ahomin Опубліковано: 6 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Порадьте як і чим обробити старі дерев'яні балки існуючого перекриття, вони трохи трухляві в деяких місцях на незначну глибину і подекуди видно дірки, як від шашеля. Сфотографував найгіршу. Місця, де видно трухляву деревину, оббиті сокирою, зверху в очі не кидалося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 6 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Порадьте як і чим обробити старі дерев'яні балки існуючого перекриття, вони трохи трухляві в деяких місцях на незначну глибину і подекуди видно дірки, як від шашеля. Сфотографував найгіршу. Місця, де видно трухляву деревину, оббиті сокирою, зверху в очі не кидалося. Если есть возможномть их снять самое бюджетное и долговечное отработка (отработаное масло) в 2слоя и проблем не будет. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 Лудшая обработка в данном случае - заменить на новые балки!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 если это жилое помещение, то отработкой нельзя, она токсичная Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 у себя на даче обрабатывал еще с дедом лет 12назад отработкой "старый дедовский метод" запаха нет вообще, главное дать хорошо высохноту не на сонце а на ветерке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 балки внутри дома, судя по фото. отсутствие запаха - не значит отсутствие вреда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 балки внутри дома, судя по фото. отсутствие запаха - не значит отсутствие вреда. А вы думаете от антисептиков и прочих обрабатывающих расходов нет вреда???я думаю такой же как и от отработки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lagish Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 А вы думаете от антисептиков и прочих обрабатывающих расходов нет вреда???я думаю такой же как и от отработки. А я думаю,антисептик не предназначен для уменьшения трения между металлическими поверхностями... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 Возможно вы и правы но раньше так делали лет этак 50назад и все стоит и все здоровы. А антисептик дает хоть какой то эффект если дерево обрабатывать в ванне не менее 24часов, то тогда будет толк, а если просто пшикать из опрыскивателя это чтоб глаз радовало.)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 антисептики тоже зло, тем более что толку от них мало. дерево должно быть хорошо высушено, тогда обработка имхо вообще не нужна, по крайней мере у меня на даче мазанка пол века стоит и никаких проблем с деревом. пропиток там тоже нет никаких. пс-себе обрабатывал льняной олифой 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 Ну или так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ahomin Опубліковано: 7 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 Дякую за відповіді, бачу тут розгорнулась ціла баталія . Балки зняти не можу, на них тримається відремонтована стеля 1 го поверху, замінити на нові не дозволяє бюджет, вони сухі, сухіше не буває, і трухляві тільки в деяких місцях і на глибину десь 1 см. Напевно мені треба зняти цей трухлявенький шар сокирою і тоді обробити? А де та льняна оліфа продається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 я в эпицентре брал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ahomin Опубліковано: 8 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2012 Питався сьогодні в Епіцентрі і в Практікері - нема такого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 8 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2012 странно, в киевских есть во всех. www.nl.ua/ru/otdelochnye_materialy/laki_kraski/rastvoriteli/olifa_himreaktiv_naturalnaya_lnyanaya_0_94_l.html пробуйте тут, во Львове вроде есть Новая линия. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ahomin Опубліковано: 9 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Дякую, сьогодні заскочу в Нову лінію. А який розхід не підкажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Елки-палки Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Дякую за відповіді, бачу тут розгорнулась ціла баталія . Балки зняти не можу, на них тримається відремонтована стеля 1 го поверху, замінити на нові не дозволяє бюджет, вони сухі, сухіше не буває, і трухляві тільки в деяких місцях і на глибину десь 1 см. Напевно мені треба зняти цей трухлявенький шар сокирою і тоді обробити? А де та льняна оліфа продається? Если уж так смущает антисептик,можно обработать раствором медного купороса : на 10л воды(тёплой) 2кг купороса,только сначала очистите балки,можно не только топориком ,можно на дрель одеть щётку металлическую зачистить всё смести и обработать несколько раз с интервалом 3-4 часа(впиталость-подсохло и опять обработка) Мы таким образом ещё в 1995 году обрабатывали первые венцы бруса (под облицовку стен) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ahomin Опубліковано: 9 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Та я проти антисептика нічого не маю, просто тут люди написали, що з нього толку мало, якщо не занурювати деревину. Хоча я сьогодні читав інструкції на каністрах з різними антисептиками, всюди пишуть, що можна наносити пензлем чи щіткою. Знайшов таки ту лляну оліфу в Епіцентрі, так на ній взагалі написано, що вона розчинник і нічого про захист деревини. Так що остаточного висновку я ще не дійшов, тільки сумнівів набрався. А де цей мідний купорос взяти можна? І чим він краще інших засобів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lagish Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Все средства защиты хороши "до того как...",для не повреждённой древесины.Олифа,скорее для водооталкивания,септики против грибков и т.п.Судя по фото в Ваших балках кто-то живёт и потихоньку доедают.Не уверен,что им помешает олифа или септик. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Елки-палки Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 А де цей мідний купорос взяти можна? І чим він краще інших засобів? применяется в садоводстве,функция уничтожить жучков-паучков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ahomin Опубліковано: 9 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 применяется в садоводстве,функция уничтожить жучков-паучков. Він знищить "живність" разово чи буде захищати на постійно? Чи обробляти поверх нього ще чимось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Елки-палки Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Він знищить "живність" разово чи буде захищати на постійно? Чи обробляти поверх нього ще чимось? Ответить затрудняюсь,точнее а ХЗ. Наблюдений не проводил в этом плане.Говорю же мы им пользовались ещё в 1995 году,когда такого выбора этих мулек не было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ahomin Опубліковано: 9 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 А якою "мулькою" тепер користуєтесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Елки-палки Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 А якою "мулькою" тепер користуєтесь? Не рекламы ради. СЕНЕЖ (Россия) с недавних пор в Украине. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз