Geodezist Опубліковано: 21 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 Из-за 300% наценки можно несколько таких взять, если сломается. Ну, возьмёте Вы 3 шт. И каждый из них проработает 1 мес. Что дальше? От брака не застрахован никто. И это еще хорошо, если он просто выключится и не включится. А если продолжительное время будет показывать криво. А Вы это не заметите... Вот потом Вы удивитесь результату! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лехуй Опубліковано: 21 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 Ну, возьмёте Вы 3 шт. И каждый из них проработает 1 мес. Что дальше? От брака не застрахован никто. И это еще хорошо, если он просто выключится и не включится. А если продолжительное время будет показывать криво. А Вы это не заметите... Вот потом Вы удивитесь результату! Конечно возьму, даже что бы не переплачивать барыгам, да и не надо рассказывать о 1м месяце. А по такой цене вообще боша можно взять, чем китайский нонейм. Ппц, на кого цена расчитана, хз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 21 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 А если продолжительное время будет показывать криво. А Вы это не заметите... Вот потом Вы удивитесь результату! У меня уже паранойя, какждый раз приходя на стройку и включая лазер - проверяю его пузырьковым уровнем:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geodezist Опубліковано: 21 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 Конечно возьму, даже что бы не переплачивать барыгам, да и не надо рассказывать о 1м месяце. А в Китае производитель продаёт на Али....))) Бывает, что из Китая приходит уже не рабочим. А бывает, что вообще ничего не приезжает) Всякое бывает...тут уж как повезёт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лехуй Опубліковано: 21 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 Бывает, что из Китая приходит уже не рабочим. А бывает, что вообще ничего не приезжает) Всякое бывает...тут уж как повезёт. Очень просто открыть диспут и вернуть полную/часть стоимости в зависимости от случая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geodezist Опубліковано: 23 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2017 Очень просто открыть диспут и вернуть полную/часть стоимости в зависимости от случая. Вперёд, герой! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alla_ Опубліковано: 24 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2017 Тобто, Ваш варіант "б"? Більш дорогим нівелірам, часто-густо, після падіння достатньо елементарного регулювання (а кинути так, щоб ремонт затягнув на сумму вартості LEXа - це треба мати або талант, або "щастя", або НЕ мати мізків). От про це і йде мова - чи є можливість його налаштувати/відрегулювати? І чи перевіряєте та регулюєте, при необхідності, ви їх після транспортування з Китаю до Польщі і далі в Україну? Перед відправкою клієнту ми всі нівеліри перевіряємо. При необхідності наші нівеліри налаштовуємо та регулюємо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geodezist Опубліковано: 25 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2017 Нівеліри як такого сервісного обслуговування самі по собі не потребують - все що з ними може статися це падіння (удар). Для підтвердження моїх слів - почитайе відгуки людей, які постійно працюють з такими приладами! От останній: www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4265423&postcount=219 Футбол грати я ним не збираюсь, але з практики попередніх приладів знаю 100%, що хороший сервіс (особливо калібровка) з часом потрібен усім приладам... Як дешевим так і дорогим! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_go Опубліковано: 27 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2017 У меня уже паранойя, какждый раз приходя на стройку и включая лазер - проверяю его пузырьковым уровнем Это не паранойя. В инструкции по эксплуатации моего лазерного уровня, рекомендовано проверять на точность перед каждым использованием, дабы не было проблем в последствии. Как мне объяснили, все уровни имеют свойство сбиваться под воздействием вибрации и т.д. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 27 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2017 Пользуюсь Гео Фенел уже восемь лет. Ношусь с ним как писаной торбой, легкие падения в футляре были, но не более того. За восемь лет ни разу не подвел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RGK Опубліковано: 27 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2017 Для підтвердження моїх слів - почитайе відгуки людей, які постійно працюють з такими приладами! От останній: www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4265423&postcount=219 Футбол грати я ним не збираюсь, але з практики попередніх приладів знаю 100%, що хороший сервіс (особливо калібровка) з часом потрібен усім приладам... Як дешевим так і дорогим! Поддерживаю Когда вы покупаете автомобиль - вы понимаете что его необходимо обслуживать, почему люди не понимают что лазерные нивелиры тоже нужно обслуживать. В Украине есть институт Укрметртестстандарт - который проверяет на точность геодезическое оборудование - в свидетельстве написано четко - 1 раз в год. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 28 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2017 Придбав у форумчанина RGK лазерний нівелір - LSP LX-3D Pro. lsp.org.ua/lsp-lx-3d-pro.html Дуже вдячний йому за консультації, та й за сам продукт. Отут фото - А тут я зняв невеличкий відеоогляд - https://www.youtube.com/watch?v=Jg-Iuhkeetk Сам знаю що звук і якість відео бажають кращого, але хотів би попередити усіх, що над моїм ютубканалом прошептали - карпатські мольфари... І всім хто поставить дизлайк, то точно буде - пороблено:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 28 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2017 Забув ще добавити... Розпочався свого роду "марафонський забіг" двох приладів однакових за функціоналом і куплених майже - одночасно (різниця всього - чотири дні) 1. мій - LSP LX-3D Pro. куплений в продавця з гарантією, де налагоджений якісний сервіс і обслуговування приладів. 2. знайомого - Bosh GLL 3-80 куплений на ОЛх, без гарантії. При виборі у знайомого основним критерієм було - надійний бренд виробника і постійне ігнорування моїх доказів. Правила забігу (марафону) порушувати не збираюсь, хоч така можливість і була, оскільки "Бош" два дні знаходився у мене... Достатньо було обмотати його рушником і гримнути пару раз об стіну щоб я і Шановні форумчани вже набагато швидше дізнались, як там той "бош" у ремонті:D Це я звісно жартую, тому що я і мій знайомий до інструменту ставимось - педантично, та й не зовсім легко даються такі покупки. Використовуватись обидва прилади будуть в схожих умовах і з схожею інтенсивністю робіт (внутрішні ремонти помешкань) А так судячи з першого огляду; _ обидва досить якісно підігнані/зібрані _ з міцної пластмаси без специфічного китайського запаху. _ не зважував їх, але здається що "ЛСп" троха - важчий. _ обидва з прорезиненими вставками і приємні на дотик і на захват рукою. _ яркість лінії явно переважає у "ЛСП", хоча моє відео мало передало, саме цю різницю _ В кімнаті шириною - 4,5 м і довжиною - 7метрів, У "Лсп" лінія була повсюди абсолютно однакового розміру (десь приблизно - 2мм)... У "бош" на відстані до трьох метрів, лінія складала десь - 1мм, а вже на більшій відстані, вона поступово збільшувалась і досягала в окремих місцях - 4мм. Ну а далі... Поживем - той побачим 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RGK Опубліковано: 5 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2017 Забув ще добавити... Розпочався свого роду "марафонський забіг" двох приладів однакових за функціоналом і куплених майже - одночасно (різниця всього - чотири дні) 1. мій - LSP LX-3D Pro. куплений в продавця з гарантією, де налагоджений якісний сервіс і обслуговування приладів. 2. знайомого - Bosh GLL 3-80 куплений на ОЛх, без гарантії. При виборі у знайомого основним критерієм було - надійний бренд виробника і постійне ігнорування моїх доказів. Правила забігу (марафону) порушувати не збираюсь, хоч така можливість і була, оскільки "Бош" два дні знаходився у мене... Достатньо було обмотати його рушником і гримнути пару раз об стіну щоб я і Шановні форумчани вже набагато швидше дізнались, як там той "бош" у ремонті:D Це я звісно жартую, тому що я і мій знайомий до інструменту ставимось - педантично, та й не зовсім легко даються такі покупки. Використовуватись обидва прилади будуть в схожих умовах і з схожею інтенсивністю робіт (внутрішні ремонти помешкань) А так судячи з першого огляду; _ обидва досить якісно підігнані/зібрані _ з міцної пластмаси без специфічного китайського запаху. _ не зважував їх, але здається що "ЛСп" троха - важчий. _ обидва з прорезиненими вставками і приємні на дотик і на захват рукою. _ яркість лінії явно переважає у "ЛСП", хоча моє відео мало передало, саме цю різницю _ В кімнаті шириною - 4,5 м і довжиною - 7метрів, У "Лсп" лінія була повсюди абсолютно однакового розміру (десь приблизно - 2мм)... У "бош" на відстані до трьох метрів, лінія складала десь - 1мм, а вже на більшій відстані, вона поступово збільшувалась і досягала в окремих місцях - 4мм. Ну а далі... Поживем - той побачим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dujh Опубліковано: 19 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2017 Порадьте будь-ласка, який рівень краще купити, потрібен простий (горизонтадь+вертикаль) щоб промінь був тонкий і яскравий. Схиляюся до: LSP lx-120 Speziallaser 2D GEO-FENNEL Ecoline EL609 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geodezist Опубліковано: 20 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2017 Порадьте будь-ласка, який рівень краще купити, потрібен простий (горизонтадь+вертикаль) щоб промінь був тонкий і яскравий. Схиляюся до: LSP lx-120 Speziallaser 2D GEO-FENNEL Ecoline EL609 Звичайно LSP LX-120! У Гео-Феннель серія Ecoline - це як у Боша "зелена" - прилади "одноразові". Про Спеціаллазер промовчу...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geo79 Опубліковано: 22 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2017 Порадьте будь-ласка, який рівень краще купити, потрібен простий (горизонтадь+вертикаль) щоб промінь був тонкий і яскравий. Схиляюся до: LSP lx-120 Speziallaser 2D GEO-FENNEL Ecoline EL609 GEO-FENNEL Ecoline EL609 - младшая модель Pocket II, и вне зависимости от того что линейка бытовая, это большая разница по сравнению с бытовым бошем. Все такое же качественное как и у профи моделей по внутрянке, а разница только в отсутствии дополнительных функций, присущих проф моделям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sharafan Опубліковано: 22 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2017 Порадьте будь-ласка, який рівень краще купити, потрібен простий (горизонтадь+вертикаль) щоб промінь був тонкий і яскравий. Схиляюся до: LSP lx-120 Speziallaser 2D GEO-FENNEL Ecoline EL609 Доброго дня, а як же Kapro? Модель 872? kapro.in.ua/nivelir_lazernyy_872_kapro/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geodezist Опубліковано: 22 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2017 GEO-FENNEL Ecoline EL609 - младшая модель Pocket II, и вне зависимости от того что линейка бытовая, это большая разница по сравнению с бытовым бошем. Все такое же качественное как и у профи моделей по внутрянке, а разница только в отсутствии дополнительных функций, присущих проф моделям. В плане качества я, конечно, погарячился. Действительно - Ecoline качественнее зелёного Боша. Но вот в плане технических характеристик - всё грустно При цене выше $100 получаем максимальную дальность 10 метров и точность 5 мм Так и "на глаз" можно работать... PS. В том же LSP LX-120, при его цене $100, дальность 20 метров, точность 2 мм на 10 метрах и есть возможность работы с приёмником. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geo79 Опубліковано: 25 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2017 Доброго дня, а як же Kapro? Модель 872? kapro.in.ua/nivelir_lazernyy_872_kapro/ кстати да, у Kapro очень хороший луч. - 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 6 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2017 Firecore 3D 93 Т 12 Линии Зеленый Лазерный Уровень Самовыравнивающийся 360 Горизонтальный И Вертикальный Крест Супер Мощный Зеленый лазерный Луч Линии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 9 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2017 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleksandrmih Опубліковано: 12 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2017 Всем доброго времени суток. Что можете сказать про Лазерний Нівелір Stabila LAX 400? Возможен ли ремонт и юстировка данного нивелира? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Geo79 Опубліковано: 17 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2017 Всем доброго времени суток. Что можете сказать про Лазерний Нівелір Stabila LAX 400? Возможен ли ремонт и юстировка данного нивелира? Нормальный уровень, поскольку только один выносной лазер, а вертикали стандартные, то обслуживание этого лазерного уровня вероятно на 90%. Так то конечно зависит от того что с ним))) --- 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleksandrmih Опубліковано: 19 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2017 Спасибо за ответ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз