Nobel Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 и экономия. не надо платить за барышню та ми і так кожен за себе платитимемо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 та ми і так кожен за себе платитимемо... Тю. Так а шо ты рахуешь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 та ми і так кожен за себе платитимемо... Писец... Нет слов - одни выражения. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soloni Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Если я ....(не побью, а вещи соберу)- это навсегда)) назад дороги не будет .... Так это "нормально" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 та ми і так кожен за себе платитимемо... Даа... быстро меняется эра... Никогда не позволял своей девушке платить за себя. Дело не отношениях и не в финансовом достатке, в общем-то. Но для меня это "кодекс чести", что ли.. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Чувствую, что девушка никуда не поедет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Тю. Так а шо ты рахуешь? Ну дык - всё сходится Очевидно таки то, о чем я написал в сообщении #27265 :D Добавлено через 1 минуту Чувствую, что девушка никуда не поедет... ? "Никуда", "одна", "не с тем". Выбрать одно ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Вот Нобель. Ты меня поражаешь. Мне почему-то кажется- ты будешь очень неплохим мужем. Но жених с тебя- никудышний. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Даа... быстро меняется эра... Ни фига. Наблюдаю за ухажером своей дочери. Не знаю как у него это получается, но не позволяет ей потратить ни копья. Я уже с ним и профилактические беседы проводил... Не меняется. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Но жених с тебя- никудышний. Значит этот этап придется пропустить:D Добавлено через 1 минуту Ни фига. Наблюдаю за ухажером своей дочери. Не знаю как у него это получается, но не позволяет ей потратить ни копья. Я уже с ним и профилактические беседы проводил... Не меняется. Ну а чего с ним беседовать по этому поводу? Нормально же, или...? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Значит этот этап придется пропустить:D Как Монголия из феодализьма в социализьм?;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Как Монголия из феодализьма в социализьм?;) нет. женить под наркозом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Ну а чего с ним беседовать по этому поводу? Нормально же, или...? Та как-то жалко мне его, молоденький еще. Дочь улетает в 6 утра с Борисполя, он уже там с цветами. Прилетает в 2 часа ночи, он тут как тут с букетом. И главное, в машину с нами не садится категорически. А вдруг он пешкодрала потом рулит? А я ж сердобольный, мне его жалко...;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Protsev Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Та как-то жалко мне его, молоденький еще.... А я ж сердобольный, мне его жалко...;) Когда я вижу скромного молодого человека, которому ничего не надо-делаю вывод-этому человеку нужно ВСЕ. :D Молодой человек и не должен разрешать тратить деньги подруге-таким образом он получает ответы на вопросы-потянет ли он ее, а надо ли? Ну и девушка открывается.:D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 этому человеку нужно ВСЕ. да-да...надо проверить не из молодых регионалов ли... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Protsev Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 да-да...надо проверить не из молодых регионалов ли... ''Не формат'' говорит мой малой, маме, когда та пытается переключить радио рокс, в машине. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 мда...читаю ці повідомлення...таке враження, що інші світи... скільки в мене знайомих/співробітників ну ніхто з квітами а аеропортах не стоїть і не очікує дівчат/жінок... багато з них вже одружені...но немає цієї вами описаної "романтики"... тратити "безлімітно" можна, якщо відповідно "безлімітно" заробляєш...а коли бачу, як за нещасний аванс, який тільки що поступив на платіжку карту толпи моїх співробітників давляться біля банкомату - про яку "романтику", подорожі і оберемки троянд може йти мова???... п.с. тільки не пригадуйте мені мій ставок і те, що за ці гроші можна було "романтикою" бавитися довгий час... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 скільки в мене знайомих/співробітників ну ніхто з квітами а аеропортах не стоїть і не очікує дівчат/жінок...так у Боры речь о совсем юном юноше)))) ну и не с вашего района) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 скільки в мене знайомих/співробітників ну ніхто з квітами а аеропортах не стоїть і не очікує дівчат/жінок... дык в Тернополе ничего вроде и не летает... потому и нечего там стоять с цветами в аэропорту... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 так у Боры речь о совсем юном юноше)))) ну и не с вашего района) Юноше 20 лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Юноше 20 лет. я прям хотела написать, что лет 20) вот у меня интуиция) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Protsev Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 мда...читаю ці повідомлення...таке враження, що інші світи... скільки в мене знайомих/співробітників ну ніхто з квітами а аеропортах не стоїть і не очікує дівчат/жінок... багато з них вже одружені...но немає цієї вами описаної "романтики"...... Таки да. Різні світи. Подарить любимой букет полевых цветов, может не стоить ничего-но эффект- Мы, с сыном, регулярно дарим маме (его :D) цветы. И он не представлет, как может быть по другому. Цветы-нужно дарить от души, даже за последние деньги, просто так-женщины это видят и ценят. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 мда...читаю ці повідомлення...таке враження, що інші світи... скільки в мене знайомих/співробітників ну ніхто з квітами а аеропортах не стоїть і не очікує дівчат/жінок... багато з них вже одружені...но немає цієї вами описаної "романтики"... тратити "безлімітно" можна, якщо відповідно "безлімітно" заробляєш...а коли бачу, як за нещасний аванс, який тільки що поступив на платіжку карту толпи моїх співробітників давляться біля банкомату - про яку "романтику", подорожі і оберемки троянд може йти мова???... п.с. тільки не пригадуйте мені мій ставок і те, що за ці гроші можна було "романтикою" бавитися довгий час... Нобель, шо ж Ви так світ сприймаєтє - з затемненням, ніби оті Ваші окуляри Вам не на очі одягли, а на серце!!!! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Protsev Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 В команде, сейчас, у меня стажер есть, молодой, высокий, перспективный, девки ''волнуются, как поросята в мешке'':D, а ему учится надо, жесть. Это нужно видеть. И молодой человек понимает, что нельзя ему сейчас увлекаться. Вот это проблема, правда Нобель. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Вот это проблема, правда Нобель. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз