Korni Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Nobel, Ваша новая ава - из культурной среды гей-сообщества. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 ааааааааааа...ава Нобеля! де же Бездомный))) Нобелю, друже, ну Ви якось не очікувано здивували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 За що це Ви до людей задом повернулись? Стена нагнуться мешает. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Елена А. Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Я машины больше люблю... Субары в особенности... и я , Субару уважаю очень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Стена нагнуться мешает. Саня, а если это лёжа ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 а если это лёжа ? гм.... свежО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 и я , Субару уважаю очень Оппачки !!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Елена А. Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Оппачки !!!!!! В каком смысле? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 За що це Ви до людей задом повернулись? Нобелю, Вам чорний колір більше до обличчя пасує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 ну треба було ж тему розрухати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 За що це Ви до людей задом повернулись? защеміло щось спереду)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 все все...ава чисто робоча Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 все все...ава чисто робоча Попередня чи ця ? Добавлено через 1 минуту В каком смысле? Да в прямом !!!! Чертовски рад ! А то ж кругом сплошь автомобилисты либо которым пофигу. А субарист субаристу - завсегда друг , товарищ и брат. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Попередня чи ця ? та ця... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 та ця... Честно говоря, тут тоже лицо - на любителя... Но предыдущая была ....ну совсем на любителя (надеюсь, среди нас таких нет, кроме нескольких донецких и харьковских, которые у меня в игноре)... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
massimo Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Не дайте умереть от любопытства: шо за аватарка была у Нобеля???))) Я не успела Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Не дайте умереть от любопытства: шо за аватарка была у Нобеля???))) Я не успела Та чего уж теперь... Смотрите на паравоз.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Не дайте умереть от любопытства: шо за аватарка была у Нобеля???))) Я не успела Нобель убегает через окно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Нобель убегает через окно Этот не убегает. Этот висит. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
massimo Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Та чего уж теперь... Смотрите на паравоз.... Ваш ответ еще более приблизил время моей предполагаемой кончины... Люди, шо ж там ТАКОЕ было??? помилосердствуйте))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Этот не убегает. Этот висит. Уже висит, а пять минут назад еще стоял. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 а стена всё та же)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Ваш ответ еще более приблизил время моей предполагаемой кончины... Люди, шо ж там ТАКОЕ было??? помилосердствуйте))) Тоже мучаюсь, но терплю.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 шо ж там ТАКОЕ было??? Nobel решил помесить глины на кирпичи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 10 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 Та чего уж теперь... Смотрите на паравоз.... Добрый Вы Массимо, было как-то так - тока без одежды:D (ссылка на изображение устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз