Bogdan Опубліковано: 20 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2012 Знакомый подбросил: Nokian Hakkapelita-4, 215/65 R16 б/у в нормальном состоянии (тяжело на пальцах объяснить) 3 колеса (4-е порвал об бордюр). 200,00 грн./колесо или 550 грн. за все 3. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vsv-avto Опубліковано: 20 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2012 Знакомый подбросил: Nokian Hakkapelita-4, 215/65 R16 б/у в нормальном состоянии (тяжело на пальцах объяснить) 3 колеса (4-е порвал об бордюр). 200,00 грн./колесо или 550 грн. за все 3. Год выпуска резины и остаток до меток? Если не сложно, то фото. Бронь до выяснения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bogdan Опубліковано: 20 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2012 С годом выпуска и остатком до меток - в понедельник. С фото - сложнее, но буду пробовать. Знаю. что он отъездил на них 2 зимы по Киеву. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xtrail Опубліковано: 20 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2012 заберу на шару... раздел же шаровой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bogdan Опубліковано: 23 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2012 Год выпуска - не нашел (ну не спец я в этом). Фото - не знаю когда сделаю (на работе нет, из дома забываю взять). До меток 5; 5,5 и 6 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xtrail Опубліковано: 23 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2012 так а на шару можно забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vsv-avto Опубліковано: 23 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2012 Бронь до выяснения. Бронь снимаю, сегодня мне приехал коплект резины Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg.roof Опубліковано: 23 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2012 интересно. фото и метки остатка в студию Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bogdan Опубліковано: 23 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2012 На шару можно, но как в 12 стульях - деньги вперед (цитата хозяина). По поводу фото - если опять не забуду возьму дома фотик (не не мое оно, соответственно голова забита своими вопросами). Если кто будет "пролетая над Парижем" на Отрадном - заскочите посмотрите "живьем". О5О-358-84-71 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз