Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Ну, не знаю. А иногда думаю, хорошо что я родился мужиком, а не барышней. Иначе, был бы вечно беременный. Влюбчивый был до усцачки!:D Да таже фигня:D Но, сцуко, в мозгу какой-то барабашка водится, вечно пытается розовые очки стянуть:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 ваш вибір? Так дівчина є чи немає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Так дівчина є чи немає? є...но то не та, що була зимою... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 а тако.. якщо б у вас був вибір - 7 днів відпочинку, або купити новий велосипед (люблю я поганяти...)???.. ваш вибір? Ну ты спросил!:D Я даже не возьмусь прикинуть, какой автопарк я разменял на NNNNN раз по 7. Ни капли не жалею. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 а тако.. якщо б у вас був вибір - 7 днів відпочинку, або купити новий велосипед (люблю я поганяти...)???.. ваш вибір? Нобель, Вы довыпендриваетесь, что Вас тут скоро начнут бить. ЗЫ. С "люблю поганяти" будьте сдержанней. Не увлекайтесь. Иначе никогда не женитесь. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 є...но то не та, що була зимою... Велосипед осенью покупать бушь! ;):D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 что Вас тут скоро начнут бить за що ж мене бити ? просто запитав.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 А иногда думаю, хорошо что я родился мужиком, а не барышней. Иначе, был бы вечно беременный. Влюбчивый был до усцачки! я не магу ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Велосипед осенью покупать бушь! знаю...знаю...вони осінню дешевші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 є...но то не та, що була зимою... Ну то сам подумай, нахрєна тобі велосипед? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 а тако.. якщо б у вас був вибір - 7 днів відпочинку, або купити новий велосипед (люблю я поганяти...)???.. ваш вибір? я, конешно, отвечу как баба))) но веслосипед вы успеете купить, а вот если хочется! с барышней отдохнуть уже сейчас - то это хуже, чем болит) ггг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 знаю...знаю...вони осінню дешевші И йон еще и думает до сих пор?!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Нобель, Вы довыпендриваетесь, что Вас тут скоро начнут бить. ЗЫ. С "люблю поганяти" будьте сдержанней. Не увлекайтесь. Иначе никогда не женитесь. Тем более вакансия освободилась! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 ладно...ще порахую пару днів...там буде видно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 ладно...ще порахую пару днів...там буде видно а потом: "Ах ты неблагодарная! Я велосипед!!! на тебя променял, а ты..." 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 та я і так вже загорівший, ніби 3 рази на курортах був... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 ладно...ще порахую пару днів...там буде видно От жеж! Я думал он уже номер в отеле бронирует. ТАМ уже ничего не будет видно. Принимай решение тут и сейчас (это я не про конкретную ситуацию, и не про ветку форума). По жизни! А тот так и будешь на велосипеды всю жизнь собирать ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 та я і так вже загорівший, ніби 3 рази на курортах був... пилять) он еще и загорать туда едет, а не с барышней оттопыриться :D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 та я і так вже загорівший, ніби 3 рази на курортах був... В общем, ты сам себя отговариваешь? Нужна помощь - отговорить? ;):D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 и тут казус - два раза)) якщо остаток "сухий" - то три (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 пилять) он еще и загорать туда едет, а не с барышней оттопыриться Думаєш брати голими руками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 В общем, ты сам себя отговариваешь? Нужна помощь - отговорить? та не відговорюю...а "тверезо" обдумую... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 В общем, ты сам себя отговариваешь? Нужна помощь - отговорить? - Хочешь на курорт? - А почему бы и нет?! - Ну нет, так нет... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Нужна помощь - отговорить? Велосипед не ломается! ггг Када захотел - сел и поехал! Велосипед не нужно "целовать" )) все легко проти все складно) Велосипед будет с тобой столько, сколько ты сам захочешь Велосепед не уйдёт к другому хозяину, если ты сам его не подаришь/продашь Велосипед нужно "выгуливать" только, когда ты сам соберешься это сделать идеально! одни плюсы))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 идеально! одни плюсы))) Есть один минус... Нет никакого отверстия, даже выхлопной трубы... Нобель, покупай мопед. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз