rostlav Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 Подскажите, чем обработать бетонный, секционный забор, для защиты от атмосферных осадков (и не только)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 Гидрофобной (водоотталкивающей) пропиткой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleeck Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 явки пароли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 Я знаю только один : ПС-20 www.ekco.ua/materials/Waterproofing/Steni/ Говорят еще есть какие-то, но мня с ними не знакомили 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rostlav Опубліковано: 11 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2012 Я знаю только один : ПС-20 www.ekco.ua/materials/Waterproofing/Steni/ Говорят еще есть какие-то, но мня с ними не знакомили дороговатенькое удовольствие может есть что-нибудь подешевле? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 11 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2012 Валом. Куча гидрофобизаторов и лаков по бетону, на любой вкус и любой кошелек. Самый дешевый ГКЖ. Чуть дороже - Гидроком. Ну и всегда можно просто покрасить ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз