Lana_CK Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 потомушо я не только карьеру могу сделать, а еще и админа поддобрить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 потомушо я не только карьеру могу сделать, а еще и админа поддобрить прочитала подобрать:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 (змінено) потомушо я не только карьеру могу сделать, а еще и админа поддобрить Не поддобрить - подмахнуть Коррупция ? Я догадывался как всегда - натурой ?;) Мёдку из медоточивого дупла нацедили ?;) Вот так и превращаeтся форум stroimdom в Скотный двор , где «Все животные равны, но некоторые животные равнее других» Змінено 30 грудня 2013 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 как всегда - натурой ?;) Зависть мучает? Понимаю... Я как Ланину коленку давеча на фото увидел, тоже заснуть не мог. Гладенькая, как у школьницы. Эх, остается восхищаться издалека... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Я как Ланину коленку давеча на фото увидел Бляха.. Де ви такі фото знаходите?? Той її в купальнику бачив, інший коліно роздивися.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 прочитала подобрать пьяного после НГ ... )) Добавлено через 37 секунд Бляха.. Де ви такі фото знаходите?? Той її в купальнику бачив, інший коліно роздивися.. бггг) понеслось)) де-то тут есть - када я с Ебипту вернулось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Leon, шукай)) фигня 36260 постов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 как всегда - натурой ? это у вас на большее нет ни ума, ни фантазии))) а моя натура совсем для другого)) не для другого админа :D, а не для "достижений" таких) на это у меня есть другие таланты Добавлено через 39 секунд Leon, шукай)) или вебтима попросите)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Leon, шукай)) Я в bambino запитаю. В нього потрібний пост має бути в закладках :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Я в bambino запитаю. В нього потрібний пост має бути в закладках :D :lol: коллекционер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 :lol: коллекционер Не сечете Вы про любовь к прекрасному . Увидел, порадовался и пошел дальше. Там глядишь, еще что-то попадется. А хватать в охапку и тащить в каморку - это для убогих. Кстати коленка может и чужая была, не знаю. Фото с пистолетом, с корпоратива. Ну да не важно - для красного словца... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Не сечете Вы про любовь к прекрасному . Увидел, порадовался и пошел дальше. но коленку таки рассмотрел :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Увидел, порадовался и пошел дальше. Ну, зрозуміло.. Сам насолодився видовищем, а хто не встиг - нехай бігає в пошуках, витрачаючи калорії.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 витрачаючи калорії.. як Корнюша... ыы Добавлено через 37 секунд Фото с пистолетом, с корпоратива тьху! гладкая коленка! ясное дело - в чулке же :D Добавлено через 10 минут лаааадно Для Леончика и всех, кого я тут люблю, дарую :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 дарую фігасє....... Не знаю, як інші, а я добавив повідомлення в закладки! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 фігасє....... Не знаю, як інші, а я добавив повідомлення в закладки! мда... интересно ты один это сделал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 тьху! гладкая коленка! ясное дело - в чулке же :D Ладно скромницу строить! Хороша, хороша девка! Был бы я помоложе - имел бы все шансы быть посланным вслед за Хотом. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Ладно скромницу строить! Хороша, хороша девка! Был бы я помоложе - имел бы все шансы быть посланным вслед за Хотом. :D и не тока за ним :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 интересно ты один это сделал? Я один в цьому зізнався.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 bambino, шота я раньше за Вами этого не наблюдала)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 или вебтима попросите)))) ну ладно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 ну ладно а шо тут??? не видна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Тут прям целое портфолио для брачного агенства :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 bambino, шота я раньше за Вами этого не наблюдала)) Нежных чувств к Ланиным коленкам? Если бы только к ее! Я давно и безнадежно увлечен всем женским полом. И сил все меньше и меньше, а подрастают все новые и новые... В глубине души начинает шевелиться гадкая мыслишка, что всех, быть может, уже и не осилю. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 30 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2013 Нежных чувств к Ланиным коленкам? Если бы только к ее! Я давно и безнадежно увлечен всем женским полом. И сил все меньше и меньше, а подрастают все новые и новые... В глубине души начинает шевелиться гадкая мыслишка, что всех, быть может, уже и не осилю. А близится время, когда тока в душЕ и будет еще шота шевелиться... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз