маяк Опубліковано: 5 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2012 Продам промышленный пылесос MAKITA 440. 1400грн. Б.У. в комплекте новый мешок. щетка трубы и шланг.(все на фото) В ремонте не был. Работает исправно. Причина продажи - ремонт закончил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RAMMAN Опубліковано: 6 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Продам промышленный пылесос MAKITA 440. 1400грн. Б.У. в комплекте новый мешок. щетка трубы и шланг.(все на фото) В ремонте не был. Работает исправно. Причина продажи - ремонт закончил. А он без мешка могёт сосать???:D Или производител не рекомедоват? А то у меня ща ремонт в самом разгаре)) А может Вам был бы интересен обмен на PHILIPS FC 6844? Он для уже отремонтированных помещений) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
маяк Опубліковано: 6 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Да может и без мешка. Но я не пробовал в комплекте было 5 шт. Моим мастерам хватило. 1 шт докупил в альцесте думал что буду что-то делать но не пригодился. Так и продаю. Бартер возможен только на Доллары США Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RAMMAN Опубліковано: 6 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 А в каком состоянии там фильтр ребристый (картонный) и мешок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
маяк Опубліковано: 6 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2012 Фильтр честно не знаю! Мешок новый. Включал тяга супер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 7 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2012 Забираю! Где когда как. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
маяк Опубліковано: 9 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Забираю! Где когда как. Продано! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз