tesey Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Хто вам таке сказав ТП-ППС 1 а ТП ГБ 0.6 Звідки такі дані?:D Ось читайте тут www.cgamma.ru/spravochnik/teploprovodnost/ Паропроникність незакінчується на межі.Згідно ДБН паропроникність повинна збільшуватись з середини приміщення на зовні. Тобто Ви вважаєте що цегла має паропроникність більшу за ППС, а ППС більшу паропроникність за ГБ Читайте тут www.teplo-ppu.ru/index.php?id_page=36 Вчіть матчасть шановний8) Добавлено через 2 минуты Хто вам таке сказав ТП-ППС 1 а ТП ГБ 0.6 . Якби так і булоб, то всі мостили при утеплені фасадів на стіни не ППС а ГБ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Тобто Ви вважаєте що цегла має паропроникність більшу за ППС, а ППС більшу паропроникність за ГБ Читайте тут www.teplo-ppu.ru/index.php?id_page=36 Вчіть матчасть шановний8) Добавлено через 2 минуты Якби так і булоб, то всі мостили при утеплені фасадів на стіни не ППС а ГБ Мабуть повчитися потрібно вам.Я вважаю що паропроникність цегли менша від ППС і меньша від ГБ і так воно є..Але це ще залежить від товщини матеріалу. В наведеній вами таблиці показники паропроникності написані як коефіцієнт паропроникності Мг/(м*ч*Па) що означає ,скільки міліграм пару проходить через1м товщини матеріалу за 1 годину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Я вважаю Якими нормативними документами Ви підтверджуєте свою думку? Я відразу не зрозумів, що маю змогу посперечатися з ВЕЛИКИМ знавцем для якого якісь там закони і таблиці це не аргумент:D Добавлено через 4 минуты Але це ще залежить від товщини матеріалу. . Ну звісно Ви тепер писатимете про товщину матеріалів, але і дитині зрозуміло, що 2 метри ГБ буде теплішим ніж 10 см ППС. Надалі вважаю перервати непотрібний трьоп, кожен залишається при своїй думці. Бажаю Вам вдачі і теплих стін Добавлено через 1 минуту Мабуть повчитися потрібно вам.. PS. І якщо Ви звертаєтесь до незнайомої людини то треба писати "Вам" з великої літери. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wertexan Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Ой а можна і я влізу? Є на світі такий собі ДБН В.2.6-31:2006 Конструкції будинків і споруд. Теплова ізоляція будівель. Там є розділ 6 з простеньким розрахунком та додаток Л з табличкою Л.1. На жаль, а можливо і на щастя, більшість людей те не цікавить. І вже не пам'ятаю, що там солов'їною, але російською звертання на "ви" з великої букви писати допустимо але зовсім не обв'язково. Більше того, багато хто вважаєе, що це звернення писати з великої букви буде грубою помилкою. Ні, не ІМХО. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2012 Якими нормативними документами Ви підтверджуєте свою думку? Я відразу не зрозумів, що маю змогу посперечатися з ВЕЛИКИМ знавцем для якого якісь там закони і таблиці це не аргумент Одним з основних нормативних документів є ДБН.Раджу вам перечитати щоб в майбутньому неписати дурниць. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз