісні англійською + кіно - та мультсеріали англійською вам , з вашим С 1 розповідати , як це робиться ? Хлопці дорослішають набагато повільніше , ніж дівчата . Це - нормально . Не нормально , коли цього не розуміють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз