salerius Опубліковано: 17 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2012 Зразу скажу що проект відштовхувався вже від існуючої коробки 6,6х8,3 до якої по проекту з правої сторони потрібно добудувати добавили прибудову 2,3х6,6., а з ліва - гараж. На даний час коробка має один поверх і мансарда - плануємо мансарду зносити і будувати повноцінний другий поверх. Перший поверх існуючої коробки побудований з червоного кірпіча з воздушною прослойкою в стінах. Прибюудову а також другий поверх будемо будувати з газоблоків. Перекриття подвал-1 поверх, перший поверх-2поверх - залізобетонні панелі. Криша Металочерепиця. Існуючий фундамент - подушка та фундаментні блоки. Фундамент пристройки буде з ленточного фундаменту. Ну і в принципі все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иван Иванов Опубліковано: 17 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2012 Малі вікна. Як будинок буде розсташований відносно Півночі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 17 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2012 Малі вікна. Так як на першому поверсі вже закладені місця для вікон - на 2 поверсі підганяли розміри вікон під перший - що б був вигляд будинку нармальний.. Якщо є якісь цікаві поради по вікнах буду радий вислухати. Як будинок буде розсташований відносно Півночі? Я зробив скрін з ГУГЛА - що б бути точним Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 18 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2012 Прокоментируйте пожалуйста проект!!!!!!!!!!!11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ugushka Опубліковано: 21 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2012 Трудновато понять, где что. Сделайте, елси не сложно, эскиз - просто планы комнат с надписями - что это и какая площадь. А то за чертежными выносами размеров потерялась суть помещений))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
armail Опубліковано: 21 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2012 В мене аналогічні габарити будинку, але зовсім інше планування, я б на вашому місці подумав про збільшення входу з холу в зону кухні/вітальні з 90см до максимально можливої. А на 2угому поверсі переграв би вхід в кімнати(трикутник) так, щоб зменшити площу коридору при цьому збільшивши площу кімнат (можливо в одну вхід прям, а в іншу в сторону, навіть якщо для цього потрібно було принести в жертву площу кабінету чи сан вузла. Підвал хороший, тільки всі ці додаткові входи - грошей потягнуть..... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 21 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2012 я б на вашому місці подумав про збільшення входу з холу в зону кухні/вітальні з 90см до максимально можливої. Я вже теж подумував - але це несуща стіна - на неї (вже) сперті плити перекриття. Боюсь чіпати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз