=YaSto= Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 Зачем с такой отношения строить? А ошибки в расчет не берутся? Сознательные, неосознанные? В фильме Дикие истории - последняя как раз про брак, выбор, материнское воспитание... Коротко, но очень показательно Добавлено через 8 минут Я ж казав - зараз - на карантині - дивимося , та розбираємо - обговорюємо сітком "Два з половиною чоловіки" - перфектний матеріал для молодого хлопця - сировина з порубайні І вони не повтікали від твоіх повчань до дівчат??? А як ти впевнений що др 30 без одруження? Ти заборониш? От прийде син і я вже вирішив? А дівчина тобі не подобається, чи зовнішністю, чи спрямуванням, і шо? То зара вони кивають тобі у відпрвідь, відчипися старий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 (змінено) Зачем с такой отношения строить? А ошибки в расчет не берутся? Сознательные, неосознанные? зараз можна проводити тестдрайв майже до скінчення віку В фильме Дикие истории - последняя как раз про брак, выбор, материнское воспитание... Коротко, но очень показательно подивлюся І вони не повтікали від твоіх повчань до дівчат??? старший увесь час тягає за цицьки вродливу дівчину на окремій - татковій квартирі , куди відвозить її на татковому авто - ну як тут татка проігноруєш ? Далеко від татка втечеш ? Хіба що - поки гроші не скінчаться . молодшому , поки що , нічого , окрім ДОТи не цікаво В шпарини між дистанційним навчанням , дівчатами та ДОТою встрягаю А як ти впевнений що др 30 без одруження? Ти заборониш? От прийде син і я вже вирішив? А дівчина тобі не подобається, чи зовнішністю, чи спрямуванням, і шо? Ну поки що якось домовлялися шахи дуже попомогають То зара вони кивають тобі у відпрвідь, відчипися старий зворотній зв`язок татка з синами - то надто тендітна , надто інтимна , надто делікатна річ . Бабам то не відомо. Дивно , що я тобі - батьку , змушений те пояснювати Змінено 17 травня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 І вони не повтікали від твоіх повчань до дівчат???А як ти впевнений що др 30 без одруження? Ти заборониш? От прийде син і я вже вирішив? А дівчина тобі не подобається, чи зовнішністю, чи спрямуванням, і шо? То зара вони кивають тобі у відпрвідь, відчипися старий Да это ладно. Значительно грустнее, когда к 40 годам окажется, что выросли не матерые успешные боксеры/Биллы Гейтсы/какие еще герои боевиков, а вполне себе среднестатистические мужчины без семьи и детей - бо бегать за ними как за Уоррен Баффетт куча достойных баб не будут, а сами строить отношения не приучены, бо это все бабам надо. На суррогатную мать и на нянь не зарабатывают. Если такой сценарий признается нормальным, то все Ок. А то вон мой ровесник так до сих пор работает+в танчики играется - единственный сын у родителей, внуки им вряд ли светят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 Та з мене взагалі поганий приклад, все не по шаблону Сцяти проти вітру нераз доводилося, зато ботинки помив Зворотній звязок, відреагування кажеш... Інших вчу, сам не вмію Я вважаю, що то іх шлях Навіть коли старший почав палити, я вскипів, а дружина сказала не втручатись і так ліпше вийшло Не вважаю синів інструментом досягнення ідеалу чи якоісь мети То я раніше таке собі фантазував, от навчу як ліпше, а зара, думаю, що вони ліпше знають Ти давиш матеріальним - на таткову хату, татковою машиною... Почув би ти що він тій дівці про тебе там каже, хапнула би епілепсія... Забери в нього тачку, хату і спостерігай... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 Да это ладно. Значительно грустнее, когда к 40 годам окажется, что выросли не матерые успешные боксеры/Биллы Гейтсы/какие еще герои боевиков, а вполне себе среднестатистические мужчины без семьи и детей ну то й що ? Чоловік - не баба - від самотності не потерпає . - бо бегать за ними как за Уоррен Баффетт куча достойных баб не будут За Вореном Баффетом бігає купа баб ? Ви серйозно ? Ви його з Г`ю Гефнером не перплутали ? :lol: , а сами строить отношения не приучены, бо это все бабам надо. бабам стосунки потрібні - нехай вони їх і будують На суррогатную мать и на нянь не зарабатывают. Если такой сценарий признается нормальным, то все Ок. якщо на щось не заробляєш = воно тобі не потрібне А то вон мой ровесник так до сих пор работает+в танчики играется - единственный сын у родителей, внуки им вряд ли светят. краще так , ніж так , як Алан Харпер А таких Аланів Харперів - більше половини сучасного захівдного світу - чоловіків "золотого мільярду" чоловік - не баба - від самотності не потерпає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 (змінено) Та з мене взагалі поганий приклад, все не по шаблону але ж чоловічі патерни має передавати лише ЧОЛОВІК ? Не даремно ж слово "патерн" походить від слова - патер = батько з латини Сцяти проти вітру нераз доводилося, зато ботинки помив але ж це також ЧОЛОВІЧИЙ імпринт - ЧОЛОВІЧИЙ вчинок - посцяти проти вітру і так - іноді це також необхідно Зворотній звязок, відреагування кажеш... Інших вчу, сам не вмію так , то надто тендітна ,надто інтимна ,надто делікатна річ , навіть для батька . що тоді казати про бабу , яка зазвичай , навіть не усвідомлює ,що таке існує ? Я вважаю, що то іх шлях наша справа - допомагати їм знайти свій шлях , та допомагати йти своїм шляхом - так би мовити - робити попутний вітер у вітрила Навіть коли старший почав палити, я вскипів, а дружина сказала не втручатись і так ліпше вийшло а чому ти вважаєш , що я втручаюсь ? я ніколи прямо не втручався , й дружині не дозволяв Не вважаю синів інструментом досягнення ідеалу чи якоісь мети та і я так само вважаю ідеал - як обрій , небокрай - він недосягненний Якщо десять томів Пушкіна в мене були завдячуючи МАТУСІ , то десятки годин плівок Висоцького були в мене з 13 рочків завдячуюючи ТАТКУ - дякую ТАТУСЮ То я раніше таке собі фантазував, от навчу як ліпше, а зара, думаю, що вони ліпше знають так-так вони ліпше знають , що для них найкраще , але , обговорити щось важливе з татком ніколи не завадить зараз ще дружина звертається до мене з проханням обговорити з ними які сь важливі на її думку деликатні питання ,які вона соромиться підіймати з хлопцями , тай й вони вже давно дивляться на неї , як на "поганого поліцейського" Ти давиш матеріальним - на таткову хату, татковою машиною... . я не ДАВЛЮ - я ДАЮ склянка , або наполовину повна , або наполовину порожня нехай краще буде наполовину повна я не давлю - дмухаю і вітрила , я допомогаю у гідних вчинках Почув би ти що він тій дівці про тебе там каже, хапнула би епілепсія... я до того ставлюся спокійно та з гумором Забери в нього тачку, хату і спостерігай... Навіщо позбавляти себе важелів впливу ? Щоб втратити вплив ? Дзуськи . pacta sunt servanda Змінено 17 травня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 То ти сам визнав, що то важілі впливу... Чи не єдині? Я надаю перевагу врізати словом... При чому обратку таку саму можу отримати. Так добре протвережує В мою молодість багато що вирішували кулаки, понти та статус Зараз статус лишився, але сила пішла в вербал, бабки та юридичну грамотність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 дружина Джонні Деппа СЕРЛА ГІВНОМ йому у ліжко , відверто зраджувала йому з Ілоном Маском та знищила йому блискучу голлівудську кар`єру. Дівчата точно пердять Шанель номер п`ять та серуть метеликами ? Чи це не точно ? :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 (змінено) То ти сам визнав, що то важілі впливу... так я й не проти Чи не єдині? айфон , брендові взуття , шмотки та аксесуари , якісне харчування - то важіли ? Тоді так . головне - пам`ятати істину : хочеш втримати - відпускай Я надаю перевагу врізати словом... щоб тебе сини слухали , обговорювали з тобою різноманітні питання буття - необхідно розпочинати обговорення ща з того моменту , коли ти читаэш їм Маршака - "Кицькин дім" та "Дурне маленьке мишеня " , Андерсена - "Бридке каченя" , "Кресало" та "Свинопаса" , поступово від "Вінні пуха" переходячи до "Карлсона" , потім повільно до Шерлока Холмса , та Фандоріна , "Вольта" та "Маркізи" , "Саллі" та "Блискавки МакВіна" - не втрачаючи , не розриваючи ту чарівну нитку Аріадни Арістель,та його Лікей навчили , як треба виховувати хлопців . При чому обратку таку саму можу отримати. Так добре протвережує то також витрати обратного з`язку нічогісіньки поганого у тому не вбачаю Лев мусить вміти гучно рикати Навіть якісно писок натовкти - в разі потреби теж треба вміти В мою молодість багато що вирішували кулаки, понти та статус Зараз статус лишився, але сила пішла в вербал, бабки та юридичну грамотність Це з віком - коли вже подорослішали , міцні кулаки трансформуються у харизму , але ж у юному віці , харизма формується завдяки впевненності , яку мають хлопці з міцними кулаками. Але ж , коли меньший попав у санаторій "Затока" де масть тримали ауешні покидьки з дитячого будинку , то братові міцні кулаки дуже стали йому в нагоді А вже потім татко придбав їм редмена та боксерські рукавички з шоломами для спільних тренуваннь Змінено 17 травня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 З.І. Ланусік , які відкриваються краєвиди на щасливий шлюб та материнство ? Гонитва за золотим телятком не дозволяє що перше , що з друге ? Бездомусик, до сих пор думаете, что какая-то работа сдерживает баб от "спіймати собі лоха" в брак? такое милое убеждение 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 чоловік - не баба - від самотності не потерпає Не, если одиночество ставилось целью, то все Ок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 Бездомусик, до сих пор думаете, что какая-то работа сдерживает баб от не стримала ? Можна вже вітати ? "спіймати собі лоха" в брак? О .... Цитата , іноді - то лише цитата такое милое убеждение :lol: Добавлено через 57 секунд Не, если одиночество ставилось целью, то все Ок поки що , від зацікавлених дівок - хоч відстрілюйся лізуть та лізуть у ліжко зі своєю "любов`ю" в чергу сучі доньки шикуйсь ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 поки що , від зацікавлених дівок хоч відстрілюйся :lol: лізуть та лізуть зі своєю "любов`ю" :lol: У старшего - да, судя по всему. Но вот сыновей его скорее всего воспитывать будут матери-одиночки. Младший - не факт. Он интересней и сложней эмоционально, чем старший. Если реально воспринимает Ваш взгляд на женщин, то ему будет сложно. Поживем - увидим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 (змінено) У старшего - да, судя по всему. Но вот сыновей его скорее всего воспитывать будут матери-одиночки. або баба , яка cпромоглася дати собі укорот не кажи "гоп" поки не перестрибнув поживемо - побачимо Младший - не факт. Он интересней и сложней эмоционально, чем старший. Если реально воспринимает Ваш взгляд на женщин, то ему будет сложно. Поживем - увидим поживемо - побачимо Змінено 17 травня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2020 (змінено) Майстеркласс від Академіка - як зваблювати дівчину Змінено 17 травня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2020 мовою оригіналу : Бесплатная еда стала поводом для похода на свидания для трети женщин Примерно каждая третья девушка соглашается пойти на свидание с мужчиной не из-за романтических чувств, а ради возможности бесплатно пообедать или поужинать. Об этом заявили социологи из университета города Азуса (США), опубликовавшие результаты своих наблюдений в журнале SPPS. Всего в исследовании участвовали несколько сотен девушек, которые согласились пройти социальный опрос. Ученые составили их психологический портрет и проверили, как они относятся к подобным несерьезным свиданиям. Оказалось, что 33% участвовавших в исследовании девушек хотя бы раз ходили на свидания ради возможности бесплатно поесть. Изучая это явление, ученые выявили тип женщин, часто прибегавших к подобному приему. По словам исследователей, они обладали определенным набором негативных черт характера, называемых темной триадой. Такие девушки умеют хорошо манипулировать поведением других людей и отличаются низким уровнем эмпатии. При этом он отметил, что результаты исследования говорят о том, что подобные формы поведения характерны не только для девушек традиционной оринтации, но и для лесбиянок, те ещё более склонны объесть пригласившего. Поэтому, если тётка говорит, что платить за неё должен мужчина, она прямо признаётся в отсутствии эмпатии, в наличии нарциссизма, макиавеллизма, психопатии, и в том, что она мошенница. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2020 (змінено) В фильме Дикие истории - последняя как раз про брак, выбор, материнское воспитание... Коротко, но очень показательно треш ( жанр - треш ). Вичерпно показано , що для чоловіка шлюб = безглуздий акт самогубства . Татко в нареченого є - ну ОК - був , це з`ясовується на даху - коли наречена ( вже дружина ) погрожує відняти усі гроші до останнього сентаво . Ну дуже підстаркувата наречена . Нащо потрібні ті старухи , які втратили емапатію ? Старухи , які вже не здатні кохати . Навіщо вони ? Та ще й на таких драконівських умовах ? Фінал лишився відкритим , чи не так ? Черговий доказ того , що офіційний шлюб = рафіноване чисте ЗЛО . Чоловік у офіційному шлюбі нічогісіньки не набуває окрім геморою . Раніше - за СРСР , існували не аби які стимули для шлюбу - розподіл житла враховував лише офіційні шлюбні стосунки , з вільних чоловіків утримували налог наа бездітність . Які стимули в чоловіків зараз ? ЖОДНИХ. В Німетчині з несімейних деруть додаткові податки - до 50% від загального оподаткування .А які стимули одружуватися в українських чоловіків зараз ? ЖОДНИХ. Змінено 19 травня 2020 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 19 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2020 так то баба писала все на картинке. и картинки вставляла 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 19 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2020 так то баба писала все на картинке. и картинки вставляла А с чем вы конкретно по тексту не согласны? И, в вашей семье что, не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2020 где я писал, что с чем-то не согласен? так, тему оживляю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 19 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2020 Объясните мне, а то что-то упустила и теперь тяжело понять суть происходящего. Что-то поменялось за последние 1-2 года? Лана замуж еще на вышла? p.s. arx это ребрендинг axa? p.p.s ессно могу сам всю инфу найти) но лень) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 За что ее так? Брак портит женщину... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2020 Елена такая Елена. Заявление в стиле Зе-надо просто перестать стрелять. Все у вас, бабищ ,просто, как посцать и потрахаться, надо просто глянуть на картинки и просто жить счастливо в счастливом браке и все. Елена, за Зеленского голосовали? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз