Alex_Lena Опубліковано: 4 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2012 Посоветуйте, плиз, встраиваемый 2-х дверный холодильник с нижней морозильной камерой (средний ценовой сегмент) Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 4 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2012 На встраиваемой технике играть со средним ценовым сегментом, я вам настоятельно не советую. Из личного опыта. Встраиваемая техника, а в особенности холодильник очень критичен к перегревам. Аристона хватило на 3 года, после чего он просто перестал морозить. Оказалось, что площадь радиатора маленькая, и раз в год - два его надо мыть от пыли. Рекомендуемые производителем параметры ниши были соблюдены более чем. Сначала пытались бороться принудительной вентиляцией ниши, а потом просто плюнули и купили другой холодильник. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_Lena Опубліковано: 4 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2012 Другой это какой? Я пока смотрю на Electrolux, дальше остаются только варианты Bosch и Liebherr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 4 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2012 Другой это какой? Не встраиваемый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мандаринка Опубліковано: 4 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2012 Другой это какой? Я пока смотрю на Electrolux, дальше остаются только варианты Bosch и Liebherr Для статистики: 5 лет служит верой и правдой встраиваемый Сименс 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
La Luna Опубліковано: 5 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2012 У меня 3ий год встроенный Bosch. Нареканий нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirohlebkr Опубліковано: 22 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2020 А какой встраиваемый холодильник посоветуете сейчас в 2020 году? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 23 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2020 В мене вже 5 рік активно працює встроєний Whirlpool. Проблем незамітив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз