Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Проблема з "дерев'яним" вікном.

mitka48

Рекомендовані повідомлення

Шановні друзі, профільні спеціалісти,

З деякого часу маю проблему з старим "радянським дерев'яним" вікном у київській багатоповерхівці. Під час сильного або довгого дощу починає затікати вода в квартиру з вікна. Причому у двох місцях:

1. стик дерев'яної рами, її власний кут всередині вікна. Лівий нижній кут.

2. ПІД дерев'яною рамою, між стіною і рамою. Лівий нижній стик рами і стіни. Є підозра на тріщини у панелі під вікном.

Якщо по першому пункту можна було б сказати, що вирішиться заміною вікна на нове, "метало-пластикове", то по другому пункту я вже не впевнений.

Виникає питання:

Чи може хтось порекомендувати (хоча б у "приват") компанію, яка б взялась розглянути проблему комплексно, професійно виявити причину і запропонувати варіанти вирішення? До заміни вікна готовий, але хотілося б гарантій, що проблема по п.2 буде знята. Якщо будуть запропоновані адекватні ціни, і буде людське спілкування "клієнт-замовник", то можна було б оговорити і збільшення об'єму робіт, там ще балкони є.

Вибачте за непрофесійні терміни :)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну, "за полночь", трудно что-либо советовать. У Вас есть проблема, но есть много вопросов.

См. "личку".

Спокойной ночи.

С уважением.

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Друже Djentelmen, вдячний за надану допомогу у вирішенні проблеми.

Хотів написати відгук у

(ссылка устарела)

але, мабуть, у мене недостатньо "репутації", отже пишу тут.

Робота була виконана у повному обсязі (згідно до договору), доставка та встановлення нового вікна - чітка, у попередньо визначений час, без затримок. На всі мої запитання по матеріалам, технологіям і т.п. отримав вичерпну відповідь. Спілкування - завжди у межах приязного ставлення, без хамства, зверхності чи панібратства. Зараз таке вже рідко зустрічається.

Думаю про балкони )

:beer:

Посилання на коментар

Дмитрий, спасибо за лестные слова. Наша Команда всегда к Вашим услугам.;)
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...