alekstorgstroimdomcomua Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Добрый день, Есть желающие. Это Я. Когда и где можна забрать? Что с меня? С уважением, Леся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t0704 Опубліковано: 1 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2016 Больше нет желающих? добрый день я есть...на следующей неделе можно забрать? до пятницы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 1 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2016 Пока клубники нет. Если мама накопает - дам знать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_79 Опубліковано: 3 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2016 Добрий вечір. Випадково наткнувся на Ваше оголошення що до роздачі полуниці. І хочу запитати у Вас чи немаэ вже на роздачу? Дякую за відповідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 8 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2016 В этом году уже раздачи не будет. Ждем весну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 В этом году уже раздачи не будет. Ждем весну. :):oops::Rose: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 16 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 В этом году уже раздачи не будет. Ждем весну. Встану в очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
толяныч Опубліковано: 16 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 я тоже в очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 Встану в очередь я первая, вы за мной!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Розочка Опубліковано: 16 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2017 Я тоже стану в очередь за клубникой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сашо Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 также стаю в очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slai Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 Присоединяюсь к очереди , грядка уже готова и ждет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 23 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2017 на правах перевіреного покупця теж стаю в чергу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NATALIK Опубліковано: 26 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2017 и мне можна клубники. где забирать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 3 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2017 Всем привет! В этом году на отдачу будет только ВИННИЦКАЯ. На сегодня есть первая партия, кто готов забрать? Добавлено через 1 час 6 минут Сегодняшняя уже в брони. Когда будет следующая партия - напишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 4 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2017 На сегодня опять есть рассада. Кто желает забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 4 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2017 Я так понимаю желающих нет? Тогда наверное стоит прекращать раздачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сашо Опубліковано: 5 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2017 как можно забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
urikesh Опубліковано: 5 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2017 Буду в очереди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 5 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2017 Никакой очереди. Кто первый приехал, тот и забрал. Тему закрываю, раздачу прекращаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення