Габузино Опубліковано: 19 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 (змінено) Показуйте! Дуже цікаво! Більш цікаві "живі" роботи форумчан, ніж скачані з інету фотографіі Діти - це квіти життя - ось зробив для малечі. Деталі - планка 15 х40мм - 4м - 18 грн. Покриття нема - можна змішати розігрітий віск та гліцерін - хімія дітям заборонена. Відерце сувенірне 16 грн. Змінено 19 жовтня 2017 користувачем Габузино 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 19 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 Скриня зроблена з мотлоху минулої епохи - лак та морилка ще з старих запасів. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 19 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 Годинник - два в одному. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 20 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2017 Ця верхня частина старого буфету просто просилася на вершину грандіозного вогнища Зіпсувати цю "картину маслом" просто неможливо, а от трохи порозважатися... :roll: Тим більше, що фасетне скло виявилося майже кришталевим, а перемички - з латуні. Дещо - викинула, дещо - замінила, дещо - доповнила... Кракелюр, шеббі-шик... І маю ось такий шик! Елемент інтер'єру із справжнього мотлоху :D ІМХО 35 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yutxaus Опубліковано: 21 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2017 Наш партнер - мастерица "Лесопилки Лешего" делает вот такие ключницы (набор для производства минимальный, ручная работа ...) или картины сувениры: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Люстры а стиле лофт из отходов пластиковых труб. Затрат на каждую люстру ь100 грн. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Julla, шедеврально! У меня вопросик: как правило, в такой древней мебели внутренняя сторона выглядит не лучше наружней: вздутая поверхность, деформация и т.д. Как Вы это реставрируете? А то у меня тоже иногда руки чешутся примарафетить мотлох, но когда вижу внутренности, то руки опускаются((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mashasyper29 Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Julla, шедеврально! тОЖЕ так думаю , нашла пару интересных идей ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 тОЖЕ так думаю , нашла пару интересных идей ... Дякую! Які саме ідеі Вас зацікавили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Julla, шедеврально! У меня вопросик: как правило, в такой древней мебели внутренняя сторона выглядит не лучше наружней: вздутая поверхность, деформация и т.д. Как Вы это реставрируете? А то у меня тоже иногда руки чешутся примарафетить мотлох, но когда вижу внутренности, то руки опускаются((( Дякую, Irbis! Спробую розказати в картинках, що і як я робила. Очі бояться, а руки роблять! Можливо, і не варто було заморочуватись, але мені чомусь дуже сподобались оті скельця з фасетами! Та й дуже зручний, функціональний вийшов... туалетний столик. Для дачі. Якщо щось не зрозуміло - з задоволенням доповню. 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Ця верхня частина старого буфету просто просилася на вершину грандіозного вогнища Зіпсувати цю "картину маслом" просто неможливо, а от трохи порозважатися... :roll: Тим більше, що фасетне скло виявилося майже кришталевим, а перемички - з латуні. Дещо - викинула, дещо - замінила, дещо - доповнила... Кракелюр, шеббі-шик... І маю ось такий шик! Елемент інтер'єру із справжнього мотлоху :D ІМХО При всій повазі до вашої роботи,тут таки бракує масивної нижньої частини. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 При всій повазі до вашої роботи,тут таки бракує масивної нижньої частини. Дякую! Нижня частина стояла на вулиці і була роздовбана вщент - все порозбухало, порозклеювалося, розлізлося в різні сторони. Цей креденс - аж ніякий не артифакт! Тому човптися з ним я не бачила ніякого сенсу. Верхня частина також нічого не вартує! Окрім симпатичних скелець з латунними перемичками. Саме вони і надихнули мене на цю переробку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Дякую! Нижня частина стояла на вулиці і була роздовбана вщент - все порозбухало, порозклеювалося, розлізлося в різні сторони. Цей креденс - аж ніякий не артифакт! Тому човптися з ним я не бачила ніякого сенсу. Верхня частина також нічого не вартує! Окрім симпатичних скелець з латунними перемичками. Саме вони і надихнули мене на цю переробку. Зроблено чудово.З таким самим успіхом для Вас не буде проблемним підшукати нижню частину,та оформити в такому же стилі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Зроблено чудово.З таким самим успіхом для Вас не буде проблемним підшукати нижню частину,та оформити в такому же стилі. Мені не потрібна нижня частина! Є і цілий (з двох частин) креденс! Цей мотлох був у трохи кращому стані, тому для нього я придбала гарні ручки 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аксина Опубліковано: 27 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2017 Мені не потрібна нижня частина! Є і цілий (з двох частин) креденс! Цей мотлох був у трохи кращому стані, тому для нього я придбала гарні ручки Очень интересно сделано! Сразу вернулось ощущение детства и гадания на зеркальном коридоре. Мне даже больше нравится, что без низа. С нижней частью больше бы шла ассоциация с реставрацией, а тут как что-то новое. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tyrd Опубліковано: 27 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2017 Ця верхня частина старого буфету просто просилася на вершину грандіозного вогнища Зіпсувати цю "картину маслом" просто неможливо, а от трохи порозважатися... :roll: Тим більше, що фасетне скло виявилося майже кришталевим, а перемички - з латуні. Дещо - викинула, дещо - замінила, дещо - доповнила... Кракелюр, шеббі-шик... І маю ось такий шик! Елемент інтер'єру із справжнього мотлоху :D ІМХО Підскажіть будь ласка якою фарбою користуетесь і чи затираєте перед цим старий лак. Хочу старі двері міжкомнатні реставрувати. Ми для екперементу красили водоемульсійною після залишків ремонту, вона з часом змиється. Хочеться більш довговічного) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 27 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2017 Дуже важливо знати який лак був до того - лак нітро та краска масляна не сумісні - все піде зморшками. Є багато варіантів зняття лаку - електрофеном високої температури, розчинниками. Ідеально - винести двері на двір та шліфмашиною зняти лак, потім щітками здерти шар деревини пропалити деревину , відшліфувати та вкрити оливою для дерева - буде супер. Дивіться в ютубі - "браширування дерева" - "Труды мастеров" "HeARTwood " до прикладу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 27 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2017 Спробую розказати в картинках, що і як я робила.Спасибо за подробный рассказ. Все очень доступно и понятно! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ируськин Опубліковано: 28 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2017 Замечательные шкафчики получились, сама люблю старую мебель, сердце кровью обливается, когда вижу что-то красивое, но разбитое на свалке....ведь можно было дать вторую жизнь! У вас золотые ручки! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viktor_120 Опубліковано: 1 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2017 Мне нравятся разные подделки только если их не много, и они по дизайну подходят. А не так что бы просто делать и хаотично расставлять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 1 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2017 Підскажіть будь ласка якою фарбою користуетесь і чи затираєте перед цим старий лак. Хочу старі двері міжкомнатні реставрувати. Ми для екперементу красили водоемульсійною після залишків ремонту, вона з часом змиється. Хочеться більш довговічного) При фарбуванні цієї шафки я користувалася водоемульсійною фарбою, що на фото. Цією фарбою я фарбувала різні поверхні (глина, дерево, поштукатурена стіна, пластик, метал, ДВП, ДСП). Вона прекрасно колерується. Метал трохи погано - з часом проступає іржа. Але якщо загрунтувати, то й металеві речі фарбувала (підноси). Пофарбована цією фарбою лавка на вулиці у кілька разів краще витримує погодні умови, ніж масляна фарба. Прекрасно витримує досить високі температури - пофарбувала піч. Всі двері в квартирі, на дачі - також ця фарба. Нічого особливо не "змивається". Років через п'ять пофарбувати ще раз - не проблема! Дуже добре покрити зверху все водорозчинним лаком (я користуюся тим, що на фото) Коли фарбувала шафку, то старий лак не знімала повністю - тільки зашкурила. На фото видно. Дуже важливо знати який лак був до того - лак нітро та краска масляна не сумісні - все піде зморшками. Є багато варіантів зняття лаку - електрофеном високої температури, розчинниками. Ідеально - винести двері на двір та шліфмашиною зняти лак, потім щітками здерти шар деревини пропалити деревину , відшліфувати та вкрити оливою для дерева - буде супер. Дивіться в ютубі - "браширування дерева" - "Труды мастеров" "HeARTwood " до прикладу. Невідомо, чи хоче tyrd двері з ефектом браширування. Можливо не підходить по дизайну, чи дверне полотно не з дерева.? Зняти стару масляну фарбу взагалі проблема! А як ще зверху пофарбували водоемульсійною!.. Шліфмашиною дуже важко! Краще вже болгаркою з дротяною щіткою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tyrd Опубліковано: 1 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2017 При фарбуванні цієї шафки я користувалася водоемульсійною фарбою, що на фото. Цією фарбою я фарбувала різні поверхні (глина, дерево, поштукатурена стіна, пластик, метал, ДВП, ДСП). Вона прекрасно колерується. Метал трохи погано - з часом проступає іржа. Але якщо загрунтувати, то й металеві речі фарбувала (підноси). Пофарбована цією фарбою лавка на вулиці у кілька разів краще витримує погодні умови, ніж масляна фарба. Прекрасно витримує досить високі температури - пофарбувала піч. Всі двері в квартирі, на дачі - також ця фарба. Нічого особливо не "змивається". Років через п'ять пофарбувати ще раз - не проблема! Дуже добре покрити зверху все водорозчинним лаком (я користуюся тим, що на фото) Коли фарбувала шафку, то старий лак не знімала повністю - тільки зашкурила. На фото видно. Невідомо, чи хоче tyrd двері з ефектом браширування. Можливо не підходить по дизайну, чи дверне полотно не з дерева.? Зняти стару масляну фарбу взагалі проблема! А як ще зверху пофарбували водоемульсійною!.. Шліфмашиною дуже важко! Краще вже болгаркою з дротяною щіткою. Фарба для покраски стін у мене була) Двері старі, який там лак навіть не здогадуюсь. Єфет потрібен любий, аби вони не відрізнялись по кольору від налічніків,які ставились з того що було рокув 10-ть назад і скрить біля ручок бруд який уже не змиваеться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 1 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2017 Мій улюблений "мотлох" - старі глиняні горщики для квітів! І чим старіші, покручені, щербаті - тим краще! Чого тільки не можна зробити із них! Куди тільки не пристосувати! Наприклад, банальні кашпо для вазонів чи "вази" для квітів. І не обов'язково уміти малювати. Для цього існує чудова техніка - декупаж. 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 1 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2017 tyrd, я тут недавно пыталась в удобоваримый вид привести много раз окрашенную обналичку и старые двери, оклееные плотной бумагой и вскрытые многая-многая!!!! слоями лака (человек в СССР работал нас стройке, поэтому лака было много). Я и не предполагала, что это будут ТАКИЕ трудности, я эти двери только что не грызла.... Опытным путём выяснила, что многие покрытия не выдерживают обработки "Миламом". У меня был гель. Наносила мочалкой, давала время про питаться. Краска размягчается, идёт пузырями, снимается прям мочалкой! 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 2 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2017 tyrd, я тут недавно пыталась в удобоваримый вид привести много раз окрашенную обналичку и старые двери, оклееные плотной бумагой и вскрытые многая-многая!!!! слоями лака (человек в СССР работал нас стройке, поэтому лака было много). Я и не предполагала, что это будут ТАКИЕ трудности, я эти двери только что не грызла.... Опытным путём выяснила, что многие покрытия не выдерживают обработки "Миламом". У меня был гель. Наносила мочалкой, давала время про питаться. Краска размягчается, идёт пузырями, снимается прям мочалкой! Змивок для старої фарби, лаку існує багато. Я трохи проілюструю Ваш пост. І правда, що потрібно набратися терпіння. До речі, такими змивками я чистила тільки поверхні від лаку, масляної, нітро... і т.п. фарби. Водорозчинні фарби знімала тільки механічно - шліфмашиною. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз