Zoritsa Опубліковано: 25 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2015 Секс для меня: это когда я, ночью, проснувшись от собственного храпа и поглядывая в сторону мужа (он очень чутко спит и еще, паршивец, ну никогда не храпит), успокаивает меня:"милая, ты лишь слегка сопела... Ни хрена ж себе слегка сопела!!! ; это, когда засыпая на плече мужа, чувствую родной мне и любимый запах, а просыпаясь наблюдаю его зад, но тоже родной; это, когда мы гуляем по "трассе здоровья" у моря, он мне в двухтысячный раз рассказывает как в детстве отлавливал жучков и паучков и пытался их дрессировать, про девочку, в которую впервые влюбился или как пересиливал страх подраться в школе, о своих первых и не первых победах, о своих открытиях и разочарованиях; это когда он терпеливо выслушивает мое мнение и так же терпеливо объясняем почему принял то, а не иное решение; это когда, вечерком, с бутылочкой или просто с чаем, мы садимся на крыльце нашего маленького, еще не достроенного дома и часами что-то планируем и мечтаем.. А для вашего супруга - это тоже "секс"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 25 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2015 "Как хорошо, когда покой и тишь. Никто не лезет в душу острым жалом. Как хорошо с тобой, когда ты спишь, свернувшись, как змея под одеялом.":crazy: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 25 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2015 "Как хорошо, когда покой и тишь. Никто не лезет в душу острым жалом. Как хорошо с тобой, когда ты спишь, свернувшись, как змея под одеялом.":crazy: Если не просить Черную мамбу тебя укусить , ещё очень долго можно наслаждаться её теплом (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 "Я хочу щасливий шлюб! А Ви?" Хочу файну, симпатичну подругу, щоб тарганів в голові не було, фінансово забезпечену і не меркантильну. Щоб не смалила, не бухала, не гуляла з чоловіками. Щоб не була тупа як пробка, і занадто розумна, без високої думки про себе. Озвучив вимираючий вид. Де таких знаходять, на яких планетах, купують, завойовують? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Хочу файну, симпатичну подругу, щоб тарганів в голові не було, фінансово забезпечену і не меркантильну. Щоб не смалила, не бухала, не гуляла з чоловіками. Щоб не була тупа як пробка, і занадто розумна, без високої думки про себе. Одне питання. Нахєра Ви такій дівчині ? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Одне питання. Нахєра Ви такій дівчині ? Жалко не могу два раза спасибки отметить :D:D:D Добавлено через 3 минуты "Я хочу щасливий шлюб! А Ви?" Хочу файну, симпатичну подругу, щоб тарганів в голові не було, фінансово забезпечену і не меркантильну. Щоб не смалила, не бухала, не гуляла з чоловіками. Щоб не була тупа як пробка, і занадто розумна, без високої думки про себе. Озвучив вимираючий вид. Де таких знаходять, на яких планетах, купують, завойовують? Так это же прямо про меня! Хотелось бы вначале услышать Ваше предложение, кто Вы, что Вы из себя представляете и что можете предложить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Одне питання. Нахєра Ви такій дівчині ? Все могет быть. Любовь зла.....:D Добавлено через 14 минут Так это же прямо про меня! Хотелось бы вначале услышать Ваше предложение, кто Вы, что Вы из себя представляете и что можете предложить? А как же большая но чистая любов? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 А как же большая но чистая любов? Пусть остается такой же большой и чистой, а у меня не так много времени... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 По требованиям Тохи вспомнилось Экскурсия совков в Париже. Гид: - Бла-бла-бла - в этом квартале вы можете найти женщину за 50франков Едут дальше - Бла-бла-бла - в этом квартале вы можете найти женщину за 100 франков Едут дальше - Бла-бла-бла - в этом квартале вы можете найти женщину за 500 франков - Скажте, а порядочные женщины в этом городе есть? - Есть, мсье, но это очень дорого 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 У Тохі є фрукти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 У Тохі є фрукти В мужчине важно несколько другое. Фрукты это приятное дополнение к Тохе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 фрукты еще есть на базаре, в магазинах пысы: а меня уже узнают :D:D недавно выдали, опознав меня, как девушку, которая на СтроимДом мужа ищет!:D капец! типа я эту тему создала) судят небось по количеству постов в этой теме 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 фрукты еще есть на базаре, в магазинах пысы: а меня уже узнают :D:D недавно выдали, опознав меня, как девушку, которая на СтроимДом мужа ищет!:D капец! типа я эту тему создала) судят небось по количеству постов в этой теме Скажите, что Вы весь форум создали, что бы найти мужика с руками, домом, деньгами. Ща типа выбираете 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Одне питання. Нахєра Ви такій дівчині ? Щоб зрозуміти, у вас дівчина є, чи Ви одружені? Добавлено через 2 минуты В мужчине важно несколько другое. Фрукты это приятное дополнение к Тохе. Озвучте будь ласка, що по вашому головне в чоловікові? Добавлено через 2 минуты У Тохі є фрукти Ага, фрукти веселящі)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Озвучте будь ласка, що по вашому головне в чоловікові? Важно не то что я считаю главным в мужчине, важно как это считаете Вы. Ведь только Ваше виденье настоящего мужчины влияет на Ваше поведение и Ваши поступки. Вы же так легко описали свой идеал женщины. Вот и опишите свой идеал спутника для этой идеальной женщины которого она должна увидеть, пообщаться и выбрать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Важно не то что я считаю главным в мужчине, важно как это считаете Вы. Ведь только Ваше виденье настоящего мужчины влияет на Ваше поведение и Ваши поступки. Вы же так легко описали свой идеал женщины. Вот и опишите свой идеал спутника для этой идеальной женщины которого она должна увидеть, пообщаться и выбрать. Обідно, а я так хотів почути вашу думку! Ну ладно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Щоб зрозуміти, у вас дівчина є, чи Ви одружені? Є у мене дівчина.. Молода. 25 років... Дуже її люблю. Одружений.. І дружину теж люблю.. А шо ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Є у мене дівчина.. Молода. 25 років... Дуже її люблю. Одружений.. І дружину теж люблю.. А шо ? За що вони з вами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 У Тохі є фрукти без орехов фрукты особой ценности не имеют :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 За що вони з вами? Бо я найкращий. Обидві це стверджують. А шо ? Добавлено через 4 минуты без орехов фрукты особой ценности не имеют :D Если нет яиц, то этот набор тоже недорого стоит... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Если нет яиц, то этот набор тоже недорого стоит... так и я об том же, о "крепких орешках" ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 "Ваше сообщение слишком короткое. Оно должно быть не менее 10 символов" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 Бо я найкращий. Обидві це стверджують. А шо ? Добавлено через 4 минуты Если нет яиц, то этот набор тоже недорого стоит... В чому найкращі, повідайте секрет чоловічому роду? Щоб стверджувати "Бо я найкращий", потрібно щоб було з чим порівнювати! Як приклад для порівняння беруть від трьох до пяти речей і вибирають кращу, якось так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 "Я хочу щасливий шлюб! А Ви?" Хочу файну, симпатичну подругу, щоб тарганів в голові не було, фінансово забезпечену і не меркантильну. Щоб не смалила, не бухала, не гуляла з чоловіками. Щоб не була тупа як пробка, і занадто розумна, без високої думки про себе. Озвучив вимираючий вид. Де таких знаходять, на яких планетах, купують, завойовують? Так это-же элементарно... нужно как минимум обладать теми-же качествами.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 В чому найкращі, повідайте секрет чоловічому роду? А я ж звідки знаю ? То мої жінки так кажуть. Сам за себе я так не думаю і такого не стверджую.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз