vadimv Опубліковано: 3 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2021 Или отнёс на своё кладбище кошек У какого домовладельца такое есть.Страшно сказать, я предыдущего безвременно почившего котейку кремировал. Это было проще, чем мерзлую землю ковырять. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 3 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2021 ....... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 дещиця еклетики. З.І. Нагадало класика : на всю Россию я не смог Найти две пары стройных ног Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 З.І. Нагадало класика : на всю Россию я не смог Найти две пары стройных ног це огидно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 (змінено) це огидно коли діди хочуть повторити , а онукам "уж замуж невтерпёж" фертильна самиця - то фертильна самиця . навіть , якщо вона бридка товстосрака кривонга москворота потворна істота без цицьок з поганою розтяжкою - девачкам подать лябоффь Змінено 4 березня 2021 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 4 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2021 Ща бездомный скажет что рощу бабораба и оленя Решил старшему привить доброе и вечное - денег дал и отправил за подарками своим девчатам И шо вы думаете он мне говорит - нечего купить... Може не ннада? Куда катится этот мир, пока сам ему идей не накидал, ничо не вышло Добавлено через 1 минуту Вот обьясни им тормозам, мы ж квадрик собрались купить, нам не простят Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 Вот обьясни им тормозам, мы ж квадрик собрались купить, нам не простят звикнуть ( вже давно змирилися ) - щоб все життя бути поряд з таким , як ти , або той же Потрошитель , баба повинна дати собі укорот . Інакше - ніяк . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 та звикнуть, звикнуть - попилять, гроші з гаманця виймуть та вгомоняться тут мені треба гав не ловити та вчасно скидати в схрон, бо інакше жопа а, ще - свій сарай на ключ зачиняти, бо було якось вивалила всі мої шурупи, біти, ключі та прочі інструменти з ящиків на пол... псіханула так но там я зфолив крєпко, тому мовчки, зауважу - з синами, щоб знали на що жінка здатна у гніві, розбирав та складав свої скарби фух, аж током прошибло який я був злий, то попустився звичайним способом - махнули з кумом на рибу з ночівлею! та закрив сарай на замок, ібо... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 та звикнуть, звикнуть - попилять, гроші з гаманця виймуть та вгомоняться тут мені треба гав не ловити та вчасно скидати в схрон, бо інакше жопа а, ще - свій сарай на ключ зачиняти, бо було якось вивалила всі мої шурупи, біти, ключі та прочі інструменти з ящиків на пол... псіханула так но там я зфолив крєпко, тому мовчки, зауважу - з синами, щоб знали на що жінка здатна у гніві, розбирав та складав свої скарби Какой капец я сейчас прочитал...(без мата не могу быстро слов подобрать) Деньги из кошелька... Шото вывалила... Психанула?! Этого не может быть.(опять мат нужен) Что бы мужчина не делал, как бы не косячил - или пойди побейся головой о стену в уголке или уходи. Если ты живёшь с этим мужчиной - или терпи или не живи. Во всякому случае у меня к женщинам такой подход, другие считаю неверными. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 Какой капец я сейчас прочитал... +1. Но я такое иногда встречаю. И обоих это по ходу устраивает... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 якось вивалила всі мої шурупи, біти, ключі та прочі інструменти з ящиків на пол... псіханула такТо ви не псіх-одиночка, вас там двоє. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 То ви не псіх-одиночка, вас там двоє. Не, два одиночки Да уж какие есть... А нам нравицццо Добавлено через 2 минуты Потрошитель матерись! Я не твой земляк шо медоед, там все чинно и красиво! Ага ага, бугага А расходится схерасе? Мы друг друга подобрали, обогрели, накормили, 4 детей родили, два дома построили (ну ладно с коробки один отремонтиррвали) и т.д. и фигвам рисовать, не! Решительное @@я! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 Что бы мужчина не делал, как бы не косячил - или пойди побейся головой о стену в уголке или уходи. Если ты живёшь с этим мужчиной - или терпи или не живи. Во всякому случае у меня к женщинам такой подход, другие считаю неверными. о.... твоя також головою об стіну билася ?:lol::hlop: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 ... тут мені треба гав не ловити та вчасно скидати в схрон, бо інакше жопа а, ще - свій сарай на ключ зачиняти, бо було якось вивалила всі мої шурупи, біти, ключі та прочі інструменти з ящиків на пол... псіханула так... Капец! :shock: Даже представить не могу. ...но там я зфолив крєпко... Яка різниця?!!! Читати Потрошителя! ...тому мовчки, зауважу - з синами, щоб знали на що жінка здатна у гніві, розбирав та складав свої скарби... Може я і неправий, але урок дуже поганий, вони також будуть терпіти і почувати себе винним. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 плюрализм мнений приветствуется, а в этой теме ещё и не то бывало Добавлено через 2 минуты а парни мои - сделают единственно правильный и свой вывод виноватыми себя считать , не у них хватает цинизма и прагматизма комплексы я им не сею, или сею, но свои - но тут это мои траблы, лишний раз вспомнят меня добрым словом 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 о.... твоя також головою об стіну билася ?:lol::hlop: Возможно, но я не видел. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 Мир не идеален и мы в нем не идеальны Но кто считает свои семейные отношения идеальными - вау, вы обрели нирвану и просветление! Иногда так проявляется психоз 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 класика . їх що , на конвейрі на китайській ляльковій фабриці виробляють ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 5 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2021 Но, ИМХО, в доме должны быть мужские половины и женские. Предлагаю, заменить выражение "мужская и женская половина" на выражение "сфера компетенстности и ответственности" для каждого. Кто в чем силен или компетентен, тот и принимает решения, и определяет порядок в этой сфере. Соответственно, берет на себя ответственность за свою сферу компетентности. Но, в такой ситуации, все прочие домочадцы уважают право ответственного определять обязанности и права в этой конкретной сфере жизни для всех остальных. Если муж и жена едут в одном авто, то кто сел за руль, на том ответственность и право определять свои действия за рулём. Пассажиры только улыбаются и машут. А вот цель поездки определяют совместно. В моей семье так. Уважение и доверие к партнёру маст хэв. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2021 (змінено) Если муж и жена едут в одном авто, то кто сел за руль, на том ответственность и право определять свои действия за рулём. Пассажиры только улыбаются и машутИ еще пристегиваются. А вот цель поездки определяют совместно.У Меганыча хорошо сказано про навигатор. Профессионально, с точки зрения таксиста. Змінено 6 березня 2021 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2021 Если муж и жена едут в одном авто, то кто сел за руль, на том ответственность и право определять свои действия за рулём нифига. пассажиры сзади сидят, а правак - член экипажа! впрочем, ему настоятельно рекомендуется не забывать о своем функциональном предназначении: «Наше дело правое - не мешать левому» 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2021 (змінено) а правак - член экипажа! штурман - другий пілот . декілька разів дуже виручав ( і не важлив хто з двох був на місці штурмана ) . І це не лише керування авто стосується. Сім'я дууже нагадує команду гонщиків . В пілота - кермо , але штурман - також надважлива частина команди . Але не можна забувати , що кермо - у пілота . Змінено 6 березня 2021 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2021 (змінено) И еще пристегиваются. У Меганыча хорошо сказано про навигатор. Профессионально, с точки зрения таксиста. :hlop: Геніальний стенд ап . Каменти - вогонь ! З каментів : походу такое лучше скачивать сразу, чем надеятся на то, что канал в бан не отлетит. Терміново покажу молодшому . Змінено 6 березня 2021 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2021 шокуюче мала кількість переглядів - не в оленів корм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз