ozor Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Женіться. Не повірите, але це дуже інтєрєсно. Хоча б для опита. Жонат. 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Якщо вас трахають, значить ви жінка. Звикайте:) Скіко вона мене не трахала, але жінкою так і не зробила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 1 хвилину тому, ozor сказав: Скіко вона мене не трахала, але жінкою так і не зробила. О, то ви той самий славнозвісний алєнь з казок Бездомного. Співчуваю. І радий познайомитись:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня Навзаєм, я тішу себе надією, що я все ж таки породістий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 3 години тому, Бездомный сказав: сарказм стосовно чоловіків , та здоровий цинізм стосовно баб - вірна ознака інтелектуала ще з часів , коли Людство перебувало в архаічному стані Так чоловіки, які бігають за спідницями, ненабагато відійшли в своєму розвитку від обізян і жінок. Сам такий був. Як казав Васабі, чоловіком не може вважатися людина, яка не дожила до сорока років:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 1 година тому, ozor сказав: Навзаєм, я тішу себе надією, що я все ж таки породістий. Породистий алєнь? Це да. Таке буває. Навіть сильно часто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 6 часов назад, Dmitriy_S сказал: Женіться. Не повірите, але це дуже інтєрєсно. Хоча б для опита. одружуються виключно лохи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 8 хвилин тому, Бездомный сказав: одружуються виключно лохи Це ви за себе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня (змінено) 22 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Це ви за себе? за всіх . без виключення Змінено 20 червня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Заплющувати очі на сутність жінок—ну так собі стратегія. Вважаю в цьому питанні, один з найважливіших факторів - це удача. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 3 хвилини тому, ozor сказав: Вважаю в цьому питанні, один з найважливіших факторів - це удача. "Удачно жениться - все равно что вытащить ужа из мешка с гадюками" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня (змінено) 1 хвилину тому, vadimv сказав: "Удачно жениться - все равно что вытащить ужа из мешка с гадюками" (с) треба витягати ту що залишилася останньою. вона вас не розчарує Змінено 21 червня користувачем US7IGN 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня (змінено) 42 минуты назад, ozor сказал: Заплющувати очі на сутність жінок—ну так собі стратегія. Вважаю в цьому питанні, один з найважливіших факторів - це удача. баба потребує укорот - заради її ж блага (с) входити у стосунки з бабою - це приблизно те саме , як входити у камеру в тюрмі (с) Змінено 21 червня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня (змінено) - Ти мені казав, що я кохання всього твого життя! - У мене 7 життів. Змінено 21 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 4 хвилини тому, vadimv сказав: - Ти мені казав, що я кохання всього твого життя! - У мене 7 життів. я однолюб, але багатойоб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня (змінено) 21 час назад, US7IGN сказал: я однолюб, але багатойоб Сейчас в моде однополые браки не понятно с кем или чем, LGBT сообщества, петушиные парады во главе с этими странными людьми. Можете считать меня отсталым, но я считаю, что настоящий мужчина должен спать только с женщиной, но лучше с двумя! Майк Тайсон Змінено 22 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня За вбивство 10-річної дівчинки у Кривому Розі поліцейські затримали її матір: тіло дитини поклала у валізу та залила бетоном на дачі. Джерело: https://censor.net/ua/p3496253 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня самиці стрекози удають з себе мертвих , щоб нуникнути небажаного злигання з самцями 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня Перші пари одружились онлайн у Дії лохи не переводяться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня (змінено) Виявляється, в Іспанії дофіга нудистських пляжів. А на них дофіга людей. І серед них такі іспаночки трапляються, ух... Бронзовошкірі, як індіанки або мулатки. ) Змінено 24 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня 16 годин тому, Бездомный сказав: Перші пари одружились онлайн у Дії лохи не переводяться Цікаво, чи будуть процес розлучення реалізовувати через дію, чи по старінке, через дупу? І чи триватиме він стільки ж як і одруження? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня 12 годин тому, vadimv сказав: Виявляється, в Іспанії дофіга нудистських пляжів. А на них дофіга людей. І серед них такі іспаночки трапляються, ух... Бронзовошкірі, як індіанки або мулатки. ) Ну і на хіба ті Мальдіви? Реалізуйтесь в радіусі витягнутого руки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз