vino-123@mail.ru Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Вино, чтоб как говорится не только 1-2-3, но и 4-5-6....... кто рано встает - тому и бог дает... кто пораньше встанет и хорошо попросит - тому не только бог дает... Добавлено через 2 минуты посмеиваемся иногда... лучше пускай надо мной смеются... чем плачут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 а хто ще раніше встане - той займе самі бомбові рибні місця і наловить риби... п.с. а ще краще з ночівлею їхати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 кормушка на спінінгу...маю таких 7 штук...бомблю при норм кльові... У нас херня полная.... Рыбаки жалуются, выше Канева рыбы тупо нет. После Каневского шлюза вниз, ляща много. Вот так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 ми або з ночівлею..або виїзд в 3 ночі...+ човни... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 кто рано встает - тому и бог дает... кто пораньше встанет и хорошо попросит - тому не только бог дает... Хорошо... это как? Лезгинку станцевать с бубном? Добавлено через 1 минуту ми або з ночівлею..або виїзд в 3 ночі...+ човни... І без дівчат? То правильно. С ними не рыбалка, а чорти что.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 На без рыбье и раком рыба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 І без дівчат? які дівчата можуть бути на рибалці??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 В этой жизни надо попробовать всё, кроме тюрмы, наркотиков и гомосятины. Легкие наркотики местами полезны. От тюрьмы не зарекайся. Один раз - не ***ас))) У нас херня полная.... Рыбаки жалуются, На следующей неделе у нас корпоратив на Прохоровке - расскажу, шо там за рыба. Добавлено через 42 секунды які дівчата можуть бути на рибалці??? Бля, я ща тут расскажу, як... З ружжом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Виталий Д. Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 п.с. а ще краще з ночівлею їхати... Знакомая была, у которой муж с ночевкой на рыбалку за 80 км на Десну ездил. В эти дни она по-моему никогда одна в постели не спала. Поосторожнее, Нобель, с этим ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Знакомая была, у которой муж с ночевкой на рыбалку за 80 км на Десну ездил. Не в Сорокошичи случайно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 В эти дни она по-моему никогда одна в постели не спала. мені це не грозить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Легкие наркотики местами полезны. От тюрьмы не зарекайся. Один раз - не ***ас))) 1. Бред. Любой наркотик отупляет мозК. 2. Без комментариев. 3. Это оскорбительно. На следующей неделе у нас корпоратив на Прохоровке - расскажу, шо там за рыба. Я про Прохоровку и писал. Там куча рыбы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex777-kh Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 ...Небось секаса лишишь?... Недостаток секАса приводит к развитию личности и прогрессу человечества, а его переизбыток - к деградации человека и застою в обществе... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Это оскорбительно. Саш, я ж девочка. Мене можна))) Любой наркотик отупляет мозК. Угу. А слабость на передок - это всегда развод. Добавлено через 1 минуту Недостаток секАса приводит к развитию личности и прогрессу человечества Нобель - еще пара лет воздержания и будешь нобелевким лауреатом))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Саш, я ж девочка. Мене можна))) Ну да. Девочкам можно и не один раз.... А слабость на передок - это всегда развод. Ооооо.... Давай закатим спор по второму кругу.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Нобель - еще пара лет воздержания ну витрачати по 1000кКал...часто теж не є гаразд...марнотратство... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 У меня час ещё не вышел... В Киев хочу, 20-го в парк “Дружбы народов”, но не еду((( И что это со мной?!!!! Подкаблучник?! Во флуде мальчишник в Днепре организовывается ;) Добавлено через 7 минут Кто скучные? Я покрасила волосы, купила 2 платья, собираю сумку - еду на сделку в Татаров))) Там же устрою нам ужин при свечах с любимым мужем. От не вижу я Тебя, Ален, в платье ;) Давай - слайды ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 хотіли ще десь по району потусити...но щось лінь була... Нобель, я вже колись намагався у Вас дізнатися, але так і не вдалося, кого Ви там на районі "тусите"? :D І як ви це робите - сидите три 30 річні верзили на лавочці і чіпляєтесь до перехожих:"Почему без шляпы?", чи ще як? Я знаю, як це роблять 14-19 річні, тепер хотілося б дізнатися про 30 річних:D 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Во флуде мальчишник в Днепре организовывается ;) Ни хрена не организовывается!!!! За свои слова отвечаю, но не перед кем! П.с. А Вы настойчивы! ))) уважаю... но зря! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Есть такая позиция... В этой жизни надо попробовать всё, кроме тюрмы, наркотиков и гомосятины. Святое - "от сумЫ и..." Не зарекайся" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 сидите три 30 річні верзили на лавочці і чіпляєтесь до перехожих:"Почему без шляпы?", чи ще як? та не...нікого не чіпаємо...самі вже давно той вік переросли... є пару точок...куди заходимо "поговорити"...потім диско...потім покатушки (є пару, які по деяких причинах на разі навіть пиво не вживають)...так і ніч проходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 )...так і ніч проходить Другими словами: в активной продрочке.:D 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Ни хрена не организовывается!!!! За свои слова отвечаю, но не перед кем! П.с. А Вы настойчивы! ))) уважаю... но зря! Естессно, коль даже "на районе" встретиться - слабО ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 в активной продрочке. ага...в пошуках пригод на мягке місце і перстні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex777-kh Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 та не...нікого не чіпаємо...самі вже давно той вік переросли... є пару точок...куди заходимо "поговорити"...потім диско...потім покатушки (є пару, які по деяких причинах на разі навіть пиво не вживають)...так і ніч проходить А Вы не пробовали найти женщину и с ней ночь провести? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз