Partizan1981 Опубліковано: 6 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2012 Добрый день. Покритикуйте планировку дома с мансардой. С ув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 6 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2012 Та ніби нічого. Одне тільки - трохи здоровий він вийшов як на мене - та це індивідуально. Робив щось схоже - тільки меньше, якщо бажаєте - покажу, мо підійде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ionico Опубліковано: 6 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2012 А север-то где хоть? У вас гостиная с столовой уж очень вытянуты. Даже если разделить пополам - всё равно одна сторона намного больше другой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
C.R.A.Z.Y Опубліковано: 6 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2012 ха! два роки тому ходив з цим проектом до архітектора))) так він мені стільки мінусів вказав, що я зразу відмовився від нього. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Partizan1981 Опубліковано: 7 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2012 ха! два роки тому ходив з цим проектом до архітектора))) так він мені стільки мінусів вказав, що я зразу відмовився від нього. Можете озвучить минусы, если не тайна??? А север-то где хоть? Еще не определено. ((((( У вас гостиная с столовой уж очень вытянуты. Даже если разделить пополам - всё равно одна сторона намного больше другой. Это действительно так. Но дется некуда. (((( Внешне дом очень понравился. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз