mitka48 Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Шановні друзі, профільні спеціалісти, З деякого часу маю проблему з старим "радянським дерев'яним" вікном у київській багатоповерхівці. Під час сильного або довгого дощу починає затікати вода в квартиру з вікна. Причому у двох місцях: 1. стик дерев'яної рами, її власний кут всередині вікна. Лівий нижній кут. 2. ПІД дерев'яною рамою, між стіною і рамою. Лівий нижній стик рами і стіни. Є підозра на тріщини у панелі під вікном. Якщо по першому пункту можна було б сказати, що вирішиться заміною вікна на нове, "метало-пластикове", то по другому пункту я вже не впевнений. Виникає питання: Чи може хтось порекомендувати (хоча б у "приват") компанію, яка б взялась розглянути проблему комплексно, професійно виявити причину і запропонувати варіанти вирішення? До заміни вікна готовий, але хотілося б гарантій, що проблема по п.2 буде знята. Якщо будуть запропоновані адекватні ціни, і буде людське спілкування "клієнт-замовник", то можна було б оговорити і збільшення об'єму робіт, там ще балкони є. Вибачте за непрофесійні терміни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mitka48 Опубліковано: 23 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2012 Ех, невже ніхто й не допоможе? .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 23 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2012 Ну, "за полночь", трудно что-либо советовать. У Вас есть проблема, но есть много вопросов. См. "личку". Спокойной ночи. С уважением. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mitka48 Опубліковано: 3 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 2012 Друже Djentelmen, вдячний за надану допомогу у вирішенні проблеми. Хотів написати відгук у (ссылка устарела) але, мабуть, у мене недостатньо "репутації", отже пишу тут. Робота була виконана у повному обсязі (згідно до договору), доставка та встановлення нового вікна - чітка, у попередньо визначений час, без затримок. На всі мої запитання по матеріалам, технологіям і т.п. отримав вичерпну відповідь. Спілкування - завжди у межах приязного ставлення, без хамства, зверхності чи панібратства. Зараз таке вже рідко зустрічається. Думаю про балкони ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 3 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2012 Дмитрий, спасибо за лестные слова. Наша Команда всегда к Вашим услугам.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз