Yury79 Опубліковано: 23 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2017 Ні зарядку втикну в розетку. В умові не сказано, що то все дійство має відбуватись в чистому полі.;) Я якось не готовий своє авто поставити в тому полі на 3 доби, та ще й так щоб під кінець терміну отримати прогріте авто з сухим баком.:D Так воткните в розетку обогреватель и тогда можно бензин не жечь :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2017 Шутка :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 24 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2017 Так воткните в розетку обогреватель и тогда можно бензин не жечь :D У Вас явні проблеми з сарказмом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yury79 Опубліковано: 24 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2017 У Вас явні проблеми з сарказмом. Сарказм это тонкое искусство, толстые шутки не пролазят ;) Добавлено через 59 секунд Шутка :D Наконец-то есть четкое понимание. Если уступаешь, то ты слабый или очень сильный :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DODG Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 Возможно не совсем плотно к "Стилю вождения", но думаю часть информации будет полезной. Предыстория. Накануне сделал профилактику снегоуборочной машинки и решил, что на следующий день сниму ролик, как ловко убираю снег. Для начала решил показать сколько его навалило и предстоящий объем работы. Но не все так сложилось, как планировал. События немного повлияли на сюжет ролика. P.S. Двор я таки в тот день тоже почистил. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 Сарказм это тонкое искусство, толстые шутки не пролазят ;) Є такий демотиватор "Ваша думка дуже важлива для всіх цих людей" Думаю з ним Ви знайомі?;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yury79 Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 Є такий демотиватор "Ваша думка дуже важлива для всіх цих людей" Думаю з ним Ви знайомі?;) Ага. Забавно, когда под «всих цых людей» подразумевается какой-то один конкретный д’Артаньян :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 Ага. Забавно, когда под «всих цых людей» подразумевается какой-то один конкретный д’Артаньян :D Ви вірно зрозуміли моє ставлення до Вашої точки зору на мої пости а також її важливість для мене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yury79 Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 Ви вірно зрозуміли моє ставлення до Вашої точки зору на мої пости а також її важливість для мене. Спасибо, что написали, хотя это не имеет никакого значения :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 27 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2017 Похоже выипут всех кроме Леночки Харківська ДТП: Поліція відкрила справу проти автошколи, де вчилася Зайцева 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 29 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2017 Похоже выипут всех кроме Леночки Харківська ДТП: Поліція відкрила справу проти автошколи, де вчилася Зайцева Добре хоч ті хто Харків заснував і ті вулиці проклав, в купі з Жозефом Кагнотом і Бенцом не попадуть під роздачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 29 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2017 Добре хоч ті хто Харків заснував і ті вулиці проклав, в купі з Жозефом Кагнотом і Бенцом не попадуть під роздачу. Шо , тоже как шуфрич -м откупились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 29 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2017 Шо , тоже как шуфрич -м откупились? Ні з відти де вони зараз не дістануть, щоб судити. Про Шуфрича на днях чув, ситуація не дуже. Хоча скоріш за все потерпілому дали вибір, або ми тебе лікуємо, а ти забуваєш про претензії, або лікуйся в районній полУклініці. Тому цілком очевидно що обрав потерпілий. Тут такий фокус не вийде. З того світу не дістануть потерпілих щоб родичам повернути. А от розмазати відповідальність на більшу кількість людей цілком можна. Там ще англійця Найта, з Сиріном дописати до списку можна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 29 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2017 Шо , тоже как шуфрич -м откупились? Год условно. И мировая на миллион гривен на лечение, а не 50 тысяч за труп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 29 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2017 Год условно. И мировая на миллион гривен на лечение, а не 50 тысяч за труп. Так ото ж. Знакомый в дтп тещу повредил. Несильно. Но перелом чего то. В своем авто. Претензий никаких. Даже письменно. Лет 10 закрывали ( $) дело. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2017 Похоже выипут всех кроме Леночки Харківська ДТП: Поліція відкрила справу проти автошколи, де вчилася Зайцева А если добраться до медкомиссии, которая ей, больной на всю голову, справку на права выдала, то там тоже нужно с половины пересажать. 10 символов 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DODG Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Продолжение истории с цепями. (начало) Не став ждать официального ответа, решил отремонтировать самостоятельно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 50 км/час - "не, не слышали". Редкие авто ехали со мной в одном ряду со скоростью 50-60, остальные топили как ни в чем не бывало 80+ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 (змінено) Когда реально начнут дрюкать на законных основаниях, тогда мож чего и поменяется. Я по белорусам смотрю, у себя они тише воды-ниже травы, но как попадают к нам, це писец. И не тока касаемо ПДД. Вывалить кучу мусора из машины, когда в десяти метрах стоят мусорные контейнеры, в порядке вещей. Змінено 2 січня 2018 користувачем SON 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Ну где-то 50 на 50 сегодня. Будет выравниваться, не все сразу. Будет только усугубляться, если контроля не появится, то 80+ по городу так и останется нормой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 У нас на перекрёстке Драгоманова с Григоренка перед новым годом камер понавешивали , видимо будут фиксировать . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Блиииииин...., а я в панике, понять не могу - че все так жестко тупят-то?! :D:lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 3 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2018 Блиииииин...., а я в панике, понять не могу - че все так жестко тупят-то?! :D:lol: Новый год,новые штрафы:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 3 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2018 Читаешь новости: как сводки с мест боевых действий. Ещё один бухой судья, пытался смыться на «скорой». Мне вот интересно: лицензию на езду бухим и убийства пешеходов и других водителей они получают вместе с мантией или по отдельному прайсу? Потому что случайность ДТП с бухими судьями через два дня на третий — в мозгах не умещается. Значит — система, никакая не случайность. 500-й мерин протаранил забор и 5 автомобилей за ним, осколками побито ещё 20 машин. Из каментов: Паркан несподівано наїхав на мерс500 У паркана і інших авто, припаркованих на шляху мерсюка, взяли кров на алкоголь И где-то автор каментов прав: водила 500-го будет ни у чём не виноуат в итоге. Водятел ещё одного мерина записал на свой счёт фраг. Был столь скромен, что удалился в места убийства. Это только за день и только из ленты УП, которая вообще по ДТП не специализируется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2018 Ну где-то 50 на 50 сегодня. Будет выравниваться, не все сразу. Я погляжу на вас, умников, как вы поедете за город и после каждого белого знака будете 50 ехать. Этак в столицу будете с двумя ночевками добираться. Вместо того абы заняться неотвратимостью наказания и ужесточить контроль, тупо понизили планку абы драть всех. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз