Егор76 Опубліковано: 6 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Моя баня 2 этаж. Найду Фотки всей бани позже. А фотки не приклеились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Егор76 Опубліковано: 6 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Моя баня 2 этаж фотки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alekxanders Опубліковано: 6 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Отличная банька! Дерево... ляпота... Хотя лично мне как то привычнее сауна, а вот от влажной жары большого удовольствия не получаю... А чем топить будете? Если можно, подробнее про "силовую установку" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Егор76 Опубліковано: 6 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Это я ее называю баня, а у меня сауна - температура от 85 до 100. А если плеснуть воды на стены от и влага- жара. Топим дровами. Топка из 8мм железа самодельная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
berizka_00 Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Хорошая банька получилась. А можно планировку первого этажа увидеть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kom-servise Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Моя баня 2 этаж. Найду Фотки всей бани позже. А фотки не приклеились? Ребята! А где баня я вижу на фото просто комнату или спальню- но не как не баню... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Егор76 Опубліковано: 27 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Хорошая банька получилась. А можно планировку первого этажа увидеть? Спасибо большое. План 1-го этажа , нарисовал как смог.баня план.xls Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Егор76 Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2013 Фото бани, там где 2 этажа, это комната отдыха. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз