Бездомный Опубліковано: 8 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2019 (змінено) Если он способен стать хорошим мужем и отцом детям, то почему бы и нет. Если он из Днепра, то лесом идет старушек ублажать. :D про таксиста - то сарказм був - таксист не чоловік , а раптовий коханець якщо з Москви , чи Парижу - теж нехай йде лісом - "ублажатель" Змінено 8 вересня 2019 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abbadon Опубліковано: 8 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2019 Не. Попа такая же, ноги такие же. :D Но для тех, кто хочет счастливую семью, лучше Вам не нравиться. Если чо, у меня счастливая семья и я счастлив в браке. Если он способен стать хорошим мужем и отцом детям, то почему бы и нет. Если он из Днепра, то лесом идет старушек ублажать. :D Кароч, понятно. У таксиста из Днепра нет шансов. Однако, у такого же таксиста, но из Киева, они есть и он вполне может отхватить принцессу. Надо только быть способным быть хорошим мужем и отцом её детей. Вот только не пойму, чем таксист из Днепра хуже таксиста из Киева, если "можно не интересоваться финансами мужчины"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2019 Если чо, у меня счастливая семья и я счастлив в браке. Кароч, понятно. У таксиста из Днепра нет шансов. Однако, у такого же таксиста, но из Киева, они есть и он вполне может отхватить принцессу. Надо только быть способным быть хорошим мужем и отцом её детей. Вот только не пойму, чем таксист из Днепра хуже таксиста из Киева, если "можно не интересоваться финансами мужчины"? жіноча логіка ? А може , у таксиста з Києва житло у Києві ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 про таксиста - то сарказм був - таксист не чоловік , а раптовий коханець А я понятие "таксист из Днепра" в каком-то другом смысле употребила? Добавлено через 3 минуты Если чо, у меня счастливая семья и я счастлив в браке. Брак - это ВМЕСТЕ построить дом, вырастить сына, посадить дерево. Все остальное - совместное проживание и зачем при этом ставить штамп в паспорте мне абсолютно непонятно. Разве что молодая жена рассчитывает получить наследство вскорости. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 жіноча логіка ? А може , у таксиста з Києва житло у Києві ? тогда он, как ваша разведенка, становится уже годным для семьи? 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фасад-декор Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 тогда он, как ваша разведенка, становится уже годным для семьи? Наличие кв, ничего не решает, как и наличие холодильника в который всегда нечего положить)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 Наличие кв, ничего не решает, как и наличие холодильника в который всегда нечего положить)) в смысле?? разведенка - это отброс, непотреб. По словам Б но в его личном случае, если у нее есть квартира - это уже повод пойти на компромисс просто мы же все говорим, ни в коем случаем не за всех (привет, вабимв)), а про большинство. Хотя всегда пытаемся все подсластить своим исключительно исключительным примером 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 в смысле?? разведенка - это отброс, непотреб. По словам Б но в его личном случае, если у нее есть квартира - это уже повод пойти на компромисс просто мы же все говорим, ни в коем случаем не за всех (привет, вабимв)), а про большинство. Хотя всегда пытаемся все подсластить своим исключительно исключительным примером Бездомный настолько стал центровым, что его уже просто по букве Б нают) 117 раз подловили. интересно, что нового за последний год написано то тут?. опять повторяется все) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 Бездомный настолько стал центровым, что его уже просто по букве Б нают) :lol: 117 раз подловили. та хоч стотищпіццотмільйонів разів підловили - щаслива сім`я - коханий чоловік та діти від того ні у Лани , ні коханий чоловік ані у Вінки , ані у мільйонів інших РСП не зя`вляться - швидше Дніпро потече назад . Залишається ставати у позу езопової лисички з байки Езопа "Лиса та виноград" , та підловлювати Б на брехні та якихось вигаданих нестиковках интересно, что нового за последний год написано то тут?. опять повторяется все) ми тут розважаємося , а не шукаємо нові технології щасливого шлюбу - бо ніяких нових технологій шасливого шлюбу просто не існує - з часів Езопа у цьому питанні нічогісіньки не змінилося - достатньо перечитати Езопові байки . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 отдохну от улицы )высокоинтеллектуальный номер)) скучно стало. верните ту птичку,что ругаться хотела :Dдля разнообразия и веселухи предлагаю наборот называть всех центровых играков, иногда это прорисовывает портрет участника этой бесконечной каши: -йынмодзеб - анал - отся - рало - нодабба рокед дасаф вмидав нарол неч мик с йиртимд акнив акшукук никлоги рпенд лирик роткив Добавлено через 2 минуты :lol: та хоч стотищпіццотмільйонів разів підловили - щаслива сім`я - коханий чоловік та діти від того ні у Лани , ні чоловік у Вінки не зя`вляться - швидше Дніпро потече назад . Залишається ставати у позу езопової лисички з байки Езопа "Лиса та виноград" /QUOTE] Винка ничего так по фото. правда фото не свежие... кто больше счастлив быть из этого дуэта : Винка с двумя прицепами с возможностью равной нулю почти нулю выйти замуж или Л, без детей с большей вероятностью хотя тик-так.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 тогда он, как ваша разведенка, становится уже годным для семьи? О , Лана , поясни будьласка одну загадкову для мене особливість жіночорї природи : чому баби так полюбляють брати шлюб з нікчемними бл@дунами ? усе баче , есу розуміє , страждає , ревнує , біситься , але живе з ним , поки він сам не піде . Це що - форма жіночого мазохізму така ? Добавлено через 3 минуты Наличие кв, ничего не решает, как и наличие холодильника в который всегда нечего положить)) Не завжди - інколи буває й так : дайте мені точку опори , та я зрушу Землю . Зрідка , але буває. Але це зазвичай проходить разом з молодістю. Добавлено через 4 минуты тогда он, как ваша разведенка, становится уже годным для семьи? це ж в нього треба питати - чі припинить він трахати усе що рухається , як що візьме шлюб ? Та й тоді 95 % збреше , й оком не не моргне . Бо зарікалася якось свиня гівно їсти ... Добавлено через 2 минуты А я понятие "таксист из Днепра" в каком-то другом смысле употребила? це властиво не тільки Дніпру . Проблема ж не у таксистах , а у мільйонах поодиноких не траханих жінок , які власними руками позбавили себе щастя у сім`ї та вимушені тепер перебиватися сурогатами - тасистами , барменами , офіціянтами , садівниками, сантехниками , одруженими коханцями - сусідами , начальниками , колегами по роботі - бо на стриптизерів з єскортсервісу або грошей нема , або жаба душить . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 О , Лана , поясни будьласка одну загадкову для мене особливість жіночорї природи : чому баби так полюбляють брати шлюб з нікчемними бл@дунами ? усе баче , есу розуміє , страждає , ревнує , біситься , але живе з ним , поки він сам не піде . Це що - форма жіночого мазохізму така ? . так у жены спросите. Или сковородкой получите? опять я падла-падла-падлавила? у жены же вашей первый муж был Альфа :rolleyes: 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фасад-декор Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 так у жены спросите. Или сковородкой получите? опять я падла-падла-падлавила? у жены же вашей первый муж был Альфа :rolleyes: Как так? У Бездомного разведенка?! Б. У?? Епт... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 (змінено) так у жены спросите. Или сковородкой получите? опять я падла-падла-падлавила? у жены же вашей первый муж был Альфа :rolleyes: що таке Альфа ? Чому з великої літери ? Це власне ім`я , чи що ? Я мав на увазі не такий випадок , коли перший чоловік = перший коханець , дівчина не має досвіду стосунків , помиляэться на рахунок поведінки майбутньго чоловіка ... Й не такий , колі жінка свідомо злигається з привабливим чолов`ягою , щоб приємно провести час - розважитися . Я мав на увазі випадки , коли досвідчена жінка вчіпляється у курваша , за якого заделегідь добре відомо , що він курваш , щелепами , як щука вчіпляється у гачок на блесні. А потім страждає від того , що він курваш . Бачили ж очі що купували ? Змінено 9 вересня 2019 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 що таке Альфа ? Чому з великої літери ? Це власне ім`я , чи що ? Я мав на увазы не такий випадок , коли перший чоловік = перший коханець , дівчина не має досвыду выдношеннь , помиляэться на рахунок поведынки майбутньго чоловыка ... Я мав на увазі випадки , коли досвідчена жінка вчіпляється у курваша , за якого добре відомо , що він курваш , щелепами , як щука вчіпляється у гачок на блесні. потому что остальные скучные. а так, погулял-погулял, но пришел ко мне ,любит... Это от персонажа с сериала Альф:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 От это умение делать лицо кирпичом. Сам же это слово сюда притащил и им сыпал направо и налево. - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 (змінено) потому что остальные скучные. а так, погулял-погулял, но пришел ко мне ,любит... Это от персонажа с сериала Альф:D Картина українського майстра Сергія Григор`єва: "Повернувся" - татко повернусвя з бл.док 1954 рік Картина свого часу наробила гучного галасу у державі , в якій "сексу не було" Картина має окрему - змістовну сторінку в вікіпедії https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%83%D0%BB%D1%81%D1%8F Змінено 9 вересня 2019 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 Проблема ж не у таксистах , а у мільйонах поодиноких не траханих жінок , які власними руками позбавили себе щастя у сім`ї та вимушені тепер перебиватися сурогатами - тасистами , барменами , офіціянтами , садівниками, сантехниками , одруженими коханцями - сусідами , начальниками , колегами по роботі - бо на стриптизерів з єскортсервісу або грошей нема , або жаба душить . минуточку, т.е. "счастливого брака" не достойны таксисты, бармены, садовники? бо хто ж их деткам то купит кроссовки за 200-300 долларов :rolleyes: запишем - все "рабочие" гавно, а вот Бездомный квиточка )) и опять, опять: когда будем жалеть миллионы мужиков-козлов, некудышек, алкашей и прочих, которые сами себя прекрасного чудо семьи лишили? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 минуточку, т.е. "счастливого брака" не достойны таксисты, бармены, садовники? бо хто ж их деткам то купит кроссовки за 200-300 долларов :rolleyes: запишем - все "рабочие" гавно, а вот Бездомный квиточка )) и опять, опять: когда будет жалеть миллионы мужиков-козлов, некудышек, алкашей и прочих, которые сами себя прекрасного чудо семьи лишили? яке ж в тебе збочене - вивернуте світосприйняття :lol::lol: сантехніки зараз - то робітники-олігархи:lol: Тай таксисти з барменами - не жебракують . Головна цінність батька - не у здатності , спроможності придбати сину кросівки за 300 $ - під час сезонного розпродажу й за 100 $ можна було придбати досить пристойні ігрові кросівки - не такі "модні" , але пристойні . Головна цінність батька - у передачі сину чоловічих паттернів , голова цінність батька у тому , що навчити хлопця чоловічому світогляду може лише чоловік - близька йому людина його статі . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 завидуйте молча! (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 завидуйте молча! (с) та ми заздримо , заздримо ! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abbadon Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 жіноча логіка ? А може , у таксиста з Києва житло у Києві ? Днепр вроде как не захолустье. Однако, дамам подавай Киев! :D Брак - это ВМЕСТЕ построить дом, вырастить сына, посадить дерево. Все остальное - совместное проживание и зачем при этом ставить штамп в паспорте мне абсолютно непонятно. Разве что молодая жена рассчитывает получить наследство вскорости. Строить, растить и посадить может кто угодно с кем угодно. МЖ, ЖЖ, ММ, МЖМ, ЖМЖ, ММЖЖ и т. д. Речь не об этом. А речь о счастливом браке, который невозможен без пламенных взаимных чувств. Ну никак Вы не можете этого понять... что нового за последний год написано то тут?. опять повторяется все) Не считая того, что многократно была подтверждена и ежедневно продолжает подтверждаться теория ранговости Бездомного, за пару крайних месяцев был осуществлён серьёзный прорыв в сфере понимания дамами условий, необходимость соблюдения которых неизбежна и неотвратима. Правда, сами дамы так ничего и не поняли. Но, это неважно. Итак, по пунктам: 1 - Формула соответствия женщины мужчине (формула Аббадона). Все согласны, но, не все довольны, особенно бабы, ну это понятно. Бабы, в свою очередь, пытались применить формулу к мужчинам, но безуспешно. 2 - Теория соответствия, следующая из формулы. Мужики согласны, хотя не все довольны. Бабы недовольны и несогласны (как обычно). 3 - Теория облачка. Согласны все, даже бабы, что странно. :D 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 Днепр вроде как не захолустье. У се у порівнянні - у порівнянні з Сумами , Кропивницьким - Дніпро - мегаполіс , у порінянні з Києвом , Одесою , Харковом , Львовом , до недавна - Донецьком , Дніпро - то велика забичена Троєщина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 А речь о счастливом браке, который невозможен без пламенных взаимных чувств. Ну нарешті. Назвіть це теорією і я погоджуюся з нею:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Поляна Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 У се у порівнянні - у порівнянні з Сумами , Кропивницьким - Дніпро - мегаполіс , у порінянні з Києвом , Одесою , Харковом , Львовом , до недавна - Донецьком , Дніпро - то велика забичена Троєщина Оооо, ні!!! Ставити Київ в один ряд з Харківом, Одесою,і тим паче, з Донецьком - збочення. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз