988888 Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Факел? Такой как спит на фотке? :D Он не спит. Он задумался. Провёл с ней одну ночь в постеле и уже без носков. Он размышляет о перспективах :D счастливого брака :D. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 :D Он не спит. Он задумался. Провёл с ней одну ночь в постеле и уже без носков. Он размышляет о перспективах :D счастливого брака :D. Или шота типа - "Вот это вдул, даже в ресторане не отпускает. Хоть бы оделась - стыдно так завтракать" :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 побут вбиває всю "романтику"... все гарно виглядає в дописах на Фейсбук і картинках з "райських" турів.... для простих пересічних сімей то недосяжні мрії..а примітивна реальність ставить все на свої місця... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 побут вбиває всю "романтику"... все гарно виглядає в дописах на Фейсбук і картинках з "райських" турів.... для простих пересічних сімей то недосяжні мрії..а примітивна реальність ставить все на свої місця... Нобель, будучи замужем почти два десятка лет за одним мужчиной, скажу Вам, что романтики в Вашей семье будет ровно столько, сколько Вы ее сами себе создадите. Ни быт, ни дети, ни финансовые проблемы не являются оправданием для собственной лени. Романтику можно увидеть и в отражении луны в луже, а можно и не восторгаться закатом солнца на побережье океана 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 побут вбиває всю "романтику"... все гарно виглядає в дописах на Фейсбук і картинках з "райських" турів.... для простих пересічних сімей то недосяжні мрії..а примітивна реальність ставить все на свої місця... Кость, ну не пиши ты глупости. Или не любил, тогда - да. Или депресняк по новой тебя накрыл, тогда тебе новые приобретения техники помогаю. Какой быт, что там такого страшного? Что конкретно тебя напрягает? Добавлено через 2 минуты Нобель, будучи замужем почти два десятка лет за одним мужчиной, скажу Вам, что романтики в Вашей семье будет ровно столько, сколько Вы ее сами себе создадите. Ни быт, ни дети, ни финансовые проблемы не являются оправданием для собственной лени. Романтику можно увидеть и в отражении луны в луже, а можно и не восторгаться закатом солнца на побережье океана Подписываюсь под каждым словом. Такая же ситуация. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 дружина..зараз пішла на роб..виїжджає з дому в 7,50, приїжджає в 20,00 а то і пізніше..я позмінно... в неї - 1 вихідний неділя...в який на вибір..або відіспатися до обіду і потім авралом наготувати їсти...або поїхати на закупи + наготувати їсти ... я що можу те допомагаю..але на мені господарка + городи, дрова, техніка і т.д. ввечері доповзти до ліжка...і в крепкий міцний сон... прийде зима добавиться ще таскання дров до пічки..хоча не буде городів і т.д. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 дружина..зараз пішла на роб..виїжджає з дому в 7,50, приїжджає в 20,00 а то і пізніше..я позмінно... в неї - 1 вихідний неділя...в який на вибір..або відіспатися до обіду і потім авралом наготувати їсти...або поїхати на закупи + наготувати їсти ... я що можу те допомагаю..але на мені господарка + городи, дрова, техніка і т.д. ввечері доповзти до ліжка...і в крепкий міцний сон... прийде зима добавиться ще таскання дров до пічки..хоча не буде городів і т.д. Кость, допустим ты не женился и живешь один, что то изменилось бы в тех всех делах? Добавлено через 1 минуту И помнится мне, до свадьбы, ты хвалился. что будешь сам есть готовить, если жена не сумеет, и посуду мыть... :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Консильери Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 дружина..зараз пішла на роб..виїжджає з дому в 7,50, приїжджає в 20,00 а то і пізніше..я позмінно... Дык это классика жанра, по крайней мере так было в молодые годы у меня и моего окружения. Чем меньше времени друг на друга - тем более продуктивно его проводишь! Как гритьтся «было бы желание». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 дружина..зараз пішла на роб..виїжджає з дому в 7,50, приїжджає в 20,00 а то і пізніше..я позмінно... в неї - 1 вихідний неділя...в який на вибір..або відіспатися до обіду і потім авралом наготувати їсти...або поїхати на закупи + наготувати їсти ... я що можу те допомагаю..але на мені господарка + городи, дрова, техніка і т.д. ввечері доповзти до ліжка...і в крепкий міцний сон... прийде зима добавиться ще таскання дров до пічки..хоча не буде городів і т.д. То можливо городи треба полишити чи зменшити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Нобель, будучи замужем почти два десятка лет за одним мужчиной, скажу Вам, что романтики в Вашей семье будет ровно столько, сколько Вы ее сами себе создадите. Ни быт, ни дети, ни финансовые проблемы не являются оправданием для собственной лени. Романтику можно увидеть и в отражении луны в луже, а можно и не восторгаться закатом солнца на побережье океана Ччерт.. Я только сейчас увидел, что на Вас очки и в руках стакан, а до этого момента был уверен, что вижу противогаз.. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Ага. Я так понял - наш человек. Шифруется .дружина..зараз ...виїжджає з дому в 7,50, приїжджає в 20,00 а то і пізніше... Соседка симпятюлька (а-ля 18) завелась :D. А жена (как назло) поздно уезжает, рано приезжает... ...в неї - 1 вихідний неділя...в який на вибір..або відіспатися до обіду і потім авралом наготувати їсти...або поїхати на закупи + наготувати їсти ... Слава Богу, у жены всего один выходной... так и в тот день её из дома не выманиш... за покупками всяких шляпок :D. ...я що можу те допомагаю..але на мені господарка ... Веник в руки и КАК пойду гулять убирать вдоль соседкиного забора... И откуда там мусора столько всё время берётся ... прям не разгибаешься :-D... ... + городи... От как соседка (а-ля 18) выходит полоть свою картоплю ... Надо срочно своих жуков кропить :D ... дрова ... Да. Счас такие ветра ... стоко веточек нападало... ... техніка... После того, как соседка ему подмигнула на огороде, Нобель её велосипед с закрытыми глазами по секундомеру собирает/разбирает ламает/строит :D ...ввечері доповзти до ліжка... А там уже жена... с работы вернулась. И мысль: та ну её... ту "романтику"... ...і в крепкий міцний сон... Про соседку :D... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 От как соседка (а-ля 18) выходит полоть свою картоплю ... Надо срочно своих жуков кропить не-не..я клятву давав...та і там такий чоловік в тієї сусідки...що похоронить мене разом з мотоблоком )))..з таким краще "дружити" 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 не-не... там такий чоловік в тієї сусідки...що похоронить мене разом з мотоблоком )))..з таким краще "дружити" :D Есть выход. Значит... работаете над женой... в поте конечностей :D. Через девять месяцев забираете свою жену из роддома. Берёте соседку кумой и вуаля ... Пословицу для "продолжения" знаете :D? Официальная отмазка и перед её мужем и перед Вашей женой :D. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 :D Есть выход. Значит... работаете над женой... в поте конечностей :D. Через девять месяцев забираете свою жену из роддома. Берёте соседку кумой и вуаля ... Пословицу для "продолжения" знаете :D? Официальная отмазка и перед её мужем и перед Вашей женой :D. Это точно Вы ? Не ожидала от Вас такого бреда ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 ... Не ожидала от Вас такого бреда ( Сёдня я за мужиков(с) . :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Консильери Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Это точно Вы ? Не ожидала от Вас такого бреда ( Поддерживаю полностью! Да уж, путать выход со входом...:rolleyes: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 И еще картинка 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Это точно Вы ? Не ожидала от Вас такого бреда ( Ир, здесь он прав ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Ир, здесь он прав ;) Ален, в чем ? Ну я б от кого то другого такое б мимо ушей пропустила, но от него ...аж читать противно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Ччерт.. Я только сейчас увидел, что на Вас очки и в руках стакан, а до этого момента был уверен, что вижу противогаз.. Неужели я произвожу впечатление социопатки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Ален, в чем ? Ну я б от кого то другого такое б мимо ушей пропустила, но от него ...аж читать противно Та зеленая морда, с белоснежной лыбой, шутит . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Разрядим обстановку? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Ален, в чем ? Ну я б от кого то другого такое б мимо ушей пропустила, но от него ...аж читать противно Видите ли, большая часть написанного в этой ветке - стеб. Те, кто в этой ветке давно, могут даже смайлики не ставить, их и так поймут, где юмор, сарказм или стеб. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Та зеленая морда, с белоснежной лыбой, шутит . Ааа...Ну такое.. Может с женой поцапался? и сегодня ,, день за мужиков,, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 У меня вчера был волшебный день. Наши чувства обновились, мы поняли как важны друг для друга, как мы кайфуем от совместного времяпрепровождения, как нравится заботиться друг о друге... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз