Юрий Киев Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Брюгген овсянка ничего так. несколько лет пользуем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 а не колотанием атомов))) гг Да, є таке ))) Маю таку методику: ставим на якийсь час, напр 30-60сек, опісля чекаєм 2-3хв і знову на 20-30сек :D А ще зручно, треба наприклад тарілку борщу, то щоб все не гріти і не бруднити зайву тару, бо ж мити :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Белка, эту овсянку попробуй, очень нежненькая получается Отличная вещь, варить не надо - достаточно просто залить кипятком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Любовь - это когда твой партнёр сёрбает, когда есть борщ Есть чи ест? Борщ должен біть всегда! Добавлено через 5 минут Дам рецепт як підняли гемоглобін дорослому. Беремо сиру (несмажену) гречку, перетираємо на кавомолку, потім заливаємо молоком, яке щойно закипіло, точимо склянку-дві за добу - гемоглобін стартує гарантовано 2-3 одиниці в день Добавлено через 5 минут Забув додати: найбільш актуально для вагітних 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Забув додати: найбільш актуально для вагітних Спасибо, уже позвонила и рассказала - беременная девочка уже кофемолкой жужжит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Хай поправляється Добавлено через 8 минут Ну, раз пішла мова за рецепти :D Нещодавно відкрили нове блюдо. Втім для кого може й не нове, але в нас не було ))) Як відомо борщ - наше всьо! Але, що робити коли немовля вдома? Вихід є! - варимо борщ, але не кладемо в нього квасолю і капусту І що отримуємо? Правильно, - оригінальний свекольнік :D Це звісно не борщ, але на безриб’ї і рак риба )) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Научитесь не замечать людей, которым Вы не нравитесь. Потому, что люди, которым Вы не нравитесь бывают двух типов: это либо глупцы, либо завистники. Глупцы через год Вас полюбят, а завистники сдохнут так и не узнав секрет Вашего превосходства над ними. Джон Уилму 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Научитесь не замечать людей, которым Вы не нравитесь. Ну как я могу Вас не замечать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Научитесь не замечать людей, которым Вы не нравитесь. Потому, что люди, которым Вы не нравитесь бывают двух типов: это либо глупцы, либо завистники. Глупцы через год Вас полюбят, а завистники сдохнут так и не узнав секрет Вашего превосходства над ними. Джон Уилму Здается мне, кто-то этим рецептом уже давно вовсю пользуется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Белка, эту овсянку попробуй, очень нежненькая получается Да, уж, классные рецепты. Не боюсь нарваться на обструкции и скажу следующее: если у нас в холодильнике нету СК колбасы, то это равносильно тому, что холодильник пустой. И никакими овсянками этот продукт мне никто не заменит! Я очень страшен в праведном гневе! А овсянке я предпочитаю гарбузову кашу. Нормальное хохляцкое блюдо. А то, пособирались тут сплошные англичане, блин. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 я предпочитаю гарбузову кашу З рисом? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 З рисом? ;) Точно!:beer: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Да, уж, классные рецепты. Не боюсь нарваться на обструкции и скажу следующее: если у нас в холодильнике нету СК колбасы, то это равносильно тому, что холодильник пустой. И никакими овсянками этот продукт мне никто не заменит! Я очень страшен в праведном гневе! А овсянке я предпочитаю гарбузову кашу. Нормальное хохляцкое блюдо. А то, пособирались тут сплошные англичане, блин. Так это... одно другому не мешает. ;) Колбаса есть всегда, а еще охотничьи колбаски. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 колбасы нет никогда - только цельное мясо 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 У нас дороги почистили, но правда хлеба по магазинам -нет . Говорят машины не могут выехать из хлебокомбината. Прийдеться свой печь.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 колбасы нет никогда - только цельное мясо Ех, ці б слова та дружині в вуха.. Моя без ковбаси - як кіт без шерсті :D Сам до ковбаси байдужий, є то є, хоча є завжди :D Каш не люблю. Нерівно дихаю до картофана. У будь-якому вигляді. Навіть в самому неочікуваному. Можу жити тупо на картоплі. Як колорадський жук ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Колбаса есть всегда, а еще охотничьи колбаски. Чьё производство предпочитаете? По колбасной продукции.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Чьё производство предпочитаете? По колбасной продукции.... "Ятрань" или Кременчуг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Каш не люблю. Нерівно дихаю до картофана. У будь-якому вигляді. Навіть в самому неочікуваному. Можу жити тупо на картоплі. Як колорадський жук ))) там же куча крохмала! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Час разгребал машину... До... лампочки! Хлеба в магазине нет. Все вещи на новой квартире. ГАЗель не выехала сегодня. Думал перевезти холодильник и стиралку. Сцуко, что же мне такое "везение" в этом году? Как начало "везти" 6 января, так третий месяц не отпускает. Тут не токо в бабок поверишь, тут в *** поверишь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Да, уж, классные рецепты. Не боюсь нарваться на обструкции и скажу следующее: если у нас в холодильнике нету СК колбасы, то это равносильно тому, что холодильник пустой. И никакими овсянками этот продукт мне никто не заменит! Я очень страшен в праведном гневе! А овсянке я предпочитаю гарбузову кашу. Нормальное хохляцкое блюдо. А то, пособирались тут сплошные англичане, блин. Колбасу практически не покупаю - сами мяско готовим. А гарбузовая кашка - с рисом, масличком да ванилькой, протомившаяся в духовке - нямка! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Каш не люблю. Нерівно дихаю до картофана. У будь-якому вигляді. Навіть в самому неочікуваному. Можу жити тупо на картоплі. Як колорадський жук ))) Я тоже. Мне никогда картошка не приедается. За это блюдо, правильно приготовленное, кажеться, "душу" продам. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Ну как я могу Вас не замечать? Я Вам не нравлюсь? Не беда, переживу :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 Хлеба в магазине нет. . Тут не токо в бабок поверишь, тут в *** поверишь. Хорошо, что я не додумалась за хлебом в Киев ехать. в *** поверишь-это что ? Добавлено через 51 секунду Я Вам не нравлюсь? Не беда, переживу :D Тут вообще редко кто кому нравитьтся. Здесь такой стиль общения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 23 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2013 в *** поверишь-это что ? Аня, так Великий Пост. Не хочется никого из потусторонних упоминать. ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз