hotpoint Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 сейчас - "о боже какой мужчина я хочу от него сына" Ого! Даже так... Поздравляю! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Ого! Даже так... Поздравляю! (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 сейчас - "о боже какой мужчина я хочу от него сына" Угу, не перевелись еще на свете романтики, готовые часами ждать перед окном браузера свою возлюбленную онлайн, чтобы скинуть ей серенаду. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Привет, Ирунчик! Как дела? Только не начинай, мы на "ТЫ" не переходили! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Lioness_le, фатит тут шариться и там Старпера жалеть)) иди в ЖК Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Lioness_le, фатит тут шариться и там Старпера жалеть)) иди в ЖК я адаптируюсь :D была вже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Ждите смс! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Ждите смс! ой, боюсь, боюсь, боюсь ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 ой, боюсь, боюсь, боюсь ... Только не отключайтесь! А то девишник пропустите!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Только не отключайтесь! А то девишник пропустите!:D ВЫ меня с кем-то путаете я не пропущу :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 ВЫ меня с кем-то путаете я не пропущу :D Ждите смс! :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 - Как у тебя с твоей девушкой? - Мы расстались. - А чего? - Поругались. Она кричит:"Ты не любишь меня". Я ей: "Оля, да люблю я тебя!" - А она? - А она Лена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Lioness_le, это анекдот? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 ох...файно розімнявся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Lioness_le, это анекдот? нет ...ть, история из жизни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 ох...файно розімнявся... гы, без обид только :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 гы, без обид только е...а я тут при чому?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 продолжу :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Lana CK, ты в ударе?)))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 мля, как всегда прямо сейчас чисто случайно под руку попалось)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 А у меня муж - бусинка))) Отвез и починил бук))) Я теперь с нетом))) (В доме тишина и покой...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 продолжу що куримо і де таке купити ? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 ох...файно розімнявся... ну кажіть вже, що робили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 ну кажіть вже, що робили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 Белка9, сховай чи шо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз