Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Киевстар, стоит ли продолжать.

Мебляр

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, anabioz сказав:

головний офіс "Київстару" розташований у Києві на вул. Дегтярівська, 53А

Спробуйте! 

там ніхто нікого не приймає, послали у приміщення поруч з вивіскою Київстар, там і писав, але потім виявилось, що це також дилер, а не сам оператор.

3 години тому, MAESTRO DNEPR сказав:

...а я звоню и говорю: "девочка, взрослые дома есть?... позови маму."... она в ступор, сбой в программе))

Саме так і просив, типу, не можете зрозуміти самі зʼєднайте з кимось старшим, з тим у кого більше повноважень і хто має розуміння ситуації.

- це технічно неможливо!

І все. Коло замкнулось. 

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Фрай сказал:

Саме так і просив, типу, не можете зрозуміти самі зʼєднайте з кимось старшим, з тим у кого більше повноважень і хто має розуміння ситуації.

- це технічно неможливо!

І все. Коло замкнулось. 

А я достучался до старшего по должности через 466... где-то на третьем или четвёртом уровне парень смог помочь мне советом ибо технического решения внутри системы Киевстар для моей проблемы не нашлось... но его совет решил проблему. На нижних уровнях полная деградация, демонократы своего добились.

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...
27.11.2024 в 11:36, MAESTRO DNEPR сказав:

а нижних уровнях полная деградация, демонократы своего добились

Далі буде ще веселіше. Великі контори все переводять в чати. Хер позвониш. Нема інтернету чи на рахунку, то шукай вихід))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Ну і новина ще одна .знову на 50 шрн підвищуючи, але мудаки так і поставили норм батарей, як в лайфа. Світла нема, інтернету нема.

Посилання на коментар

7 часов назад, МаТраС сказал:

Далі буде ще веселіше...

...і від цього ще сумніше... людей на цій планеті стає все менше і менше... я не знаю, чи то вода, чи то вакцина... але ті, що залишись, в більшій кількості втратили здоровий глузд і здатність логічно мислити.

14 минут назад, МаТраС сказал:

Світла нема, інтернету нема.

В Днепре с этим проблем нет... пока.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Ну, мені Київстар і Водафон з різницею в пару днів прислали повідомлення, що тариф зростає. Переходити нікуди не думаю. Найкраще ставлення операторів до клієнтів демонструють тарифи Лайфа - при переході все дуже класно, а для власних старих абонентів все +/- як і інших

Цитата

Маємо новину про зміни. З 11.12.24 вартість вашого тарифу буде 120 грн/міс. Обсяг пакетів послуг залишається без змін: 3 ГБ, 150 хв по Україні. Вра***те, будь ласка, нову вартість при оплаті наступного пакета послуг, починаючи з 11.12.24. Також діятимуть нові умови, якщо пакет на місяць не підключений або використаний передчасно. З урахуванням змін ваш тариф і надалі залишається найдешевшим. Про всі зміни: www.vodafone.ua/4g-sml1

Цитата

Ваш тариф оновлюється. З 20 грудня нова вартість буде 175 грн/4 тижні та додаються 75 хв для дзвінків на інші мережі України й за кордон. Нагадуємо, що за умовами тарифу із Суперсилою Економія надається 500 МБ та безлім на Київстар. Якщо не знялась оплата за 4 тижні, то діє тариф 30 грн/день. Інтернет після закінчення МБ – безлім за 20/день. Також тепер ви можете вибрати Суперсилу Домашній Інтернет та об'єднати дві послуги в одному тарифі. Деталі: 477*9

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 15.12.2024 в 00:17, MAESTRO DNEPR сказал:

людей на цій планеті стає все менше і менше...

ця планета з нами в одому часопросторовому поясі ? :)

Посилання на коментар

15.12.2024 в 09:00, Offroad сказав:

прислали повідомлення, що тариф зростає

Нам водафон не підняв, навпаки роздали новорічні подарункові 2-4 ГБ

Посилання на коментар

Мені цікаво, якого дідька кстар задовбує пропозиціями і навіть вимаганням встановити мені прогу «їхкиївстар»?

Набуя вони мені і який профіт вони з цього мають? Те що ВОНИ мають вже не викликає сумніву.

Посилання на коментар

Напевно такий як і "їхводафон": прога просто висить і періодично лазить в інтернет, а коли вай-фай пропадає (а він пропадає навіть при переміщенні в будинку), то використовується мобільний інтернет (а він таки використовується навіть якщо написано відключений), а в мене наприклад ціна 5 грн за 100МБ на добу, тобто їм просто додатково капає 0-150грн на місяць з кожного, але добре що за списані 5 грн присилали СМСку і я це діло швидко заблокував через NoRoot Firewall і взагалі всі проги крім телеграму і вайберу, плюсом батарея тримає на два тижні довше

Посилання на коментар

Ну, мені і Київстар і Водафон впродовж дня після повідомлення про зростання цін теж "подарунки" присилали. Водафон 600 бонусів (замовив, прийшли, строк використання аж до 08.01.2025, як правило донатю або знижку на Розетку на корм для котів беру - там знижка сумується з їх акціями, ще не використав), Київстар вже не пам'ятаю, щось несуттєве або неважливе для мене, не використав

З приводу прог - нема там нічого сакрального, мені теж регулярно рекламу присилають, хоча обидві проги стоять. Ну і в старенькому Сяомі 10 є правила для програм, кому куди можна лазити з мобільного, кому куди в роумінгу, мене влаштовує, раз наштував - і нічого зайвого не качає... В цьому році Київстар хотів свиню в роумінгу в Румунії/Болгарії підсунути, типу безкоштовний - по факту треба позачергове поповнення, воно було навіть трохи дешевше водафонівського роумінгу, але сам момент кидку (типу все буде Ок, а що нема зв'язку, розумієш вже за кордоном) і 7 чи 8 років адекватного по ціні роумінгу червоного оператора схилив до останнього. Що цікаво, дружині Київстар нічого такого не пропонував, тому їй ще вдома зробив роумінг Водафону, завдяки їх інтернету вже після пункту пропуску і собі через додаток включив роумінг. Абонент операторів без зміни номеру - КС з 2003 (адепт 067, навіть дітям зробив непогані номери), ВФ з 2004 (зрозуміло, 050), сім'я і пристрої всі на КС, родина переважно теж...

Посилання на коментар

4 години тому, Offroad сказав:

З приводу прог - нема там нічого сакрального

Сакрального? )) 

дійсно нема.

Посилання на коментар

14 годин тому, normal сказав:

Нам водафон не підняв, навпаки роздали новорічні подарункові 2-4 ГБ

Це лубрикант, прелюдія, от от скінчиться.

Посилання на коментар

10 минут назад, ozor сказал:

Це лубрикант, прелюдія, от от скінчиться.

+1

Уже анонсировано повышение тарифов в 2025 году, причем всем операторами.

Посилання на коментар

Давно перейшов з київстара на лайф зі збереженням номера. Тариф самий простий, там щось 3гб інтернету і 300хв на інших операторів, але мені хватає. 
На днях вчергове оплатив на рік (майже.. 12 платежів по 4 тижні) 918 грн :) . Получається 76.5 грн за 4 тижні.   Думав що піднімуть цей річний тариф але ніт.

Посилання на коментар

12 минут назад, vovarpd сказал:

по 4 тижні

Оце мене вибішуе більше ніж пачка масла у 180 грамм...

Посилання на коментар

19 хвилин тому, DimaF сказав:

Оце мене вибішуе більше ніж пачка масла у 180 грамм...

Ну це у всіх так наче вже по 4 тижні.
З пачками масла і молоком по 870-920-1000 скоро порядок надіюсь наведуть ) Вже зареєстрований законопроект який зобов'яже вказувати на цінниках вартість в перерахунку за літр/кілограм. В Європах ще з 10 років тому дві ціни бачив на ціннику.

Змінено користувачем vovarpd
Посилання на коментар

1 минуту назад, vovarpd сказал:

Ну це у всіх так наче вже по 4 тижні.

Водафон за місяц таріф діє (контракт).

Посилання на коментар

1 час назад, vovarpd сказал:

....Вже зареєстрований законопроект який зобов'яже вказувати на цінниках вартість в перерахунку за літр/кілограм. В Європах ще з 10 років тому дві ціни бачив на ціннику.

Так вже було таке, пам'ятаю біля року точно працювало, потім нанівець зійшло

Посилання на коментар

7 годин тому, vovarpd сказав:

Получається 76.5 грн за 4 тижні. 

А можна показати, що саме входить у цей пакет?

Посилання на коментар

В мене тариф Vodafone Light - 37.5 грн на місяць (450 на рік), інтернет за додаткову плату (5грн\100МБ\доба або 100грн\12ГБ\4міс), часто 1ГБ\1міс дають подарунком чи обміном на 200 бонусів, в мережі безкоштовно, якщо сидіти біля Wi-Fi і сім'я теж на водафоні, то виходить самий дешевий варіант. Тільки перейти на нього не можна, але в розетці продаються сімки (з простими і гарними номерами)

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Фрай сказав:

А можна показати, що саме входить у цей пакет?

www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/prosto-life/

image.thumb.png.c24eecb6eb202d4ee06d8d975a738259.png

90 грн для тих хто переніс номер, і ще -15% якщо платиш зразу типу на рік.
Но то я його ще до війни підключав, незнаю чи зараз можна з нуля підключати.

Хоча отут наче ще можна підключити
www.lifecell.ua/uk/taryfna-pidpyska/

image.thumb.png.d38a41e92e7c1a7df4c19d9687af8ab7.png

Посилання на коментар

Ну якщо вже мірятись - у дружини другий номер Водафон, 480 грн на рік (40 на місяць), 7 ГБ і 200 хв на інших, закінчиться в липні 2025. Треба всього нічого - півтора роки тримати номер лише на вхідні і роумінг один раз оплатити, і тоді на стандартний тариф 1200 за рік без абонплати дають знижку 720 грн

• Хаха 2
Посилання на коментар

15 годин тому, vovarpd сказав:

90 грн для тих хто переніс номер

90грн абонплата за місяць і що маєте при цьому не зовсім зрозуміло?

наприклад:

Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) 300 хв
Далі - безліміт на lifecell

це як зрозуміти?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Фрай сказав:

це як зрозуміти?

90-15% = 76,5.

300 хв на інші мобільні типу київстару і водафона. На лайф безліміт.

на міські немаю нічого, смс тоже нема. Але мені того й нетреба. 

3гб інтернету є.

Тут особо вимагати не приходиться за неповні 2 долари, або шашечки або їхати :) 

14 годин тому, Offroad сказав:

у якщо вже мірятись - у дружини другий номер Водафон, 480 грн на рік (40 на місяць), 7 ГБ і 200 хв на інших, закінчиться в липні 2025. Треба всього нічого - півтора роки тримати номер лише на вхідні і роумінг один раз оплатити, і тоді на стандартний тариф 1200 за рік без абонплати дають знижку 720 грн

ну та супер, нетреба нікуда переходити. Тільки щось неясно чого база даних лягла, всі ломанулись на лайф )))

image.png.63e818451fee02a52a4d652743f46920.png

Змінено користувачем vovarpd
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...