Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Дорик злой, бо голодный без мяса в кроссах Шанель? :D Как это без мяса? Пятница, кастрик догорает... А кроссовок Шанель нема, но это я как то переживу:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dJUNE Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Я не фермер, просто всебічно розвинений скрытая реклама?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 А кто тут парится? З цієї гілки людина згадувала про будівництво Хаммам Коли в баню паритись збиратись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Ну вас в баню!)) я купила утку Только уже не по-пекински хо сделать, а как-то иначе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Ну вас в баню!)) я купила утку Лучше бы нашла какого нибудь Гуся )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Лучше бы нашла какого нибудь Гуся )) Порядочного Гуся попробуй донеси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Порядочного Гуся попробуй донеси. Зачем изначально пьяного Гуся искать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Зачем изначально пьяного Гуся искать? А как проверить?:D Анатомировать? Был ли он пьян в момент, когда его по нож отправили:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Ладно. Проехали... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elena10 Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 (змінено) :D:D:D:D:D:D(ссылка на изображение устарела) Змінено 18 вересня 2015 користувачем Elena10 Гениально!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 ну, не знаю) где можно оттяпать себе Скруджа Макдака ) Добавлено через 4 минуты ой, стащу сюда!))) Грузин пришёл в публичный дом. Заплатил. Заходит в комнату и видит — сидит очень худая девица. Спрашивает: — Слюшай, ти сколько вэсишь? — Сорок два килограмма… — Хадыть можешь? — Могу. — Ухады… 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 ну, не знаю) где можно оттяпать себе Скруджа Макдака ) От Тебе сразу бабло. Хотя... Я тоже - за бабло ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 От Тебе сразу бабло. Хотя... Я тоже - за бабло ))) Легке бабло в банку, налітайте... Можливо пощастить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 От Тебе сразу бабло.стараюсь соответствовать образу меркантильной стервы в теме :D 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 стараюсь соответствовать образу меркантильной стервы в теме :D Никогда с деньгами не бывает так хорошо, как плохо бывает без них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 канешна! мясо поевши можно и пофилософствовать))! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав69 Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 канешна! мясо поевши можно и пофилософствовать))! Лана тебя (Вас) случайно не Катей нарекли?) (стиль повествования очень похож на мирровозрение одной знакомой барышни) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Лана тебя (Вас) случайно не Катей нарекли?) подозреваете что у Ланы 2 имени - Лана-Катерина? ягода-малина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 вот эта поворот! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2015 а чого то ніхто не помітив..що в мене підпис змінений? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 19 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2015 а чого то ніхто не помітив..що в мене підпис змінений? Поздравляю!!! И давно? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 19 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2015 а чого то ніхто не помітив..що в мене підпис змінений? Вітаю! Щось трапилося добре? Чи це тепер Ваш напрямок руху? П.С. Утро почалося с гарної новини. Так тримати! Нехай всі наступні події роблять Вас більш щасливою людиною;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2015 є новий будівельний обєкт...повно роботи... і саме головне - красива дівчина, до якої після цього всього хочеться летіти...і втома після важкого трудового дня не стане перешкодою...і відстань нам не завада 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 19 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2015 і саме головне - красива дівчина, до якої після цього всього хочеться летіти...і втома після важкого трудового дня не стане перешкодою...і відстань нам не завада Когда свадьба ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз