Бездомный Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня (змінено) 🤣У готелі в Тернополі майор однієї з військових частин через ревнощі застрелив прикордонника Джерело: https://censor.net/ua/n3500802 Змінено 21 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 1 годину тому, Бездомный сказав: "Ад - это другие" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня (змінено) 21 минуту назад, vadimv сказал: "Ад - это другие" (с) сартр - хрещений "батько" пол-пота Змінено 23 липня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня (змінено) 🤣🤣🤣 Змінено 23 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня (змінено) про різницю менталітетів вірменок( вірменських вірменок , а не істот штибу грігян чи симоньян ) та кацапощелепних хабалок з етнічними українськими прізвищами штибу "Максимовська" https://ru.wikipedia.org/wiki/Финесс,_Юля Змінено 24 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня (змінено) Змінено 25 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня Для чоловіка баба - то не партнерка , а суперник , споконвічний ворог , поряд з якик потрібно якось виживати . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) сильнавільнанезалежна шзн смердюча дитину на турецькі прутні проміняла Змінено 25 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня (змінено) Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBC, WBO та IBO Олександр Усик розповів, чи купив він собі коштовний автомобіль Rolls Royce після перемоги над британцем Тайсоном Ф'юрі у бою за титул абсолютного чемпіона світу. – Чи купив ти собі Rolls Royce після перемоги, як говорив раніше? – Ні, не купив. Я подумав, чи потрібен він мені взагалі. Це дуже дорогі автомобілі. Я подумав, можливо краще вкласти ці гроші в бізнес або освіту моїх дітей. У мене все-таки є машина і не одна. Я хочу Rolls-Royce, але поки що думаю над цією покупкою. Якби я був один, то так, проблем не було б, але у мене четверо дітей, дружина, велика родина, моя мама. Змінено 26 липня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня (змінено) палеокортекс тянет бабу к брутальному альфачу , а неокортекс - к мягкому управляемому обеспечуну . вот так и живут в состоянии бипорлярочки .Сожительствуя с обеспечуном , а во время овуляции , спариваясь с рандомными татуированными таксистами - вазгенами - турками - ебиптянами .🤣🤣🤣 Змінено 26 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз