XL.pro Опубліковано: 24 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2020 Это много или мало ? Несколько минут ? Это и секса не было. ИМХО. P.S. В целом видео о жизни в Италии, а не об отношениях между М и Ж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 24 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2020 Это и секса не было. ИМХО. . Я тут загуглил и Шпаковская районная больница Ставропольского края сообщает - При определении среднего показателя берут время с начала введения мужского органа до момента «финиша». То есть это исключительно фрикционный этап и предварительные ласки туда не входят. По медицинской статистике разных стран выдаются одни и те же цифры: от 2 до 6 минут! Такова средняя продолжительность полового акта. По той же статистике 75% мужского пола периодически финишируют через 2 минуты после входа! Прям беда ,до чего бабы мужиков довели . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Теща в гости приехала. Подскажите, как пережить два следующих дня и не сойти с ума. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Теща в гости приехала. Подскажите, как пережить два следующих дня и не сойти с ума. например, рыбалка на ВС) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Теща в гости приехала. Подскажите, как пережить два следующих дня и не сойти с ума. Велик есть? Это мой ответ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Велика нет, с озера только вернулся - жарко и мухи кусают. Налил себя чая, оставил на столе остывать, прихожу - чашки нет. Теща захотела чая, вылила из моей чашки "кофе" и налила себя чая. Еще полтора дня. Дай мне, Один, терпения и сохрани рассудок.. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Велика нет, с озера только вернулся - жарко и мухи кусают. Налил себя чая, оставил на столе остывать, прихожу - чашки нет. Теща захотела чая, вылила из моей чашки "кофе" и налила себя чая. Еще полтора дня. Дай мне, Один, терпения и сохрани рассудок.. Слабак.))) Я каждый раз приезжая на дачу, обнаруживаю перекопанную/пересапанную клумбу и высаженные в "рядочок" какие-нибудь цветочки вместо моих. Спокойно пересаживаю так, как мне нужно. И так уже не один год))). Сегодня недосчиталась нескольких физалисов, на их месте чернобрывцы. ))) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 @irishka, тримаймося.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Leon Тримайся А Иришка Умничка Она меня научила В холодную зиму Ходить по городу В лыжных штанах И не комплексовать Ира - спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hevar Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Как женщин,так и "баба " называйте,бо оскорбительно видите ли....а как мужиков так "остолопом", ещё и на рызных мовах!!! шо за фихня.... =О Добавлено через 2 минуты :rolleyes:Как женщин,так и "баба " не называйте, бо очень уж оскорбительно видите ли....а как мужиков так "остолопом", ещё и на рызных мовах!!! шо за фихня.... =О :hlop::hlop: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 СерменК опять клона выпустил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hevar Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 А название чата такое заманчивое.....заходишь,читаешь и тихо мозг закипает. Все как в жизни!!!! Вечное противостояние! Это ж прекрасно)))) Добавлено через 1 минуту Сам по себе)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Бездомный, разбирали с сыновьями фильм "Кто там" с Киано Ривз? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 СерменК опять клона выпустил? Сам по себе)))) И заметьте, второе сообщение на форуме, но прекрасно понимает, на что Вы намекаете. Добавлено через 6 минут В холодную зиму Ходить по городу В лыжных штанах И не комплексовать Я ношу кожаные брюки. Этому я научилась в Вене. Очень уж там зима похожа на холодную, мокрую, и очень ветренную осень. А в Киеве, если еще и мороз, то добавляю красивые трикотажные колготы. Никакой холод и ветер не страшен. Теперь, научилась носить брючки из кожзама. Он эластичный, коленки не вытягиваются, как в коже, и гораздо интереснее смотрится. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Так сразу бы сказали, что это YELENA:lol: Типу зникла на неделю 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Так сразу бы сказали, что это YELENA:lol: Типу зникла на неделю :rolleyes::lol: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Так сразу бы сказали, что это YELENA:lol: Типу зникла на неделю Предлагаю обсудить. Ей будет приятно по возвращению 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Ок Только чтоб было приятно По возвращению Для меня Она пожизненно Оленка волохатая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 (змінено) Бездомный, разбирали с сыновьями фильм "Кто там" с Киано Ривз? нєа я , навіть не дивився - сюжет не зацікавив щоб дві тьолки згвалтували Джонні Віка ? а що , треба було ? Ланусік , я ніколи не виховував їх жінконенависниками . Просто , одного часу мкені набридли регулярні бійки старшого хлопця з олениною , яка намагалася таким чином привернути до себе увагу тьолок . Нехай привертають до себе увагу скільки завгодно , але не за наш рахунок . Єдина моя вимога - суворо дбати про контрацепцію . Бо діти - то не іграшки . Змінено 25 липня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Оленка волохатая Прям как =YaSto= любит, если мне никто не изменяет.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 бійки старшого хлопця з олениною Остолопчику, ху із оленина??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 Остолопчику, ху із оленина??? ти запитуєш , але запитуєш без поваги то ти так само йдеш до ігнору бо не гідна відповіді - навіть відповіді у твоєму стилі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2020 ти запитуєш , але запитуєш без поваги то ти так само йдеш до ігнору бо не гідна відповіді але я не засну, не дізнавшись, що за бійки з олениною . як без поваги??? навіть, зменшувально-пестливий суфікс додала... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2020 (змінено) Бездомный, разбирали с сыновьями фильм "Кто там" с Киано Ривз? :hlop: Ще одна історія " сильної вільної незалежної , яка досягла усього сама" Одна з двох тьолок , що гвалтують Джнні Віка - Лоренца Іззо Стрічка 2015 року . Режисер - Елай Рот 2014 року вийшла заміж за режисера Елая Рота. 16 липня 2018 року Рот подав на розлучення з Іззо після майже чотирьох років шлюбу Змінено 26 липня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2020 (змінено) Краще обговорити з дітьми іншу стрічку 2015року - "Хто в домі тато" про оленину , яка устрягла у РСП з двома причепами , і що з того вийшло . З.І. Так там ще майже ідеальна ситуація - жодних житлових та матеріальних проблем , в нього немає дітей від попередніх стосунків , він не може мати дітей Змінено 26 липня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз