belosnezka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Чесно, мені все рівно чи правду скажете чи злукавите, ваше право! Їй Богу правду. В дит. садку була до 5.5 років. І один раз забирала племінника вже в дорослому віці. Добавлено через 31 секунду Ви що заздрите Ноу, ноу. Мені почуття заздрості не властиво як таке. Добавлено через 1 минуту річ в кольорі волосся... Знову не вгадав:D. Тоха, сьогодні не ваш день. Мене цілком влаштовує мій природній, світло-русявий колір волосся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 От мені більше подобаються з кольором волосся рижим, брюнетки (під чорний колір), шатенки Також сказане можна знайти публікації в глянцях Максім, Менхелс. Сори якщо щось не те сказав! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 От мені більше подобаються з кольором волосся рижим, брюнетки (під чорний колір), шатенки Урррррраааааа!:Yahoo!: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 От мені більше подобаються з кольором волосся рижим, брюнетки (під чорний колір), шатенки Також сказане можна знайти публікації в глянцях Максім, Менхелс. Сори якщо щось не те сказав! Добавлено через 1 минуту От мені більше подобаються з кольором волосся рижим, брюнетки (під чорний колір), шатенки Також сказане можна знайти публікації в глянцях Максім, Менхелс. Сори якщо щось не те сказав! дивна реакція... зазвичай так реагують знайомі після декількох шотов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Також сказане можна знайти публікації в глянцях Максім, Менхелс. Ваші публікації? Дайте посилання, будемо читати на дозвіллі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 От мені більше подобаються з кольором волосся рижим, .... Також сказане можна знайти публікації в глянцях Максім, Менхелс. Хренасе! Вы там публикуетесь? Круто! Добавлено через 1 минуту дивна реакція... зазвичай так реагують знайомі після декількох шотов Судя по всему, вы удивляетесь собственной же реакции на собственные же посты?? Вы это... с шотами подвязывайте ;) )) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Судя по всему, вы удивляетесь собственной же реакции на собственные же посты?? А вы (и я тоже:D) так не умеете!:lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Хренасе! Вы там публикуетесь? Круто! Добавлено через 1 минуту Судя по всему, вы удивляетесь собственной же реакции на собственные же посты?? Фіг знає хто сидить по ту сторону екрана, якщо мужик а не гермафродит або баба, то він (чоловік) зрозуміє, в кращому випадку його інстинкт направить А в гіршому випадку, еволюція не залишить і шансу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 А вы (и я тоже:D) так не умеете!:lol: Я просто давно уже так не зажигаю, чтобы спустя некоторое время (на утро, например) не помнить что я сам сказал, и удивляться "и хто это сделал??!":lol: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Я в столицю, можливо з кимось пересічусь і під шоти/ пиво перетремо тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Хренасе!..... Игореха, именно что Хренасе. Вы экстрасенс? Токо думаю, ща скажу, а Вы уже отметитились. Остается токо пасибки ставить:lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Фіг знає хто сидить по ту сторону екрана, якщо мужик а не гермафродит або баба, то він (чоловік) зрозуміє, в кращому випадку його інстинкт направить А в гіршому випадку, еволюція не залишить і шансу. Интересно, на кого это сейчас была попытка наезда? Мужики, разъясните мне глубокий смысл сего сообщения? Чуйствую, что эволюция шагнула гораздо дальше, чем я об этом осведомлен )))))) Добавлено через 3 минуты Игореха, именно что Хренасе. Вы экстрасенс? Токо думаю, ща скажу, а Вы уже отметитились. Остается токо пасибки ставить:lol: Я просто держал палец на кнопке, как в "угадай мелодию".:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Тоха, і що б ви робили? Ви б її догнали, за рукав схватили й кричали б: Я - Тоха з СтроимДома?:D:D:D Навіщо мені говорити що я з якогось форуму. Є безліч і інших тем для розмови... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 лубокий смысл сего сообщения? Чуйствую, что эволюция шагнула гораздо дальше, чем я Я убита наповал вашими словами, я убита наповал вашею игрой... Кажись, Алегровой песня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Навіщо мені говорити що я з якогось форуму. Є безліч і інших тем для розмови... сказав про этот форум, у большинства гораздо больше шансов удержать мое внимание, чем какими-то другими "подкатами" )) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 сказав про этот форум, у большинства гораздо больше шансов удержать мое внимание, чем какими-то другими "подкатами" )) Бинго! А я все думаю, как бы лучше написать что-то вроде этого "зачем же лишать себя, возможно единственного шанса обратить на себя внимание Ланы?" ))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Бинго! А я все думаю, как бы лучше написать что-то вроде этого "зачем же лишать себя, возможно единственного шанса обратить на себя внимание Ланы?" ))) Нифига, мона заинтриговать, к примеру: Лана, я не со Строимдома 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Навіщо мені говорити що я з якогось форуму. Є безліч і інших тем для розмови... Тоха, ищите лучше студентку, а лучше старшеклассницу. Для Ланы Вы еще не доросли. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 я не со Строимдома Мож лучше тогда: Я не Тоха со СтроимДома? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Для Ланы Вы еще не доросли. и я его лет на 7-8 переросла)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 и я его лет на 7-8 переросла)) К сожалению Ланочка ты его лет на 20 переросла. В плане ума и интересов. Не хотела я Тоху коментировать, но к сожалению его высказывания в сторону форумчанок меня задели и промолчать я уже не смогла. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 я его лет на 7-8 переросла)) Вы про физиологию или интеллект? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Тоха, ищите лучше студентку, а лучше старшеклассницу. Для Ланы Вы еще не доросли. Сім років туди суди, без різниці :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Вы про физиологию или интеллект? про интеллект. Так что это и не Ваш вариант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Так что это и не Ваш вариант. туди суди, без різниці Натали, я знаю. "Туди-суди" - точно не наш вариант:lol:. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз