Серeg@ Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Спасибо большое Сойке и ее маме за клубнику. Уже посадили. Желаем вам и нам больших урожаев. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Дякую за полуницю і консультацію по вирощуванню. Завтра буду садити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технология Строительства Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Как и раньше отдаю рассаду клубники. В наличие есть два сорта "Кардинал" и "Винницкая". Желающие - стучитесь! Когда лучше клубнику садить весной или осенью? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 3 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2015 Полуницю посадив, дякую. Довелось авралом ще квадрат готувати через бонусні кущики Але з середи заморозки обіцяють - накривати треба? Чи земля ще гріє? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olpi Опубліковано: 3 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2015 (змінено) Від сьогодні Сойкина полуниця отримала прописку і в Старих Петрівцях. Моя цього жаркого літа згоріла під час двотижневої відустки. Сьогодні посадив Сойкину полуницю у себе на дачі і поділився з сусідом. Дякую Альоні і її мамі за полуниці. Змінено 3 жовтня 2015 користувачем Olpi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 5 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2015 Полуницю посадив, дякую. Довелось авралом ще квадрат готувати через бонусні кущики Але з середи заморозки обіцяють - накривати треба? Чи земля ще гріє? Я клубнику никогда не накрываю, но поскольку у Вас только посаженная, то можно и накрыть, чтобы дать ей укорениться. Добавлено через 1 минуту Когда лучше клубнику садить весной или осенью? Как по мне то все равно. Осенью правда существует угроза, что не успеет приняться, но урожай более-менее полноценный будет, а весной лучше приживаемость, но намного меньше урожай. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 5 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2015 Посмотрела на прогноз погоды. Со среды резкое похолодание. Если действительно похолодает, то выкапывать прекратим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 11 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2015 дякую. все прийнялось нормально. не прикривав. по стану на пятницю - колоситься 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 12 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2015 В связи с резким похолоданием прекратили выкопку. Если потеплеет - может будет еще, а если нет - тогда до весны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimmYD Опубліковано: 19 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2015 здравствуйте, если будете копать еще клубнику мы готовы приехать к вам куда и когда скажите =)) заранее спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 21 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2015 Все. В этом году сезон закрыт. Теперь уже до весны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 21 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2015 Все. В этом году сезон закрыт. Теперь уже до весны. Ну что же, прилетим с первыми грачами. Занимаю очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimmYD Опубліковано: 25 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2015 Все. В этом году сезон закрыт. Теперь уже до весны. Здравствуйте, сообщите пожалуйста когда весной можно к вам приехать за клубничкой =) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nina_v Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 доброй ночи. если будете этой весной раздавать клубничку, то я в очередь. заранее спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 И я очередь в этом году займу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 ну супер, але якщо подивитися вище, то я перший в черзі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 ну супер, але якщо подивитися вище, то я перший в черзі Вроде никто это и не оспаривает) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Santeh-remont Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Здесь принцип такой,кто рано встал того и тапки Теме АП 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_V_ Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Ух ты, какая очередь выстроилась)))) может и мне постоять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LeNaDeO Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 И я стану в очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
анна45 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 И я стану в очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 15 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2016 І я теж займу чергу, наперед вдячна! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bareyra Опубліковано: 15 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2016 Стану в очередь!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dogkiller Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Всем вопрос на засыпку - почему Soyka на краю оврага живет? Кто правильно ответит- тому приз * * может быть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 17 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2016 Всем вопрос на засыпку - почему Soyka на краю оврага живет? Кто правильно ответит- тому приз * * может быть Отличное место для вскармливания птенцов Добавлено через 41 секунду а какой приз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення