vovan1111 Опубліковано: 12 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2012 Планується цього літа зробити паркан з переду будинку,ширина 20м.Хочеться з річкового каменя або залитий з бетону і обкладений каменем.Які плюси і мінуси у кожного з парканів??? За фото з різними варіантами виконання буду дуже вдячний!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 12 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2012 Хочеться щось таке,але вагаюсь може є кращі варіанти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 12 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2012 Ще сфоткав такий паркан.Правда в середину замість дерева планується щось коване.Ваша думка???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sim-Sim Опубліковано: 28 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2012 Я також схиляюсь до огорожі з каменю та деревини, але чоловік мене не підтримує. Якщо будуть ще якісь ідеї, не забудьте поділитись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2012 Як побачу ще десь інтересне виконання паркана з каменю обов"язково зфоткаю і закину!!! P.S.Хотілось би побачити ще якісь варіанти від шановних форумчан,але бачу тема не всім цікава.Мабуть у всіх просто вже є паркан))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truemerk Опубліковано: 30 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2012 Я тоже хочу себе из камня, но сухой кладкой. Получится выложенный вал из камней с заполнением землей, довольно широкий - поверху см 40-50, стены засадить мелкими травами, мхами, а сверху - низенькие колючие кусты типа айвы японской или просто цветы. Вот здесь можно посмотреть www.s-sm.ru/main/articles/dry-stone-masonry-with-their-hands/ высота около метра, может чуть выше 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2012 Я тоже хочу себе из камня, но сухой кладкой. Получится выложенный вал из камней с заполнением землей, довольно широкий - поверху см 40-50, стены засадить мелкими травами, мхами, а сверху - низенькие колючие кусты типа айвы японской или просто цветы. Виглядає досить непогано,але на мою думку якось не надійно.Невже з часом дощ,сніг та інші погодні умови не вимиють глину між камінням???Чи не буде глина стікати по камені утворюючи плями на ньому???Як на мене то краще заповнювати бетоном,але за ссилку всерівно дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sim-Sim Опубліковано: 2 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2012 В якому шаленому захваті була би наша собака від такої огорожі - абсолютна свобода! Дуже цікаві ідеї, особливо мені сподобалась ось ця , використаю її в оформленні ландшафту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truemerk Опубліковано: 2 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2012 Виглядає досить непогано,але на мою думку якось не надійно.Невже з часом дощ,сніг та інші погодні умови не вимиють глину між камінням???Чи не буде глина стікати по камені утворюючи плями на ньому???Як на мене то краще заповнювати бетоном,але за ссилку всерівно дякую. Ничего не вымоет, да и глину не используют для таких целей Землю наверно держит дерн растений, а вода будет течь своими пробитыми путями. Вообще существует куча подпорных стенок и подобных ограждений сделанных таким методом - Оочень древних, и ничего, стоят, и еще будут стоять тысячу лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kzkz Опубліковано: 25 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2012 Ось тааку красоту будують з ямпільського бутового пісковика 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tobias Опубліковано: 2 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2012 Яка мета може бути при побудові заборів з бута в 3.5-4м заввишки? наскільки це практично, чи люди просто ставлять забор приблизно такої самої висоти, як у сусідів по вулиці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tink Опубліковано: 2 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2012 Вариантов может быть масса! Я лично поставила обычный забор и не мучалась! Средний забор по высоте!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 7 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2012 Нарешті дійшла черга до паркана!!!Ось результат роботи за 2 тижня.Паркан робить тесть сам,а я з братом на підсобці. Траншея з переду ширина 40см,глибина 90-100см,довжина 20м. Траншея зі сторони сусіда ширина 30см,глибина 70-80см,довжина 30м. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз