Komaha Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Власне, подобаються ось такі фасади. З чого вони? Що за технологія? Думаю, це фарбоване дерево... Можна якось це зімітувати чимось подешевше і подоступніше, але щоб було правдоподібно? Плівкове МДФ з цим точно не справиться. Рамкові фасади? Я щось таких не зустрічала... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Komaha Опубліковано: 22 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 о, і ручки ракушками у нас продаються? ціна захмарна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 ручки похожие есть. фасады такого вида - дерево, шпон или мдф крашенный (на фото). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prophet_in_blue Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Мені здається, що більшість - таки МДФ. Подивися, наприклад, аналогічні ікеївські, там МДФ переважно. Просто вміють (не в цій країні) робити меблі з інших матеріалів, яких від дерева практично не відрізниш. Ті ж таки ікеївські дерев'яні та МДФ-ні вироби особисто я за картинкою не відрізняю, доки не прочитаю опису. А ручки такі навіть в Епіцентрі є, але я бачила тальки під латунь, а білого металу ні. Але знайти напевно можна, і ціна не захмарна. Fly Wind, а скажіть, будь ласка, чи все ж можна плівковий МДФ зробити хай не таким самим, але білим і матовим? Я от зібралася у вас кухню замовляти, але так і не зрозуміла, чи можу сподіватися на бюджетні й неблискучі білі фасади. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Komaha Опубліковано: 22 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 ручки похожие есть. фасады такого вида - дерево, шпон или мдф крашенный (на фото). мдф немає з увігнутою серединкою. лише фрезерування полосочками різними, а це зовсім не те. все ж схиляюся, що з мдф профілю можна зробити такий фасад. бачила щойно щось подібне в салоні меблів. спробую пошукати фото. Добавлено через 1 минуту дивилася на ікея ру, то там навпаки більшість - дсп. і в подібному стилі єдиний комплект. може на інших ікеях є шось краще. Добавлено через 3 минуты ось знайшла на якомусь форумі фотки : (ссылка устарела) i023.radikal.ru/1104/83/47058dc956da.jpg Корпус ДСП 18мм, Egger, фасады МДФ профиль AGT. дуже близько до того, що мені подобається Добавлено через 8 минут щодо ручок, покищо знайшла лише жовті, білих немає ціна - десь 50 грн штука Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нина Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Схожі фасади у фірми "Нова", кухня "Андріана" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prophet_in_blue Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 дивилася на ікея ру, то там навпаки більшість - дсп. і в подібному стилі єдиний комплект. може на інших ікеях є шось краще. Так, я, мабуть, поплутала трохи. Я все на польському сайті дивлюся, а терміни польською не всі знаю =) А ДСП - нє? От, наприклад: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80060047/ (правда, пише, що кремова, а на вигляд наче біла). Ніби недорого (множити на 2,5, це якщо без націнки посередників). Плівка, між іншим. І ДВП, а не ДСП. Гм... А от краса, березова рамка і березовий шпон, якщо правильно зрозуміла: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20158495/ А мені й ці подобаються, хоча вже зовсім кантрі: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/04633310/#/04633310 щодо ручок, покищо знайшла лише жовті, білих немає ціна - десь 50 грн штука Якщо мені пам'ять не зраджує, в Епіцентрі точно дешевші були. І десь же мусять бути білі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Komaha Опубліковано: 22 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 ікеївські фасади - супер. на рос сайті їх точно немає. ціна шось підозріло мала. і треба під їхні розміри кухню робити. у мене вже проект готовий з розмірами нестандарт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prophet_in_blue Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Є вони на російському сайті, тільки заникані (там у "кухонних шафах" в підменю треба вибрати "дверцята"). Але якщо вже проект готовий, то ех... Треба тут шукати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Fly Wind, а скажіть, будь ласка, чи все ж можна плівковий МДФ зробити хай не таким самим, але білим і матовим? Я от зібралася у вас кухню замовляти, але так і не зрозуміла, чи можу сподіватися на бюджетні й неблискучі білі фасади. похожий фасад из мдф пленочного белого сделать можно, только пленка матовая выглядит не гладкой, а шагренью. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prophet_in_blue Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 похожий фасад из мдф пленочного белого сделать можно, только пленка матовая выглядит не гладкой, а шагренью. Шкода... Але, мабуть, усе одно доведеться замовляти =) А ще скажіть, чи правда, що біла плівка на фасадах із часом може пожовтіти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lagish Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Схожі фасади у фірми "Нова", кухня "Андріана" О!Знакомая кухонька...только она в одном цвете и далеко не белом...МДФ-пленка,тиснение или фрезеровка(оно цельное) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Architect_2011 Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Власне, подобаються ось такі фасади. З чого вони? Що за технологія? Думаю, це фарбоване дерево... Можна якось це зімітувати чимось подешевше і подоступніше, але щоб було правдоподібно? Плівкове МДФ з цим точно не справиться. Рамкові фасади? Я щось таких не зустрічала... [ATTACH]173772[/ATTACH] [ATTACH]173773[/ATTACH] Ось Ваші фасади з МДФ, облицьовані плівкою ПВХ, тільки колір інший. www.nirgos.com/color/fasady3.jpg Єдине, що плівка має погану прикрість відклеюватися місцями. А чи темнішає/змінює колір - це навяд. В мене в самої кухня з класичними фасадами МДФ із плівкою, колір - світла ваніль, за 7 років нічого не змінилося. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Шкода... Але, мабуть, усе одно доведеться замовляти =) А ще скажіть, чи правда, що біла плівка на фасадах із часом може пожовтіти? у нас таких рекламаций не было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Komaha Опубліковано: 23 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2012 Ось Ваші фасади з МДФ, облицьовані плівкою ПВХ, тільки колір інший. ага, 65ий фасад дуже схожий. це мабуть називається тиснення, а не фрезерування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
С.М.А Опубліковано: 24 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2012 Фасад: объвязка массив тол 21 мм,шир 80мм,филенка мдф шпонированное 10мм.Покрытие:краска 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 24 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2012 Фасад: объвязка массив тол 21 мм,шир 80мм,филенка мдф шпонированное 10мм.Покрытие:краска интересный проект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
С.М.А Опубліковано: 24 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2012 интересный проект. Требование заказчика:максимум функционала при минимум пространства.Было предложено данное решение.Заказчик остался доволен . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 24 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2012 мы делали похожую кухню, только в крашенном мдф и прямую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 25 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 Это так называемый суперпрофиль. Но крашенный. Он погонажем идет, нарезается как рамка для картины, а то, что внутри - это уже от фантазии зависит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voffka75 Опубліковано: 25 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 Фасад: объвязка массив тол 21 мм,шир 80мм,филенка мдф шпонированное 10мм.Покрытие:краска Это Руэда от Колсс? (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
С.М.А Опубліковано: 25 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 Это Руэда от Колсс? (ссылка устарела) Идея взята у них,изготовление наше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Komaha Опубліковано: 25 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 Это так называемый суперпрофиль. Но крашенный. Он погонажем идет, нарезается как рамка для картины, а то, что внутри - это уже от фантазии зависит. так, я вже це з"ясувала. суперпрофіль - це українське. є ще турецький профіль AGT. фасад AGT коштує 600 грн за квадрат (!). Не розумію звідки береться така ціна, якщо профіль коштує не дорого (80 грн майже 3 метри0, мдф плита для заповнення біля 250 грн за метр квадратний. шукаю може десь є дешевше... Добавлено через 2 минуты Фасад: объвязка массив тол 21 мм,шир 80мм,филенка мдф шпонированное 10мм.Покрытие:краска і скільки такі фасади коштують за метр квадратний? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
С.М.А Опубліковано: 25 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 Добавлено через 2 минуты і скільки такі фасади коштують за метр квадратний? Ответ в ЛС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 25 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 так, я вже це з"ясувала. суперпрофіль - це українське. є ще турецький профіль AGT. фасад AGT коштує 600 грн за квадрат (!). Не розумію звідки береться така ціна, якщо профіль коштує не дорого (80 грн майже 3 метри0, мдф плита для заповнення біля 250 грн за метр квадратний. шукаю може десь є дешевше... Добавлено через 2 минуты і скільки такі фасади коштують за метр квадратний? квадрат фасада из агт стоит 200-400 грн за квадрат в зависимости от размеров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз