Lana_CK Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 вы свою женщину каким образом с Новым годом поздравили? а она Нобелю, что подарила? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 красуні були взагалі і без коліс А є категорія, які не можуть скласти собі ціну это вы на кого намекаете? :D уж не на Лану Вильяма нашего Шекспира? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 от же ж жопа) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 їздив з компанією..не з дівчиною..ясно, що в компанії кожен за свої розваги платив сам тогда к чему сие?? Но зате як українець приїхав в Італію зі своєю краленю..то має на неї витратити 100500..а потім ще і залишиться винним...бо щось там не вгодив... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 тогда к чему сие?? это как за соседним столиком 1000 потратили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Є прості жінки...з якими норм живеться ...але, як правило, вони вже давно мють щасливі сімї і в них все ок... У них заботливые мужья.. всего-то. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 это вы на кого намекаете? :D уж не на Лану Вильяма нашего Шекспира? ні на кого я не натякаю..Лану я знаю тільки по форуму..звідки знаю, яка вона в житті...які колеса і чи має права ) Добавлено через 32 секунды У них заботливые мужья.. всего-то. ой та я Вас прошу.....)) Добавлено через 39 секунд тогда к чему сие?? по розповідях друзів.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 это как за соседним столиком 1000 потратили Переживание за чужой бюджет?)) Тогда Нобелю можна державні кошти доверить;) ще б знати, що не вкраде собі на бруківку з Італією))) Нобель, ви чесна людина? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 тобто якеось односторонньо виходить..а за що її має чоловік полюбити?? тільки за гарне личко і все решта??? якось не сходиться Скажу за себя: за то. что красивая, умная, но больше трудолюбивая и целеустремлённая, чистоплотная, старается готовить. И самое главное, что практически всегда я её чувствую и солидарен... Да, и химия, без химии ни как! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 він заробляє 3000тис вона 2000тис... інша сімя - він..час від часу шабашка на будовах..вона вчителька 1800грн ще одні...обоє залізничники..він 3500 вон 2800... хто тут дуже одноосібно заробляє??? ну так..Буковелі..Італії і ресторани за 1000 за вечір їм не світять..але ж живуть якось? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Хоча.. якщо і вкраде, то тільки на себе одного)))) норм))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Тогда Нобелю можна державні кошти доверить ще б знати, що не вкраде собі на бруківку з Італією))) Нобель, ви чесна людина? чесна вроді..ну принаймні нігде не крав..ні в когось ні в держави... мене б якби поставити до влади...то б була економія кругом...ресторани закрити...всі до праці..все в заначку..но зате золотовалютні резерви вже б були десь 300-350млрд баксів ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 він заробляє 3000тис вона 2000тис... інша сімя - він..час від часу шабашка на будовах..вона вчителька 1800грн ще одні...обоє залізничники..він 3500 вон 2800... хто тут дуже одноосібно заробляє??? ну так..Буковелі..Італії і ресторани за 1000 за вечір їм не світять..але ж живуть якось? Забота - не равно деньги Добавлено через 1 минуту чесна вроді..ну принаймні нігде не крав..ні в когось ні в держави... мене б якби поставити до влади...то б була економія кругом...ресторани закрити...всі до праці..все в заначку..но зате золотовалютні резерви вже б були десь 300-350млрд баксів ) А ще - Буковель під ніж.. і кордони закрити!!))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 А ще - Буковель під ніж.. і кордони закрити!!))) з задоволенням.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Лану я знаю тільки по форуму..звідки знаю, яка вона в житті... а зря :D ;) по ресторанам и так прекрасно хожу и даже за себя расплачиваюсь сама 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 з задоволенням.... все вірно..хай на городах відпочивають)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Да, и химия, без химии ни как! Серьезно? То-есть,если мне нравится запах ее тела без всякой химии-то я не правильный? Ужас. Почитаешь тему и думаешь,что на другой планете живешь. Я вот своей тоже на НГ духи за 1000 грн подарил,дочке за 700,сыну -бинокль армейский 8-ми кратный. Выходит я тоже злыдень или скупердяй? Так уж получается нынче,что в Виннице зарплата в 5-8 тыс - это мега хорошо. А есть очень много людей,для кого и 3 тыс -это шикарно.И как им духи за 3000 покупать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Серьезно? То-есть,если мне нравится запах ее тела без всякой химии-то я не правильный? Ужас. По-моему, там не об той химии речь была... Это та химия, когда балдеешь от всего, что с ней связано. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фая Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 то машини не такі...а чого я маю машинами комусь годити?? не подобається баришні машина - нехай покаже кращу...хто ж проти. Нобель, и что так прям так и говорят: все зашибись, но вот если б не машина? стосовно дорогих подарунків...ресторацій і т.д...чогось коли був в тій же Польщі...Італії...звичайна там практика..кожен платить за себе... Лучше пусть меня мой мужчина вообще не ведет ни в какой ресторан если он не может себе этого позволить, чем предложить мне заплатить за себя. Как то так... Дело не в ресторане, дело в отношении ко мне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Лучше пусть меня мой мужчина вообще не ведет ни в какой ресторан Нобелю Вы уже подходите. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Серьезно? То-есть,если мне нравится запах ее тела без всякой химии-то я не правильный? Ужас. Почитаешь тему и думаешь,что на другой планете живешь... 100%! Я сам в шоке- и как такое людям на ум приходит! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Это та химия, когда балдеешь от всего, что с ней связано Если это ТА химия,то тогда ты и не обращаешь внимания на:что красивая, умная, но больше трудолюбивая и целеустремлённая, чистоплотная, старается готовить. Кстати,а почему красивая на первом месте?:D Как же душа человека? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 ех...то вічна суперечка...ніколи не зрозуміють ті, хто заробляє приміром 1000баксів того, хто заробляє 100 (поки що)... п.с. я не рахую чужі гроші..просто так, констатація факту... тобто виходить, що якщо ти мало заробляєш..то і сімєю не варто обзаводитись...бо що ти можеш їй дати?? то так..думки в голос Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фая Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Nobel, у Вас для создания семьи абсолютно все есть в финансовом плане. Не прибедняйтесь. Вам надо изменить отношение к женщинам.. стать чуть романтичней и настойчивей в отношениях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 стать чуть романтичней и настойчивей в отношениях. ну от таким як є народ "мусі-пусі..улі люлі"...мерзнути на вокзалі з очікуванні з букетом...я не був...і не планую я на вокзалі працюю..то надивлюся цих сердечок з квітів на пероні...аж сміх бере... один кадр виклав серце з троянд..а та не приїхала...ну я так поняв ситуація, як в мене після НР...во після відїзду потяга він ті квіти всі поломав і викинув в смітник... а взагалі в 31р пізно вже міняти світогляд..."що маємо - тим і раді" п.с. нікому нічого не хочу доказати...ніякої реклами собі не роблю..... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз