Korni Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 далеко не завжди у приватному будівництві потрібен "проект" у Вашому розумінні. Всегда, абсолютно всегда нужен проект. щоб той прикинув (тут же на місці) поетапну вартість робіт? А после чего он сможет прикинуть-то? Наверное, после того, как заказчик ему предоставит "бумажку"? Не? Эта бумажка и есть проект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Махновець Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Строитель не продаёт услуги. Строитель создаёт материальные ценности. Не розумію, навіщо цей пафос у даному випадку. Кладка плитки (наприклад) - це все-таки послуга. Яка й оплачується відповідно до тарифів. Добавлено через 3 минуты Всегда, абсолютно всегда нужен проект. А после чего он сможет прикинуть-то? Наверное, после того, как заказчик ему предоставит "бумажку"? Не? Эта бумажка и есть проект. Практика дещо відрізняється від теорій. Не всі об"єкти - хмарочоси чи торгові центри. Мій "проект" дров"ятника (наприклад) полягав у тому, що я назвав розміри і описав конструкцію. Проект вдався на всі 100%. Без папірців (і без калькуляцій, до речі). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Не розумію, навіщо цей пафос у даному випадку. Это не пафос. Я пытаюсь объяснить Вам базовые вещи. Определения. Кладка плитки (наприклад) - це все-таки послуга. Яка й оплачується відповідно до тарифів. Можете называть это услугой, кто ж запретит? Тем более, это недалеко от истины. "Слова не имеют значения, если они не могут быть преобразованы в действия, с которыми соглашаются все. Операциональное определение дает возможность передачи смысла с помощью понятий". тут Главное - не называйте себя работодателем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
80679404650@mail.ru Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Кладка плитки (наприклад) - це все-таки послуга. Яка й оплачується відповідно до тарифів. А панно с мозайки это Послуга" или произведённый товар? А картина, это тоже маляр холст кистью мазал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 ..Без папірців (і без калькуляцій, до речі). Вот и я говорю - проект нужен всегда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Махновець Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 А может Вы легче сами бы и делали ? Если делается по такому проекту смета то и берётся оплата за это, а если выполняется в дальнейшем, то это входит в стоимость работ. Такой расклад удовлетворяет Ваше призрение к людям которые могут выполнить Вашу работу. Можете відповісти на моє питання, кільки грошей Ви особисто попросили би за такий "проект"? Добавлено через 32 секунды Вот и я говорю - проект нужен всегда. А я кажу, що в даному випадку я обійшовся без нього. Добавлено через 46 секунд А панно с мозайки это Послуга" или произведённый товар? А картина, это тоже маляр холст кистью мазал? Не плутайте ремесло і мистецтво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 А я кажу, що в даному випадку я обійшовся без нього. Не обошлись. Забудьте о том, что проект - это бумага с печатями. Проект отвечает на вопросы - Что?, Когда? Как? Сколько?. Проект может быть, естественно, и устно формироваться. Как в Вашем случае с курятником. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Махновець Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Это не пафос. Я пытаюсь объяснить Вам базовые вещи. Определения. Можете называть это услугой, кто ж запретит? Тем более, это недалеко от истины. Главное - не называйте себя работодателем. Якщо вже мова йде про поради, то я би радив Вам самому розібратися із базовими поняттями і визначеннями. Бо не кожен сантехнік - Мікеланджело. Добавлено через 46 секунд Не обошлись. Забудьте о том, что проект - это бумага с печатями. Проект может быть, естественно, и устно формироваться. Как в Вашем случае с курятником. Браво. І скільки він коштував, цей "проект"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Бо не кожен сантехнік - Мікеланджело. Согласен, не каждый. Но мне можно, я умный и опытный. P.S. Это обычная и часто наблюдаемая стадия ведения дискуссии у невоспитанных людей - переходить на личности, когда заканчиваются аргументы. Добавлено через 1 минуту І скільки він коштував, цей "проект"? Не знаю, это же Ваш проект курятника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Махновець Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Главное - не называйте себя работодателем. До речі, щодо цього останнього. Навряд чи я колись найняв би на роботу Вас. Для кладки плитки, зокрема, мені треба толковий плиточник, а не "філософ-творець матеріальних цінностей". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Навряд чи я колись найняв би на роботу Вас. Мне до жопы, вообще-то, Ваши переживания по поводу моей работы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Махновець Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Согласен, не каждый. Но мне можно, я умный и опытный. P.S. Это обычная и часто наблюдаемая стадия ведения дискуссии у невоспитанных людей - переходить на личности, когда заканчиваются аргументы. Ви про що зараз? Ви щось умнічаєте, пробуєте "пояснити мені базові речі", радите "не називатись работодателем"... а тепер щось розповідаєте про "аргументи" та "манеру ведення дискусії"? Добавлено через 35 секунд Мне до жопы, вообще-то, Ваши переживания по поводу моей работы. То філософствуйте й далі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 пробуєте "пояснити мені базові речі", радите "не називатись работодателем"... а тепер щось розповідаєте про "аргументи" та "манеру ведення дискусії"? Да, понимаю что бесполезно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз