Djentelmen Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 ... а зараз так млинцями обївся з вишнями - ніц вже не хочу ... Все, аут... Даже нокаут... Блины с вишней и удовлетворен? Это просто пушной зверек, абсурд, абзац, капец... Да, просто, пии...ц какой-то. Еще скажите, шо со сметаной и я посмею сказать ... Не, промолчу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 зроблю армовану вібролиту основу...ніц їй не буде Добавлено через 44 секунды шо со сметаной Ви читаєте мої думки...і дії... зараз лежу вже на бочку...з планшеткою ...попиваю чайок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Що додумав, що озвучив? Не пересмикуй, виставляєш мене якимсь лосем на людях... Шо, опять Тапка за язык поймали? Не лосем, на лося еще дорасти надо. Тапком выставляет, просто тапком))) Да и выставлять не надо. Вы с подружкой сами прекрасно управляетесь))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soloni Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 никуда, дома) запеканку творожную делала с крыжовником :D Сразу смешал творог со смородиной и ем )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Ви читаєте мої думки...і дії... зараз лежу вже на бочку...з планшеткою ...попиваю чайок Гусары - молчать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Шо, опять Тапка за язык поймали? Не лосем, на лося еще дорасти надо. Тапком выставляет, просто тапком))) Да и выставлять не надо. Вы с подружкой сами прекрасно управляетесь))) Розслабся Я тепер розумніший... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Розслабся Я тепер розумніший... бачу конкретно тут поклювали вже....;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 он еще от душ-кабины не отошел, а тут целый бильярдный стол:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Розслабся Я тепер розумніший... Та де там. Ошейник искал и то обхамить там всех успел)))) То вже вдача така)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Гусары - молчать Нобель цього анекдота не знає. Чи знає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Шо, опять Тапка за язык поймали? что и следовало ожидать) извините, не всегда могу проигнорить. Фсё Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Нобель цього анекдота не знає. Чи знає? не знаю...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 бе бе бе запиханка))) гыгы надеюсь, сработает 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Корнил, да там другая история была))) но ход Ваших мыслей Марь Иванна ))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 лифчик, я надеюсь? ) Да! Да! И еще - туфли! Туфли со шпильками! (голосом Табаки) :D Добавлено через 1 минуту занадто багато там одягу і взуття ;) Это не может не обнадеживать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 запиханка))) гыгы ці жорстокі жінки...ця жорстока ЛАна... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 надеюсь, сработае Одружені пустили слину, неодружені кинулись набирати "(050)384 ноль 6 9 три" 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 ці жорстокі жінки...ця жорстока ЛАна... а Ви накажіть її 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Гусары - молчать А че молчать? Нееее... на это я пойтить не могу! (с) Имена собственные пишутся с большой буквы - Планшетка!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 а Ви накажіть її :lol: Ха-ха-ха-ха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 бачу конкретно тут поклювали вже.... Та ні, просто "змінив відношення" (ссылка на изображение устарела) не знаю...... Анекдот вульгарний Одружені пустили слину, неодружені кинулись набирати "(050)384 ноль 6 9 три" Leon, що це за номер? Чого тільки для неодружених? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 ці жорстокі жінки...ця жорстока ЛАна... Нобель, а в Вас прибалтийских-финских корнЕй, случайно, ну, совсем случайно - нет??? ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Имена собственные пишутся с большой буквы - Планшетка! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Планшетка! та що Ви таке кажете а Ви накажіть її та без проблем ;) ну, совсем случайно - нет??? та хто їх знає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 Нобель, а в Вас прибалтийских-финских корнЕй, случайно, ну, совсем случайно - нет??? ;) Это вы сейчас на рост прибАлтов намекаете? ;):D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз