bora-b Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 що ж то Ви мене так рано списали то??? Я? У Вас один самый главный списывальщик, это Вы сами. "Той я недостоин", "та не для меня"... "если девочка мешает рыбалке, то нах та девочка"... Это чье творчество? Мое или Ваше? За время существования этой ветки Вы уже должны были пол-Тернополя пережарить (невзирая на пол и возраст)! А Вы все сопли по стеклу развозите. Бегом на площадь Бендеры и выдрать первого попавшегося! 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 и выдрать первого попавшегося! может не нада??? с 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
samarind Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 .... Бегом на площадь Бендеры и выдрать первого попавшегося! С этого невинного заявления начались события перевернувшие историю Украины .... Добавлено через 46 секунд может не нада??? с Надо. Очень надо. Будущее Украины в ваших руках. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 я якраз зараз недалеко від площі (не С. Бандери...проспект є такий, а от площі - вроді немає )...на роботі от сиджу... п.с. знову вагони :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
samarind Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 я якраз зараз недалеко від площі (не С. Бандери...проспект є такий, а от площі - вроді немає )...на роботі от сиджу... п.с. знову вагони :D Вот так всегда здесь и происходит. Парадигма такая. "Патамушта в кузнице не было гвоздя" ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 мене вчора звинуватили в "непрофесійності цілування"...ніколи ніхто не жалівся...а тут на тобі :unknown: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 берите помидор и вперед - тренироваЦЦо )))))))) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 берите помидор и вперед - тренироваЦЦо )))))))) все...закінчились... п.с. всі законсервував...щоб не подумали, що тренувався Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 мене вчора звинуватили в "непрофесійності цілування"...ніколи ніхто не жалівся...а тут на тобі :unknown: Значит нужно тренироваться! Будете ржать, но я недавно слышал, что в Киеве даже курсы минета существуют. Подробностей не знаю, но курсы есть. Интересно, как проходят практические занятия? Пробуйте целовать пломбы на вагонах. На карасях можно отшлифовывать достигнутый результат. Голосом Груздева: Но, делайте что-нибудь!Делайте! Не сидите сиднем! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 все...закінчились... п.с. всі законсервував...щоб не подумали, що тренувався Хто чи що закінчились? Дівчата чи помідори?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 может не нада??? - Ты сильный! - Я сильный! - Ты матёрый! - Я матёрый! - Ты даже не знаешь что такое сдаваться! - Пфф, я даже не знаю что такое "матёрый" 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Пробуйте целовать пломбы на вагонах. Голосом Груздева: Но, делайте что-нибудь!Делайте! Не сидите сиднем! Особенно зимой целуйте пломбы, зимой! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 я якраз зараз недалеко від площі (не С. Бандери...проспект є такий, а от площі - вроді немає )...на роботі от сиджу... п.с. знову вагони :D Нобель, Вы спалились! Признавайтесь, кто Вы и откуда? fakty.ua/128710-cenralnaya-plocshad-ternopolya-otnyne-nosit-imya-stepana-bandery Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 п.с. всі законсервував... через банку даже лучше будет)))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Нобель, Вы спалились! Признавайтесь, кто Вы и откуда? (ссылка устарела) тьху, то яка то площа...так, там памятник Бандері встановлений... площа там - то чисто умовно, а площа - то центральна площа навпроти драмтеатру... Добавлено через 49 секунд Пробуйте целовать пломбы на вагонах. боюся, мої співробітники мене не зрозуміють ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Интересно, как проходят практические занятия? На членах, на присосках к столу приделанных. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 боюся, мої співробітники мене не зрозуміють ... Заздрити будуть?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Заздрити будуть? не думаю...скоріше визвуть 103 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Нашел! Прямой репортаж для bora: jokesland.net.ru/trening_minet.html Чейта тренер у них страшная бабища. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Нашел: jokesland.net.ru/trening_minet.html от це вже немає чим народу зайнятись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Чейта тренер у них страшная бабища.потомушо она же должна быть хоть в чем-то хороша - и она выбрала беспроигрышный вариант))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 от це вже немає чим народу зайнятись Так ви ж з весіллям не поспішаєте, от ми й розважаємося, як можемо, в очікуванні.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 бррр...зіпсували апетит, а я якраз зібрався вечеряти ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Нашел! Прямой репортаж для bora: jokesland.net.ru/trening_minet.html Чейта тренер у них страшная бабища. М-да... А у той, что в полосатой маечке, никакого интереса в глазах! Двоечница! Добавлено через 31 секунду бррр...зіпсували апетит, а я якраз зібрався вечеряти ... Вы еще не на площади? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2012 Вы еще не на площади? наминаю кролика....і по ходу працюю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз