Вомбат Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Возможно для кого-то это и норма. Пф... Це норма відсотків для 80 жінок. На меня никогда никто руку не поднимал и если бы поднял, рядом не был бы ни за что Як сказала моя жінка, ти, звісно, залишишся зі мною, я тебе не кину, і навіть спати з тобою буду, якщо ти на мене коли руку піднімеш. Хоча і некомфортно спати в ліжку з трупом з перерізаним горлом, але я тебе так кохаю, що і з таким спати буду :D А враховуючи значну частку її осетинської крові, я їй чомусь вірю, як собі. Але краще жити з такою Жінкою, ніж з вівцею, яка буде терпіти, що її б"ють. Добавлено через 1 минуту Я вроде не с вами разговаривала. Я с оно не общаюсь. Шановна, Ви перекручували мої слова. Дуже негарно, маю зауважити, так робити. Я би, на Вашому місці, вибачився. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Я с оно не общаюсь. Как вы могли подумать что я могу близко знать это? Ого у вас нелюбовь :D. Пока ничего не понимаю, но подозреваю, что не за просто так Вы его недолюбливаете. В данной теме вроде хороший всегда, не? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 А что так можно было?:D Это работает в отношениях? Работает. Избавляетесь от ненужных отношений без статьи за побои.))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Шановна, Ви перекручували мої слова. Дуже негарно, маю зауважити, так робити. Я би, на Вашому місці, вибачився. Нешановне, я о вас буду говорить исключительно в среднем роде как и вы обо мне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Феєрична тупість - читати, та робити висновки, протилежні прочитаному. І да, після того я жінок не бив - я кидав їх одразу, як тільки починалися бодай щонайменші натяки на винос мозку. Тільки дружині після кількох років спільного життя зробив скидку і почав лікувати отеті заскоки, як почали з"являтися (благо, то бува рідко і гарно лікується) - я її кохаю, та й діти у нас. А себя лечить не пробовали, вместо жены? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 В данной теме вроде хороший всегда, не? То я просто не розібрався, хто тут тупі баби. Але вже бачу претендентк. Зараз почну гнобити аргументами ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 То я просто не розібрався, хто тут тупі баби. Але вже бачу претендентк. Зараз почну гнобити аргументами ;) Без статистики не начинайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 А себя лечить не пробовали, вместо жены? Я себе постійно лікував, поки не вилікувався від вавок в голові, отриманих дякуючи "вихованню" в колективі. Так, я себе виховував - ну а що робити, коли соціум виховував висопримативних особєй, які не повинні думати? Ви ж не забувайте, в мене дитинство та юність припали на сраний совейский союз з усіма похідними. Довго довелося видавлювати з себе наслідки того "виховання". Нє, звісно, рецидиви бувають, надзвичайно рідко, але іноді да. Я просто намагаюся не перекладати їх на сім"ю і лікувати самостійно. Ну і я того не соромлюся. Чому жінки так негативно реагують на такі речі - мені не зрозуміло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 nataliko, irishka как Вы считаете поведение Вомбат'а, Бездомн'ого зависит от собеседниц или они со всеми себя так общаются? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 школа - спортклассы ( без девачек ). У меня дочка в 5 лет пошла в школу - никто ее не обижал. К 11-ому классу успела побывать в 2 двух школах и трех классах - никаких проблем. Сын в 6 лет пошел в школу - все отлично. Через месяц поменял школу - тоже никаких проблем в новом классе. В спортклубе с 10 лет и тоже никаких конфликтов, ни с пацанами, ни с тренерами, ни с родителями.. Игорь, а ты, как папа, не конфликтовал с другими родителями/учителями? Ну, реально, какая-то непонятная хрень.. Щимили твоих пацанов, причем, что старшего, что младшего.. Ты точно там к директору школы в кабинет дверь не открывал с ноги? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 nataliko, irishka как Вы считаете поведение Вомбат'а, Бездомн'ого зависит от собеседниц или они со всеми себя так общаются? А вам две упомянутые вами барышни не кажутся проявляющими в беседе все классические чисто женские качества во всей своей красе? ИМХО именно это Бездомного и Вомбата и бесит. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 nataliko, irishka как Вы считаете поведение Вомбат'а, Бездомн'ого зависит от собеседниц или они со всеми себя так общаются? Думаю со всеми кто не игнорирует их. А вы считаете что женщина может спокойно воспринимать то что они пишут? Почитайте что и как они отвечают мужчинам, мужчины тоже неподходящие "собеседницы"? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Я теж гарна людина в стосунках з жінками. Я їх не принижую, ні морально Феерична брехня В неї раз на півроку бува починаються глюки, то доводиться трохи мізки вправляти. якщо і видєлується - то не часто і то швидко лікується Ну і да, я свою жінку досить довго виховував. Навіть до сих пір бувають рецидиви, які доводиться лікувати. Тільки дружині після кількох років спільного життя зробив скидку і почав лікувати отеті заскоки, як почали з"являтися (благо, то бува рідко і гарно лікується) А ось це називається "розмовляти", а не "лікувати заскоки" та "вправляти мізки", що ви "з великою повагою" до своєї дружини повторили на публіку пять разів у майже кожному пості. Як вправляти? Аргументами і логікою. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 nataliko, irishka как Вы считаете поведение Вомбат'а, Бездомн'ого зависит от собеседниц или они со всеми себя так общаются? А Вы думаете, что мы с остальными форумчанами также общаемся?))) Такие себе стервы? ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 А Вы думаете, что мы с остальными форумчанами также общаемся?))) Такие себе стервы? ))) У вас вылазит и у них вылазит. Можно обсуждать, с кого начинается, но сути вопроса это не изменит. Они тут не хуже вас, хотя и не лучше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 А вам две упомянутые вами барышни не кажутся проявляющими в беседе все классические чисто женские качества во всей своей красе? ИМХО именно это Бездомного и Вомбата и бесит.Скоріш, відсутнсть логічного мишлення. Читати написане і робити прямо протилежний написаному висновок - то треба мати якусь ну дуже дивну логіку. Взагалі, люди, які не можуть мислити логічно - страшні люди, від яких треба триматися подалі. Це стосується і чоловіків, і жінок. Вони не прораховують можливі наслідки, вони навіть не можуть пов"язати якийсь наслідок зі своїми попередніми діями. І якщо мужику можна просто начистити рило - це найпростіший спосіб таким довести свою точку зору, там аргументи не діють інші, то з жінками інакше, бити їх - то закладати нєхілий такий стрес собі в життя, а цього робити не можна, тому що всі хвороби саме від стресу, тільки деякі від задоволення. Добавлено через 1 минуту Такие себе стервы? ))) Не лестіть собі. Стерва і дура - то трохи різне. Тільки не сприймайте персонально до себе, не ображайтеся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vents Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Та не, то вы меня не поняли. Это тема о счастливом браке, а не о счастливом разводе. Вы про психолога сказали, как про врача онколога, которому попался безнадежный пациент и врач ему должен рассказать, как ему сгладить последние деньки. А я говорил про врача, который в любом случае буде выписывать лекарства в надежде на улучшение. Так понятней? Вы пришли в тему о позитивном со своим негативным опытом. В каждом браке бываю как негативные так и позитивные моменты. И если жить в иллюзорном мире браке, где все хорошо и нет проблем и вообще так будет всегда, то такой брак скоро закончиться. Это тоже самое что ездить на машине и не осознавать что с тобой чисто гипотетически может случиться ДТП А в том что я сказал, что психолог может и не помочь, нет ничего плохого. Наоборот, это назидание всем, что лучше до него вообще не доводить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Не лестіть собі. Стерва і дура - то трохи різне. Тільки не сприймайте персонально до себе, не ображайтеся. Неужели вы думаете, что я могу обидеться на слабого мужчину с комплексом Наполеона? Не принимайте персонально к себе и не обижайтесь))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Скоріш, відсутнсть логічного мишлення. Читати написане і робити прямо протилежний написаному висновок - то треба мати якусь ну дуже дивну логіку. Взагалі, люди, які не можуть мислити логічно - страшні люди, від яких треба триматися подалі. Вибачте, але ви ж тут з жiнками спілкуєтеся. I проблеми, перш на все, з самими жiночними . А з такими вашими очiкуваннями можна звернути на криву дорiжку :D О, окончательно на личности перешли. Я в гараж :D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Феерична брехня З чого такі висновки? В стосунках з жінками я їх ніколи не принижую. Ну, тепер в мене стосунки тільки з однією жінкою, але і раніше я не принижував. Але цікаво послухати і Вашу точку зору. А ось це називається "розмовляти", а не "лікувати заскоки" та "вправляти мізки" Це питання термінології. Кохана називає це занудством :D Як я кажу дружині: "А зараз у нас починається сеанс лікувальної психотерапії". Вона сама потім (через деякий час, звісно, хіба ж жінка одразу визнає, що вона не права?), підходить, скромно так потупів взор своіх прєкрасних очей і каже: "Ну, ти ж мене знаєш, в мене буває іноді... Але я тебе і такого кохаю :D" І ось ця здатність навіть вибачаючися, зробити мене винним - досі мене дивує. Хоча вже не бісить. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 А вы считаете что женщина может спокойно воспринимать то что они пишут? А Вы думаете, что мы с остальными форумчанами также общаемся?))) Такие себе стервы? ))) С Татьяной5, к примеру Бездомный , реагировал иначе. Возможно причина не только в мужчине? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Неужели вы думаете, что я могу обидеться на слабого мужчину с комплексом Наполеона? А ще в мене великий жип і великий отой самий. Запишіть, щоб не забути. І при цьому зріст - 1,50. Ну, в кепці і прижку, ясна річ. Очікую нових, цікавих даних про свій психологічний портрет :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 Скоріш, відсутнсть логічного мишлення. Читати написане і робити прямо протилежний написаному висновок - то треба мати якусь ну дуже дивну логіку. Взагалі, люди, які не можуть мислити логічно - страшні люди, від яких треба триматися подалі. Це стосується і чоловіків, і жінок. Вони не прораховують можливі наслідки, вони навіть не можуть пов"язати якийсь наслідок зі своїми попередніми діями. І якщо мужику можна просто начистити рило - це найпростіший спосіб таким довести свою точку зору, там аргументи не діють інші, то з жінками інакше, бити їх - то закладати нєхілий такий стрес собі в життя, а цього робити не можна, тому що всі хвороби саме від стресу, тільки деякі від задоволення. Тут така справа. Те, що ви особисто вважаєте себе розумною людиною з розвиненим логічним мисленням - це не більше, ніж ваша особиста думка про себе. І якщо мужику можна просто начистити рило - це найпростіший спосіб таким довести свою точку зору А ось не зветься "довести свою точку зору", незважаючи на те, що ви особисто у це вірите :D І, в принципі, це і є рівень ваших "аргументів" і "логічного мислення". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 С Татьяной5, к примеру Бездомный , реагировал иначе. На форумі немає гендерного поділу, реагують на думки, виказані в повідомленні. Якщо думки ідіотські - то і реакція, як на ідіота. Чи на ідіотку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 9 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2019 А ось не зветься "довести свою точку зору", незважаючи на те, що ви особисто у це вірите :D І, в принципі, це і є рівень ваших "аргументів" і "логічного мислення". А это вы за прививки взъелись. Не нужно тащить работу домой! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз