ali-baba Опубліковано: 18 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2012 Нужен сабж, с кнопкой для набирания воды под бидэ Kolo Ego, предлажите что или где. Не Китай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Santehnic Опубліковано: 19 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2012 А зачем хромированный сифон? На биде, как правило, покупают пластиковый-его все равно не видно! А вот "Push-open Донний клапан для раковин" - это отдельный сабж и есть он у разных производителей. Например у Hansgohe - www.hansgrohe.ru/productdetail.html?category=C0000000000019&model=50100XXX&lang=ru_RU Вопрос в цене! У меня есть чешский за 150 грн. Может у кого есть китайские-я так думаю они будут еще дешевле! А сам сифон - Viega-30 грн.(и это не самая лучшая цена)! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ali-baba Опубліковано: 20 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2012 А зачем хромированный сифон? На биде, как правило, покупают пластиковый-его все равно не видно! А вот "Push-open Донний клапан для раковин" - это отдельный сабж и есть он у разных производителей. Например у Hansgohe - www.hansgrohe.ru/productdetail.html?category=C0000000000019&model=50100XXX&lang=ru_RU Вопрос в цене! У меня есть чешский за 150 грн. Может у кого есть китайские-я так думаю они будут еще дешевле! А сам сифон - Viega-30 грн.(и это не самая лучшая цена)! Спасибо, уже нашёл Грое и заказал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз