bambino Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Почитал. Понял Завидую. Я на на предыдущей странице нихера не понял. Вернее понял, что, чтобы понять, надо бы перечитать. Но заставить себя снова читать всю ту ахинею сил нет. Как говорит Ланчик - бяда! :D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Тоха, якшо убрати опцію "фінансово забезпечену(ФЗ)" - то такі є на землі, но якшо зі всіма вашима опціями -нема, бо фінансово забезпечена вона стала як правило через " передок", тому в общому "її грали " не один десяток покращувачів її життя для виходу в опцію -ФЗ))... А если она в разводе, плюс, возможно с ребёнком? Також через передок, чи є варіанти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasad2 Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 А если она в разводе, плюс, возможно с ребёнком? Також через передок, чи є варіанти? )) є варіанти,.. про розведенок..ну це інша справа, тут не знаю, кожний "дивись сам", це не піддається систематизаціїї, бо зависить від окруженія ітд.. ей..ту алл. шось лінь стало .. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 ей..ту алл. шось лінь стало .. блин, как пережить эту пустоту? нет! нет! пишите исчо! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasad2 Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 нет! нет! пишите исчо! Лана, вы в неконкуренции, к Вам мои слова не относятся. на вас можно жениться. Если разведусь когда то -то возьму Вас. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 ооо, солнце заиграло по другому, небо стало яснее, птички более мелодичней запели я же думала, что выше все именно про меня (я всегда так думаю, по правде, гы)) а оказалось, что я пупсиг! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Если не просить Черную мамбу тебя укусить , ещё очень долго можно наслаждаться её теплом (с) При укусе ядовитой змеи держите её голову на расстоянии от себя, чтобы она не укусила вас в ответ. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 :lol: это ж до какой степени нужно быть неуверенным в себе, чтоб такие мысли в голове вертелись:D вы хоть за всех мужчин не отписываетесь)) А я думав що один такий, хух)) Коли підходить дівчина хоче познайомитись, в голові купа тарганів відразу, в чому подвох, що з нею не так, що вона хоче від мене, а в якій сімї проживає порядній чи ні, чи не маніячка і т.д:D Розбалуваний чарівний пол, хочуть щоб життя йшло за сценарієм як в казці про Попелюшку От тільки де зустріти такий персонаж Попелюшки в реальному житті? Проаналізуємо " фінансово забезпечена" Для прикладу візьмемо з/п може бути 1260 грн/м, а може бути 60 000 грн/м. Фінансово забезпечена, не обов'язково значить що повинна мати, ну не знаю там, хай автомобіль Лексус 470 або Порш Каєн, квартиру в Печерському р-н площею від 150 м2, власний бізнес з колосальним оборотом коштів, ціни папери корпорацій заводів. Добавлю від себе, дуже соромязливий, так говорять знайомі. Не мажор, батьки не нардепи, не бізнесмени. Як можу так і заробляю на життя всіма можливими способами (нікого не обманув, і не пограбував), коротко кажучи ЧЕСНА ЛЮДИНА. Добавлено через 16 минут А если она в разводе, плюс, возможно с ребёнком? Також через передок, чи є варіанти? То це пипец, 100 % табу на таких. Зараз модно бути цацами, зверну вашу увагу на міні-спідниці, джинси рвані, штани в обтяжку. Моя бабуська говорить " гнати таких потрібно вср... мітлою":good: Як важко втриматись коли бачиш таку провокацію, а уява бурна підкидає відразу сценарії розвитку подій... Рятує те що з села, і в місті немає житла, а так би... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Добавлю від себе, дуже соромязливий, так говорять знайомі. Не мажор, батьки не нардепи, не бізнесмени. В Вашем возрасте, говоря О СЕБЕ, уже пора про родителей даже и не вспоминать!... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 В Вашем возрасте, говоря О СЕБЕ, уже пора про родителей даже и не вспоминать!... Якщо Ви ходите в спортзал ( 5 елемент), знайте що в болонському р-н власник юнак роками приблизно 23 роки. Здібний юнак, так працював щоб відкрити спорт центри в районі Якщо щиро, я радий за успішну молодь, потрібно прибирати в бік хапуг які виросли в 90. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Якщо щиро, я радий за успішну молодь, потрібно прибирати в бік хапуг які виросли в 90.Ви ж вже не молодь? ) Вам 27?? ) пора визначитись та чогось домагатись) Добавлено через 44 секунды власник юнак роками приблизно 23 роки.и в Вашем возрасте так говорить про золотую молодежь тоже уже не надо))))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Ви ж вже не молодь? ) Вам 27?? ) пора визначитись та чогось домагатись) Добавлено через 44 секунды и в Вашем возрасте так говорить про золотую молодежь тоже уже не надо))))))) Я молодий:D Ще можна шукати студентку пока роки дозволяють;) В Америці прийнято спершу коледж, потім освіта, потім карєра, а тільки тоді сімя. В нашій країні цей варіант не проходить, бардак повний, яка нафіг карєра коли пенсія "от ваш новий колега, ага його взяли щоб мене на пенсію відправити. А фіг вам, нічому не буду вчити його, ще й так зроблю щоб не витримав і сам звільнився, а я буду отримувати пенсію і з/п" Або фронт, воюєш не зрозуміло за що, різниця тільки в відмітних знаках. А пуля то дура. Вроді Україна а транслятори транслюють тільки російське тв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg 88 Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Почитал. Понял, шо я полное ничтожество и пошел много думать. Пилять, сколько комплексов у людей, аж страшно становится. ... Коллега, спасибо за повод поцитировать Вас Батя покойный, царство небесное ему, говорил мне "бери сельскую девку, они проще". В результате взял городскую, с ребенком, дочь двух инженеров (инженеров, Карл!), сама инженер (тоже инженер, Карл! :D). Счастлив как слон, в 2013 - серебрянная. ИМХО главное в браке, Лана achtung!, полное (пытаюсь подобрать слово) взаимопонимание, жить "душа в душу". К слову о комплексах. А вот доця на днях развелась с зятем Диалектика, мать её Сейчас смешалось всё, vs ... Старорежимным становлюсь, что-ли, ... Сыну раз в год задаю вопрос "как на личном фронте?" Ответ "пап, у них у всех в глазах $" Сейчас встречается с вроде как из села Надеюсь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 ИМХО главное в браке, Лана achtung!, полное (пытаюсь подобрать слово) взаимопонимание, жить "душа в душу".и? типа Лана это отрицала? или написала где-то, что другое главное? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Сыну раз в год задаю вопрос "как на личном фронте?" Ответ "пап, у них у всех в глазах $" Сейчас встречается с вроде как из села Надеюсь Вы уж простите за прямоту,но $ у всех в глазах. Просто у кого-то понты,а кто-то просто расчитывает,сможет ли мужик потянуть нормальную семью?Вы хотели бы видеть свою дочь замужем за нищебродом? Что бы они ютились вместе с родителями в однушке,ездили на троллейбусе,а мясо видели раз в неделю? На кой ляд такая жизнь вообще?Плохо девушка и сама жить сможет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg 88 Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 и? типа Лана это отрицала? или написала где-то, что другое главное? Обидел? Ну простите ... Добавлено через 3 минуты Вы уж простите за прямоту,но $ у всех в глазах. Просто у кого-то понты,а кто-то просто расчитывает,сможет ли мужик потянуть нормальную семью?Вы хотели бы видеть свою дочь замужем за нищебродом? Что бы они ютились вместе с родителями в однушке,ездили на троллейбусе,а мясо видели раз в неделю? На кой ляд такая жизнь вообще?Плохо девушка и сама жить сможет. Прямота так прямота. НЕ у всех. Можно вопрос? Когда в последний раз Вы пели? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 і занадто розумна, без високої думки про себе. А я искал себе очень умную-не вытерпел бы и недели глупую в своем доме. Нашел,достаточно умна,интересный собеседник,умело оппонирует,есть хоть поговорить о чем.Но вот по-поводу "високойи думки" тут не очень..Не сильно себя ставит.Мне же по настоящему нравятся холеные женщины,с презрительным взглядом,смотрящие на окружающих,как на говно С такими интересноДостойный партнер/оппонент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 и? типа Лана это отрицала? или написала где-то, что другое главное? Ланчик, ты будешь дико хохотать, но, похоже, тебя опять выдают замуж... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Когда в последний раз Вы пели? Сегодня,в авто подпевал мужскому гроулингу в треке Haggard-a,а что? Певец из меня прямо скажу-отстой.Ото только гроулингу и подпевать. Благо хоть не слышал никто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Я молодий:D Ще можна шукати студентку пока роки дозволяють;) В Америці прийнято спершу коледж, потім освіта, потім карєра, а тільки тоді сімя. Не хочу Вас растраивать, но "Хочу файну, симпатичну подругу, щоб тарганів в голові не було, фінансово забезпечену і не меркантильну. Щоб не була тупа як пробка, і занадто розумна, без високої думки про себе." К студентке не подходит Только человек потершийся в предыдущих семейных отношениях становится (не всегда) достаточно мудрым чтоб соответсвовать Вашему идеалу Хотите найти студентку - ищите, воспитывайте, может что-то из этого и получится. Не получится -разведетесь и опять найдете студентку чтоб поиграть в эту лотерею. Но не ждите от студентки поведения зрелой уверенной в себе женщины, к тому же финансово обеспеченной, не меркантильной и без тарганів. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Не хочу Вас растраивать, но "Хочу файну, симпатичну подругу, щоб тарганів в голові не було, фінансово забезпечену і не меркантильну. Щоб не була тупа як пробка, і занадто розумна, без високої думки про себе." К студентке не подходит Только человек потершийся в предыдущих семейных отношениях становится (не всегда) достаточно мудрым чтоб соответсвовать Вашему идеалу Я тут маячню можливу пишу... Раз обпікся, більше ніколи ні при яких обставинах не знайомлюсь через інтернет Як по мені, це повинна бути випадкова зустріч без меркантильних намірів, з можливим продовженням Раз до мене в соц. мережі настирливо набивалась дівчина Як вона пояснила, за 400 ніч вона навіть аргументувала чому її послуги популярні - не потрібно квіти купувати - в кафешку вести - на побачення не потрібно ходити - з її слів вона ас Вік мене теж здивував, їй навіть не було 23. І тут я завіс 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тюня Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Уж за полночь, но все на посту… Советов Тохе надавали - задело за живое… Вот думаю - вставить свои 5 коп или с него уже достаточно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 28 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2015 Хочу файну, симпатичну подругу, щоб тарганів в голові не було, фінансово забезпечену і не меркантильну. Щоб не смалила, не бухала, не гуляла з чоловіками. Щоб не була тупа як пробка, і занадто розумна, без високої думки про себе. Озвучив вимираючий вид. Де таких знаходять, на яких планетах, купують, завойовують? Хммм... а бабла-то хватит у вас на эти хотелки? :D ПС Этот вид вообще никогда не существовал. Бросайте смотреть фантастические мелодрамы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 28 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2015 Я тут маячню можливу пишу... Раз обпікся, більше ніколи ні при яких обставинах не знайомлюсь через інтернет Як по мені, це повинна бути випадкова зустріч без меркантильних намірів, з можливим продовженням В знакомстве через интернет нет ничего особенного. Большинство людей достаточно занятые на работе, после работы мест куда можно пойти познакомится практически нет, а сайты знакомств сейчас и есть той "площадкой" для знакомств, где без особых финансовых затрат можно познакомится. Да, на сайте знакомств много мусорного общения, но если не тратить время и силы на людей которые Вам явно не подходят, то можно познакомится с нормальными людьми тоже, а вот сложатся отношения или нет зависит уже от дальнейшего общения. И ничего страшного нет в том что после общения в интернете и личной встречи не возникает желания в дальнейшем общении с этим человеком. Значит Ваш человек где-то еще бродит. А случайная встреча может и не состоятся очень долго. Добавлено через 6 минут ПС Этот вид вообще никогда не существовал. Бросайте смотреть фантастические мелодрамы. Чего это не существует? Я именно такая :D. И Лана тоже именно такая. А мужики комплексуют когда понимают что им меня заинтересовать нечем Самая популярная фраза в общении со мной всегда была "Скажи, а зачем я тебе нужен? У тебя же все есть..." 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 28 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2015 Не просто "забезпечену", а "фінансово забезпечену і не меркантильну" ;) Это типа чтоб сама себя обеспечивала и не жадничала на Тоху тоже своего "забезпеченя" немного тратить ;). И при этом еще была и не высокого мнения о себе Добавлено через 1 минуту Чего это не существует? Я именно такая :D. И Лана тоже именно такая. Пусть будет так Но я, при желании, развенчаю это мнение Хорошенько перечитайте все что он написал в "райдере" ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз