Бездомный Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) а Микола повинен добиватися , вкладатися🤣🤣🤣 Змінено 4 червня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня https://www.facebook.com/share/r/USR9r3gPbsYBu5Gq/?mibextid=qDwCgo Хто з них самець? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня Миллиардер Марк Дэвис, владелец футбольного клуба, рассказал журналисту, что его 25-летняя девушка не знала, что он миллиардер, а полюбила его за... красивую улыбку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) помийним котам - любителям рзп та шзн каменти мастрід Змінено 13 червня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) Максим Вітальович Кличко 19 рочків , 218 см Змінено 13 червня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 14 хвилин тому, Бездомный сказав: 218 см З таким зростом далеко не в кожну машину можна влізти. ) А літати доведеться виключно бізнес-класом. )) Ну і будинок потрібно будувати з нестандартними стелями, дверима і ліжками. ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 4 минуты назад, vadimv сказал: З таким зростом далеко не в кожну машину можна влізти. ) А літати доведеться виключно бізнес-класом. )) Ну і будинок потрібно будувати з нестандартними стелями, дверима і ліжками. ))) з грошима клану Кличко - то не проблема , чи не так ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 25 хвилин тому, Бездомный сказав: з грошима клану Кличко - то не проблема , чи не так ? Та мабуть так, але це значно обмежує зону комфорту. В основному зовнішній світ більше пристосований до людей зростом десь 180-190 см. Ярослав з Інфокара зі зростом 200 см в кожному відосику жаліється, що йому тісно ) Чи може хизується )) ХЗ З іншого боку, бути хобітом теж незручно. Молодша сестра дружини (зі зростом як у Шакіри) не могла дострибнути до ручок шаф у нас на кухні. ) Змінено 13 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 44 минуты назад, vadimv сказал: Та мабуть так, але це значно обмежує зону комфорту. В основному зовнішній світ більше пристосований до людей зростом десь 180-190 см. Ярослав з Інфокара зі зростом 200 см в кожному відосику жаліється, що йому тісно ) Чи може хизується )) ХЗ З іншого боку, бути хобітом теж незручно. Молодша сестра дружини (зі зростом як у Шакіри) не могла дострибнути до ручок шаф у нас на кухні. ) баби полторашки - кому вони цікаві ? так же ж можна до мишей дотрахатися НАТАЛЬЯ ВАРЛЕЙ (РОСТ 150 СМ) Змінено 13 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 33 хвилини тому, Бездомный сказав: баби полторашки - кому вони цікаві ? Наприклад Жерару Піке ) Шакіра ще й рівно на 10 рочків старіша )) Змінено 13 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 12 минут назад, vadimv сказал: Наприклад Жерару Піке ) Шакіра ще й рівно на 10 рочків старіша )) як таке можливо ? притчу про "дотрахатися до мишей" в дитинстві не розповідали 🙄 Змінено 13 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 5 хвилин тому, Бездомный сказав: як таке можливо ? Ну, кажуть що він далеко не Ейнштейн ) Змінено 13 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 16 минут назад, vadimv сказал: Ну, кажуть що він далеко не Ейнштейн ) і хитродупа хтива баба тим скристалася будь яку вашу ваду баба використає проти вас Змінено 13 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 7 хвилин тому, Бездомный сказав: і хитродупа хтива баба тим скристалася Вовчиця "la loba" ) Вона про цю історію навіть пісню записала )) Там дуже цікавий текст: В ніч, коли ми познайомились. Я мала мало, що втрачати, Тому продовжила. Я у своєму смугастому бусгальтері, З розтріпаним волоссям. Я подумала: «Він досі дитина. Але що я йому зроблю?» Це те, що я шукала, Як лікар прописав. Дивитись, який він гарний, Який кругленький рот, Мені подобається ця борідка. І я танцювала, поки не втомилась, З тобою я б завела 10 дітей Почнемо з парочки. Одне мохіто, два мохіто, Дивись, які гарні очка, Я залишусь ще на мить. Ніколи не думала, що буде так Як ти міг звернути на мене увагу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 16 минут назад, vadimv сказал: Вовчиця "la loba" ) Вона про цю історію навіть пісню записала )) Там дуже цікавий текст: В ніч, коли ми познайомились. Я мала мало, що втрачати, Тому продовжила. Я у своєму смугастому бусгальтері, З розтріпаним волоссям. Я подумала: «Він досі дитина. Але що я йому зроблю?» Це те, що я шукала, Як лікар прописав. Дивитись, який він гарний, Який кругленький рот, Мені подобається ця борідка. І я танцювала, поки не втомилась, З тобою я б завела 10 дітей Почнемо з парочки. Одне мохіто, два мохіто, Дивись, які гарні очка, Я залишусь ще на мить. Ніколи не думала, що буде так Як ти міг звернути на мене увагу? в коханні я Енштейн (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня t.me/AndriyuKK/31393 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Пожилой гражданин выехал из автосалона на своем новеньком кабриолете Corvette. Выехав по дороге, он разогнался до 80 миль в час, наслаждаясь ветром, развевающим те немногие седые волосы, которые у него остались. Удивительно, подумал он, летя по шоссе I-94, еще сильнее нажимая на педаль. Посмотрев в зеркало заднего вида, он увидел позади себя -полицейского , мигающие огни и ревущую сирену. Он разогнался до 100 миль в час, затем до 110, затем до 120. Внезапно он подумал: «Что я делаю?» Я слишком стар для этого и остановился, чтобы дождаться прибытия полицейского. Подъехав к нему, коп подошел к «Корвету», посмотрел на часы и сказал: «Сэр, моя смена заканчивается через 30 минут. Сегодня пятница. Если вы можете назвать мне причину превышения скорости, о которой я никогда не слышал раньше, я тебя отпущу». Старый джентльмен остановился. Затем он сказал: «Несколько лет назад моя жена сбежала с полицейским. Я думал, вы ее хотите мне вернуть». «Хорошего дня, сэр», — ответил полицейский 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 19 минут назад, vadimv сказал: кацапи нехай про снохацтво на кацапії розповідають Змінено 15 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня кацапська романтика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз