Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 так никто не должен вмешиваться в семью, ни теща, ни папа жениха Тато - Большак - зобов'язаний настроїти стосунки молодят на правильний лад . Баб - шармут - кийками відганяти від молодят . слово "шармута" - це в дослівному перекладі означає «дрантя», «старе ганчір'я». Ось рвете ви майку стару на ганчірочки - це шармýта. Власне тому в сленгу єгиптян і існує це презирливе слово, яке застосовується до жінок, які ведуть себе з чоловіками зухвало - без поваги . В українців для визначення таких баб є адекватне подібне слово - "шмата" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 Тато - Большак - зобов'язаний настроїти стосунки молодої сім'ї на правильний лад . та ну не гоните. Выходной день , молодая семья отдыхает и тут утром звонок в дверь - приходит Тато - Большак - и говорит, я пришел настроить ваши отношения и следить за порядком в вашей семье :fool: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 (змінено) та ну не гоните. Выходной день , молодая семья отдыхает и тут утром звонок в дверь - приходит Тато - Большак - и говорит, я пришел настроить ваши отношения и следить за порядком в вашей семье :fool: це не так працює засади стосунків у молодій сім'ї закладаються батьком майже з народження хлопця - шармути-шмати відсікаються ще на далекій відстані Змінено 29 січня 2021 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 це не так працює засади стосунків у молодій сім'ї закладаються батьком майже з народження хлопця представляю , как Вы идете со своим маленьким сыночком , ему лет так 3-4 , а Вы ему рассказыаете о пихвах да порванках, об рсп и прочей ерунде :ROFL: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 (змінено) представляю , как Вы идете со своим маленьким сыночком , ему лет так 3-4 , а Вы ему рассказыаете о пихвах да порванках, об рсп и прочей ерунде :ROFL: Я розповідав словами великих письменників Починати не про піхви треба , а з виховання в хлопця почуття власної гідності. Буде гідність - піхви нікуди не дунуться . Самі вішатися на шию будуть . Відчуття чоловіком власної гідності піхви називають словом "харизма" . Змінено 29 січня 2021 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 Я розповідав словами письменників ну знаете ли, писатели- люди творческие , а между талантом и сумасшествием грань тонкая, читать надо аккуратно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 (змінено) В арабском мире, насколько я запомнил, именно это и означает - "драная". Хорошее слово. Чтобы не материться и не вызывать на землю тысячи чертей для проклятий Українське слово "шмата" має 100% такий самий сенс : Шмата, -ти, ж. Лоскутъ, ветошка, тряпка. Змінено 29 січня 2021 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 (змінено) Жінки часто повторюють "ми повинні довіряти одне одному", що, в перекладі з їхньої мови, означає "ти мені повинен ПОВНІСТЮ довіряти, а я буду користуватися цим". Більшість чоловіків дійсно думають, що з жінкою можливі так звані "довірчі стосунки":lol::lol: Змінено 29 січня 2021 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 Жінки часто повторюють "ми повинні довіряти одне одному", що, в перекладі з їхньої мови, означає "ти мені винен ПОВНІСТЮ довіряти, а я буду користуватися цим". Більшість чоловіків дійсно думають, що з жінкою можливі так звані "довірчі стосунки" больше похоже на то, что Вы живете в каком то своем, отдельном от других людей, мире. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 больше похоже на то, что Вы живете в каком то своем, отдельном от других людей, мире. сказав чувак , який й досі не одружений :lol::lol: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 сказав чувак , який й досі не одружений :lol::lol: то есть , если мы поставим штампы в паспорте- то доверие куда то сразу улетучится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 В арабском мире, насколько я запомнил, именно это и означает - "драная". Хорошее слово. Чтобы не материться и не вызывать на землю тысячи чертей для проклятий дрянь ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 то есть , если мы поставим штампы в паспорте- то доверие куда то сразу улетучится? Даже не думайте, последствия непредсказуемые Наслаждайтесь тем что есть 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 то есть , если мы поставим штампы в паспорте- то доверие куда то сразу улетучится? Ящик Пандоры, это детская погремушка, по сравнению с вашей гениальной идеей проштамповаться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 Ящик Пандоры, это детская погремушка, по сравнению с вашей гениальной идеей проштамповаться. нету у меня такой идеи , я для примера спросил. как надо было- подали заявление, уплатили госпошлину, но надобность потом в этом отпала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 (змінено) приклад - відповідь на запитання - хто така шармута - шмата - дрянь :lol::lol: І чому 99 , 99 % РСП - не гідні другого шансу , не гідні сім'ї Змінено 29 січня 2021 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 кто такая рсп ? человек , у которого разошлись жизненные пути с супругом . То есть имеет жизненную неприятность в виле развода . Эту неприятность можно сравнить с другими аналогичными неприятностями , ведь в жизни могут произойти и пожар , и травма , и инвалидность , и что угодно . и утверждать , что РСП чего то не достойны - все равно , что говорить погорельцы там или инвалиды такие - сякие , не достойные Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 чоловіку з почуттям власної гідності не потрібна поряд шармута - шмата - дрянь - баба , яка не ставиться до чоловіка з повагою 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 І чому 99 , 99 % РСП - не гідні другого шансу , не гідні сім'ї А если дама без прицепа, но была замужем раза и развелась? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 (змінено) А если дама без прицепа, но была замужем раза и развелась? Тролиш ? :lol: та навіть , якщо причеп є , але ставиться до чоловіка з повагою ( а прирчеп відіслала до мами ) - дивиться знизу вгору смокче як новий пилосос зацікавлена в стосунках - то можна надати їй шанс довести , що вона гідна стосунків. Нема поваги - шармута-шмата-дрянь . Наступна ! Змінено 29 січня 2021 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 (змінено) в принципе а в чем бабы в видео правы. если конь педальный оказался херовым мужем и отцом ,то виноват в этом сам конь педальный. РСП - разведенный с прицепом (алиментами) . думаю все как в жизни - в разводах и развалах виноваты приблизительно фифти-фифти. но в общем и целом во всем виноваты прежде всего мужчины. потому что на мужчине лидерские обязанности,мужчина глава,мужчина - первый. а женщина за ним,из его ребра,"ВТОРАЯ" (не первая) половинка. и если лидер не справляется,прежде всего его вина. так же как,например, в проигранной битве с идеей равноправия полов и феминизма - виноваты не феминистки(их малая толика убежденных) ,ВИНОВАТЫ МУЖИКИ ,что расслабили булки,повелись на пропаганду и позволили себя обрезать,что разрешили вдеть в ноздри кольцо и посадить себя на веревку. в нынешнее же время ,в свете произошедшего надо понимать,что женщина не будеть терпеть рядом с собой мужика,который изменяет или который опустил руки,спился или скололся,которому нихера в жизни стало не интересно особо,который стал бить жену и(или) детей,для которого семья стала на -надцатом месте и т.д. и т.п. Змінено 29 січня 2021 користувачем Юрий Киев 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 думаю все как в жизни - в разводах и развалах виноваты приблизительно фифти-фифти. точно - фіфті-фіфті - винні обоє - дружина та теща:lol::lol::lol: Добавлено через 3 минуты так же как,например, в проигранной битве с идеей равноправия полов и феминизма - виноваты не феминистки(их малая толика убежденных) ,ВИНОВАТЫ МУЖИКИ ,что расслабили булки,повелись на пропаганду и позволили себя обрезать,что разрешили вдеть в ноздри кольцо и посадить себя на веревку. спочатку кацапи винищили українських чоловіків , потім в садочках та школах нав'язвали зсиротілим хлопчикам счиротам шармут кацапок педовагінь , які робили з них покацаплених баборабів .... А потім винні чоловіки:hlop::hlop: А чи був в чоловіків бо-дай один шанс на спротив шармутам-шматам-дряням? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 точно - фіфті-фіфті - винні обоє - дружина та теща -это фифти,а конь педальный это вторая фифти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 А чи був в чоловіків бо-дай один шанс на спротив шармутам-шматам-дряням? спротива и не надо было,в этой борьбе отдали все свои позиции сами,добровольно,поддавшись на пропаганду и агитацию социалистов разных мастей. если взять ретроспективу Украины в частности ,то все ж сидели и ждали у моря погоды,если говорить о коммунистах -то клюнули на "землю крестьянам,фабрики рабочим,конец войне и мы за мир" именно МУЖИКИ,которые за эти лозунги продали все на свете. Добавлено через 3 минуты спочатку кацапи винищили українських чоловіків , потім в садочках та школах нав'язвали зсиротілим хлопчикам счиротам шармут кацапок педовагінь , які робили з них покацаплених баборабів .... равноправие полов и феминизм это глобальные тенденции ,но прежде всего для цивилизаций христианских стран как западного,так и восточного направления. кацапы тут не при чем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 равноправие полов и феминизм это глобальные тенденции ,но прежде всего для цивилизаций христианских стран как западного,так и восточного направления. кацапы тут не при чем. рівноправ'я , а не дискримінація :lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз