DraVVa Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Упс. Извинясюсь крепко. Не в том ключе расставил акценты в Вашем сообщении . тю - відповідь - не той колір очей 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 ... Марина ничего не говорила. Щас спрошу у нее. О! Вы там что, в одной комнате? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Выйду замуж назло бо отец не разрешает нам жить вместе А почему не разрешали. Сейчас вообще официальные браки редкость. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 45 років очі сіро-зелені 3 доньки перша мені вже двох онуків народила (5 і 2 роки) а шо, можна і познайомитась доведете человека, что уйдет в монастырь ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Сейчас у меня с дочкой отношения "... шоб и на пороге не видел..." Вы что. Так нельзя. Вы дочь потерять можете. Добавлено через 1 минуту доведете человека, что уйдет в монастырь ))) Стоп. Монастырь отменяется. Белоснежка не сделала еще вердикт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 У Вас опыт наверное богатый? :D Или вам самой такой нужен? мне бы Ваш опыт, как Вы определили, что он красавчик :D:D аа. по 176 и 83? )) ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 :D Токо фото В плавках и БЕЗ... может служить обоснованием для отбраковки претендента на трон рядом с Белоснежкой :D. фото 5-ти річної давнини підійде ? бо пізніше типу "без" не робив :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 мне бы Ваш опыт, как Вы определили, что он красавчик :D:D аа. по 176 и 83? )) ;) У вех вкусы разные. Не всем же кости в коже нравятся, чтоб когда подходил за км слышно было.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 фото 5-ти річної давнини підійде ? бо пізніше типу "без" не роиів :D :D Ну да. Я-ж про чёрно-белое фото пятилетнего ;) без плавок и говорил :D. А от то, шо Вы предлагаете... то Белоснежке в личку :D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 У вех вкусы разные. Не всем же кости в коже нравятся, чтоб когда подходил за км слышно было.:D последние страницы просто ярчайшие примеры понимания и семантики :D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 :D Ну да. Я-ж про чёрно-белое фото пятилетнего ;) без плавок и говорил :D. А от то, шо Вы предлагаете... то Белоснежке в личку :D. Вот не пугайте. Для первого знакомства и плавках подойдет :D:D:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 :D Ну да. Я-ж про чёрно-белое фото пятилетнего ;) без плавок и говорил :D. А от то, шо Вы предлагаете... то Белоснежке в личку :D. ой стоп, це ж вийде обман, бо тоді я був 176/76 :D Добавлено через 1 минуту Вот не пугайте. Для первого знакомства и плавках подойдет :D:D:D ні-ні як кажуть треба "голу правду" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Вот не пугайте. Для первого знакомства и плавках подойдет :D:D:D А чего это ? Ей, значит, мона на ночь... без купальника... а нам низзя ? Нам тока в жинсах ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Консильери Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Нам тока в жинсах ? Подсказать в каких именно и где их брать? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Подсказать в киких именно и где их брать? Не. Я не фотогеничен . Шо в одежде, шо без . Он... "молодёжь" пусть Белоснежку удивляет :D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Консильери Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 "молодёжь" пусть Белоснежку удивляет Гномы шоле?:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Гномы шоле?:D :lol::lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Гномы шоле?:D нинада, а то сейчас пойдут цитаты пошлых анекдотов про гномов 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 последние страницы просто ярчайшие примеры понимания и семантики :D Мне в этом утверждении очень далеко до Вас. Вся тема тому подтверждение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Мне в этом утверждении очень далеко до Вас. Вся тема тому подтверждение. не-не я это не выдержу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Ого. Шо-то Белоснежка сегодня... раздраженА. Отойду-ка я пока в сторонку... от греха. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Консильери Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Ну наконец-то! Баттл львиц наметился! Коммерческий директор vs Директор филиала. Оле-оле-ле! Ла-ла-ла! На - только один раз, концы то одинаковы!:D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 последние страницы просто ярчайшие примеры понимания и семантики :D эта как иво, волюнтаризм 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 не-не я это не выдержу Так лопни :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 И другие... участницы "процесса"... шо-то молниями мечут. ПыСы. А сьодня праздник какой или затмение чего :D? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз