vinnie Опубліковано: 13 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2021 Може, кому стане у нагоді... У Китаї замовив та отримав детектор лазерного променю. Коштував 36,9 дол.США. Доставка безкоштовна. Батарейка (крона) у комплект не входить. Отримав - рівно через місяць з дня оплати. KaiTian Detector for Green Level Laser 532nm Rotary Laser Level Outdoor Receiver with Precision Detect Rotary Laser Signal 50M Детектор працює з лазерним нівеліром Kapro (872G) . ** У Розетці за подібний детектор лазерного променю, але з написом Kapro - просять 115 дол.США. (3108 грн.) rozetka.com.ua/kapro_894_04g/p33329183/ у меня такой есть новый, для красного луча, могу 15$ отдать )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 13 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2021 @Сарочка, це ви про яку модель такий печальний відгук склали? @Tsoy, багато часу пройшло з початку теми. Моделі в ній застарілі. Чи ви сваритесь за сам факт нової теми? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2021 (змінено) @Сарочка, це ви про яку модель такий печальний відгук склали? @Tsoy, багато часу пройшло з початку теми. Моделі в ній застарілі. Чи ви сваритесь за сам факт нової теми? HILDA, Отзыв вовсе не печальный. Каждый читает, что читает. Змінено 13 квітня 2021 користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tsoy Опубліковано: 16 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2021 @Tsoy, багато часу пройшло з початку теми. Моделі в ній застарілі. Чи ви сваритесь за сам факт нової теми? То був жарт. Прохання поставитися з розуминням ) К слову, я когда себе уровень выбирал, то ту всю тему прочитал, и остановил свой выбор на Девольт ДВ 089К. Очень доволен, мне хватает. Цой ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 22 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2021 Взял на днях построитель фукуда с четырьмя лучами 360. В компплекте подъемная платформа, поворотный штатив с точной доводкой, пульт д/у, магнитный кронштейн, кейс. Зарядка от юсб тип с. 4300 грн. Девольты, милки и т.д. нервно курят. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Взял на днях построитель фукуда с четырьмя лучами 360. В компплекте подъемная платформа, поворотный штатив с точной доводкой, пульт д/у, магнитный кронштейн, кейс. Зарядка от юсб тип с. 4300 грн. Девольты, милки и т.д. нервно курят. Девольти не тільки курять в сторонці, а ще й дуже важко ремонтуються і калібруються)) Я он LSP уронив конкретно так, призми цілі. За 800 грн все зробили як слід в с сервісі на Теремках)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Взял на днях построитель фукуда с четырьмя лучами 360. В компплекте подъемная платформа, поворотный штатив с точной доводкой, пульт д/у, магнитный кронштейн, кейс. Зарядка от юсб тип с. 4300 грн. Девольты, милки и т.д. нервно курят. А точность проверял?Я в прошлом году когда брал себе второй Бош 3-80 с десяток перебрал,пока выбрал с приемлемой для меня погрешностью. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Так то ж Бош, где все деньги ушли на зарплаты топам и бренд и ничего на контроль качества и технологии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Взял на днях построитель фукуда с четырьмя лучами 360. В компплекте подъемная платформа, поворотный штатив с точной доводкой, пульт д/у, магнитный кронштейн, кейс. Зарядка от юсб тип с. 4300 грн. Девольты, милки и т.д. нервно курят. модель 4D Fukuda MW-94D-4GX ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 LSP уронив конкретно так LSP у мну тоже есть, огонь и качество вроде даже лучше. Но у них нет с нижним лучем, потому взял фукуду. Добавлено через 1 минуту А точность проверял? Я покупаю на фирме, которая каждый прибор перед продажей калибрует в пределы паспортной погрешности и даже лучше. В дальнейшем у них же ремонтирую и юстирую. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 LSP у мну тоже есть, огонь и качество вроде даже лучше. Но у них нет с нижним лучем, потому взял фукуду. Добавлено через 1 минуту Я покупаю на фирме, которая каждый прибор перед продажей калибрует в пределы паспортной погрешности и даже лучше. В дальнейшем у них же ремонтирую и юстирую. скинь назву фірми, можна в ПП можна під спойлер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lim Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 скинь назву фірми, можна в ПП можна під спойле краще сюда 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 краще сюда Где-то я уже писал контакты несколько раз. Находятся возле М Черниговская +380993880277 Эдуард 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Heed Опубліковано: 4 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2021 Huepar S03CG-L в не рабочем состоянии прямо с коробки ( "отпал" один диод). Интернет-магазин грозится заменить прибор. А я на измене... Стоит ли вообще дальше иметь дело с этим Huepar? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
silica Опубліковано: 4 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2021 Bosch GLL 2-80 P SOKKIA Triax TRS-LT40 А вы только эти модели рассматриваете? У меня например Speziallaser 2X больше 5+ лет. Использовал правда только в квартире. Нареканий нет вообще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
K_Serega Опубліковано: 4 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2021 Стоит ли вообще дальше иметь дело с этим Huepar? Хуепаром нормальную вещь не назовут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Heed Опубліковано: 4 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2021 Хуепаром нормальную вещь не назовут По ходу так и есть. Модель хоть новая ( повёлся на хайп от рекламы), но остаётся всё тем же Китаем. PS. посмотрим чем закончится квест по возврату товара... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 5 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2021 По ходу так и есть. Модель хоть новая ( повёлся на хайп от рекламы), но остаётся всё тем же Китаем. PS. посмотрим чем закончится квест по возврату товара... LSP нормальний китаєць)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 5 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2021 купил хильду 12 линий 360 градусов лцч зеленый. новая с кейсом и мини штативом 1600 грн была на ОЛХ. работает, точность устраивает. батарейка никакая, но от зарядки работает неплохо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tsoy Опубліковано: 7 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2021 На Ютьюбчике канал "Ящик с инструментами". Несколько серий о сравнении дохиба лазерных уровней от махрового китая до супербрендов. Причем не только распаковочка, а различные тесты на точность, и т.д, в том числе и швыряние на пол. Рекомендую. Цой ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kovalenko Опубліковано: 11 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2021 (змінено) Подскажите, возможно ли купить нормальный лазерный уровень около 2тыс грн? Для домашнего пользования (вертикаль + горизонт) Посоветуйте плиз или туните носом куда смотреть. Змінено 11 жовтня 2021 користувачем kovalenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 11 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2021 Laserliner SuperCross-Laser 2, SmartCross-Laser... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manuni4 Опубліковано: 13 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2021 В 11.10.2021 в 16:07, kovalenko сказал: Подскажите, возможно ли купить нормальный лазерный уровень около 2тыс грн? Для домашнего пользования (вертикаль + горизонт) Посоветуйте плиз или туните носом куда смотреть. Добрый день. Если еще не купили, гляньте китайский Хайпер, только на зеленых диодах Osram.На лохе много предложений.. Год назад до двушки лучше не нашел. У меня есть еще старенький Robotoolz RT 7715-2, то разницы я не увидел.. хотя в свое время стоил он.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 13 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2021 Как по мне, лазерный уровень это инструмент на котором с максимальной отдачей понимаешь во что выливается скупость.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geodezist Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 В 23.04.2021 в 12:50, Сергей НСТ сказал: LSP у мну тоже есть, огонь и качество вроде даже лучше. Но у них нет с нижним лучем, потому взял фукуду. Есть и у LSP с нижним лучом. Называется LSP LX 4D SERVO Другое дело, что его могло не быть в наличии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз