trians Опубліковано: 1 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2008 Прикольчик тут www.ugbereg.ru/magic.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 1 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2008 Прикольчик тут www.ugbereg.ru/magic.html Баянчику лет семь на моей памяти. Но, если кто-то не видел раньше - пусть поломает голову.=) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XamGelo Опубліковано: 1 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2008 У меня не открывается но я догадываюсь о чем речь вот щас из вредности возьму и расскажу в чем фишка - все ОООЧЕНЬ просто на самом деле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
неблондинка Опубліковано: 1 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2008 У меня не открывается но я догадываюсь о чем речь вот щас из вредности возьму и расскажу в чем фишка - все ОООЧЕНЬ просто на самом деле а расскажите...;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2008 а расскажите...;) это волшебство Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2008 Если из двухзначного числа вычесть сумму его цифр - всегда получится число, кратное 9. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 1 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2008 Подсказка - проверь диагональ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XamGelo Опубліковано: 1 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2008 так вот, не успел пивка попить и все секреты раскрыли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз